Centrale Termice Saunier Duval

Centrale Termice Saunier Duval
4.6 (92%) 10 votes

Articolul prezent se adresează celor interesaţi de centralele termice Saunier Duval, oferindu-le toate informaţiile necesare despre brand şi produsele comercializate de către acest producător.

Grupul francez Saunier Duval a fost lansat în anul 1907 şi, pas cu pas, de-a lungul existetentei centralele termice în condensatie Saunier Duval au început să scrie istorie în întreaga lume. Astăzi, pe lângă centralele termice pe gaz in condensatie, acest grup mai produce şi sisteme solare, care sunt axate pe protejarea mediului înconjurător şi oferirea unui grad sporit de confort cu un minim de reurse utilizate.

Saunier Duval a început ca o afacere de familie în Franţa, de către doi prieteni, Charles Saunier şi Maurice Duval, ajungând astăzi să numere peste 10,000 de angajaţi şi să fie prezentă în casele oamenilor de pe întreg Globul.

Click aici pentru preţul centralelor

Centrale termice Saunier Duval

În cele urmează poţi vedea unele dintre centralele termice Saunier Duval care se numără printre produsele de top ale acestui brand:

Istoria firmei Saunier Duval

Compania şi-a început activitatea în anul 1907 la iniţiativa a doi prieteni care s-au decis să încerce să ofere o nouă perspectivă francezilor în ceea ce priveşte încălzirea locuinţelor şi furnizarea de apă caldă.

Anul 1922 a constituit rampa de lansare a produselor destinate furnizării de apă caldă şi încălzire ale acestui producător, iar în anii ’60 Saunier Duval începe expansiunea pe pieţele din Europa.

În 1965 acest brand producea o centrala pe gaz Saunier Duval la aproape 37 de secunde, iar în anul 1975 compania deja avea 10,000 de angajaţi.

În perioada 1983-1987 s-a început producţia de unităţi de încălzire şi apă caldă menajeră dedicate, precum şi de panouri solare, iar în anul 2009 este lansat la nivel internaţional sistemul hibrid de calitate superioară GeniaHybrid.

Din 2012 acest producător a fuzionat cu brandul Vaillant şi împreună şi-au propus să domine lumea şi să furnizeze cele mai avantajoase soluţii în materie de încălzire.

Producţia de centrale termice Saunier Duval

Centralele termice în condensatie au început să devină din ce în ce mai fiabile datorită lansării modelelor Isomax, Isosplit, Isofast şi Isosplit Condens între anii 1997-2000. Între anii 2004-2005 au fost concepute şi dezvoltate unităţile de încălzire Magna Air şi cele solare Helioset şi Helioconcept.

Noua generaţie de centrale termice Saunier Duval Genia Air şi sistemele solare de înaltă calitate au început să domine piaţa de specialitate începând cu anul 2013.

Date de contact Saunier Duval România

Garanţie

Centralele termice Saunier Duval beneficiază de una dintre cele mai avantajoase garanţii, perioada fiind de 6 ani.

Alte resurse

Deţii o centrală termică Saunier Duval? În secţiunea de comentarii poţi împărtăşi părerea şi experienţa ta în ceea ce priveşte acest brand pentru a-i ajuta şi pe ceilalţi cititori în cazul în care sunt interesaţi de achiziţionarea unui astfel de produs.

4427 Vizualizări totale 1 Vizualizări azi

19 thoughts on “Centrale Termice Saunier Duval

 • Buna ziua ,

  Prima data țin sa va felicit PT acest site… am învățat multe.

  Am o casa de vreo 350 mp cu o centrală pe lemne de 75kw puffer 1000l
  Casa era finisata când am cumparat o cu o centrală prin șemineu care nu dădea randament ( ceva aricii cu aer cald)
  Centrala e lemne și instalația când au fost puse au fost trase din beci și merg doar vertical in sus. Deci am 4 / 5 camere in beci ,4 /5 parter și 4/5 camere la etaj. Din beci am 4/5 coloane/ țevi care merg vertical in sus care , trec pe la parter și etaj.
  Problema mea este ca nu prea am cum sa controlez casa/ temperatura pe zone.
  Cum ar fi seara / noaptea sa reduc temperatura din beci și parter și doar sa încălzesc dormitoarele de la etaj. Bineînțeles ca pot sa merg sa le închid pe fiecare in parte de la robinet…dar ma gândeam poate exista ceva pe piața ceva electronice….? Cu care sa pot controla caloriferele… sau sa instalez ceva pe calorifere sa creez 3 zone…?
  Îmi este groaza sincer sa ma apuc acum sa sparg toți pereți și sa imi fac instalația pe zone.

  Va mulțumesc

  Florin

 • Bună ziua.
  Vă rog să ajutați să înțeleg să înțeleg dacă centrala mea cere schimbare sau numai o ajustare in funcționare. Este vorba de o centrală Saunier Duval cu o vechime de 14 ani.
  Toată vara a avut o presiune variabilă , în sensul că dimineața indica o scădere a presiunii cu 0,1 bari. Stiu că presiunea trebuie să varieze între 1 și 2 bari.
  Acum am vrut să fac o verificare la căldură. Presiunea inițială 1,4 bar. La o creștere a temperaturii cu 0,5 grade C, presiunea a crescut la 3 bar. Am lăsat-o să se răcească, am scos puțină apă din calorifer, presiunea a scăzut la 1,3 bar.
  Am făcut o baie și am constatat că presiunea a devenit 1,6 bar Am redus-o la 1,2 bar . Am dat drumul la căldură și la cresterea temperaturii cu 0,7 grade C -presiunea finală a devenit 1,2 bari. Aș dori să înțeleg legătura cauză – efect. Ce trebuie să fac? Vă mulțumesc anticipat dacă mi-ați da un sfat.

 • Bună ziua. Am o centrala Saunier duval semia condens de 2 luni dar am observat că îmi scoate abur pe coșul de evacuare. Întrebarea mea este dacă e normal acest lucru

  • Buna ziua,

   Nu va faceti griji, pentru ca este normal ca centrala termica in condensatie sa scoata abur.
   Temperatura gazelor arse este foarte joasa, in jur de 70 de grade. Din acest motiv condenseaza rapid si se formeaza un fel de ceata.

 • Buna ziua.
  Vreau sa pun o intrebare care sa ma lamureasca.Am o centrala Saunier Duval cu o vechime de 9 ani.Acum cand am pornit caldura,am observat ca atunci cand incepe sa incalzeasca nu se mai opreste decat pret de 2,3 secunde si porneste iarasi.Temperatura apei din calorifer este setata la 60 de grade.In mod normal cand ajungea la 62,63 de grade se oprea.Acum a ajuns si la 79.Am chemat pe inginerul de la reprezentanta,care mi-a spus ca e normal.Pana si eu stiu ca asa ceva nu poate fi normal.Ce ma sfatuiti sa fac?

 • Buna ziua. Recent am achizitionat o centrala Semia 25 A. Va rog sa-mi spuneti care este puterea centralei, 25 kW? Care este suprafata pe care o poate deservi?
  Va multumesc.

 • Buna ziua
  Am achizionat recent o centrala termica thelia Condens 35 A de 30KW, va rog sa-mi spuneti la ce temperatura sa setez apa pentru incalzire pentru a avea avea beneficiile centralei in condensatie si centrala sa functioneze in modul economic, randamentul cel mai optim.
  Sau nu a are nici o importanta temperatura din instalatia de incalzire cu randamentu si functionarea centralei in condensatie.

 • Buna ziua,
  La multi ani!
  Am o centrala noua, care a fost montata acum cateva zile si nu stiu sa setez (maresc) temperatura la incalzire.
  Dc poate cineva sa imi scrie.
  Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *