Centrale termice Vaillant

Centrale termice Vaillant
4 (79.23%) 26 votes

Află tot ceea ce te interesează despre centrale termice Vaillant şi acest producător de prestigiu în articolul prezent. Recunoscute la nivel internaţional pentru fiabilitatea lor sporită şi nivelul ridicat de rezistenţă în timp, centralele termice Vaillant sunt ideale pentru a asigura confortul la cele mai înalte standarde în orice tip de locuinţă.

Concepute şi dezvoltate de către producătorul german Vaillant şi având o istorie care datează de la sfârşitul secolului al XIX-lea, centralele termice în condensatie Vaillant şi centralele pe gaz Vaillant s-au răspândit pe întinsul globului, fiind prezente în peste 30 de milioane de locuinţe.

În momentul de faţă centralele eco Vaillant furnizează căldură şi apă caldă respectând normele de protecţie a mediului înconjurător şi sunt preferate de un număr din ce în ce mai ridicat de clienţi.

Prezentă în peste 60 de ţări, firma Vaillant şi-a început existenţa în anul 1874 în burgul Remscheid din Germania, iar valoarea vânzărilor realizate la nivel internaţional a fost de 2,64 de miliarde de dolari în 2014.

Centrale termice Vaillant

Iată unele dintre cele mai fiabile şi reuşite centrale termice Vaillant:

Istoria firmei Vaillant

Vizionarul neamţ Johann Vaillant şi-a propus în anul 1874 să schimbe nivelul de confort din locuinţele oamenilor, aşa că peste 20 de ani (în anul 1894) a reuşit să patenteze primul “sistem închis” de încălzire într-un mod igienic al apei.

Astăzi, centralele termice Vaillant sunt prezente în peste 60 de ţări ale lumii, iar peste 30 de milioane de utilizatori sunt extrem de satisfăcuţi de calitatea oferită.

Anul 1924 a adus o nouă premieră, Vaillant reuşind să lanseze pe piaţă primul boiler de încălzit apa, iar anul 1967 a reprezentat momentul lansării primului boiler de tip combi, Combi-Geyser VCW 20. Astăzi, centralele termice cu energie verde Vaillant se axează pe protejarea mediului înconjurător şi pe economisirea la maxim a resurselor.

Cele mai noi produse lansate de către această companie sunt centralele termice solare Vaillant care folosesc caracteristica autentică THERM Exclusive şi care sunt capabile să asigure în sistem independent peste 60% din cantitatea de apă caldă şi căldura necesară unei locuinţe.

Pret Centrale Vaillant

Producţia de centrale Vaillant

Vaillant s-a specializat în producţia de centrale murale cu condensatie,  centrale termice pe gaz, centrale termice cu condensare, precum şi alte produse care presupun încălzire prin pardoseală.

De asemenea, Vaillant produce cu succes boilere care funcţionează cu alimentare pe gaz, precum şi central termice care utilizează energia solară pentru a asigura optimizarea termică a unei locuinţe.

Vaillant produce şi boilere instant, convectoare electrice, dar şi alte elemente de automatizare a circuitului de apă caldă dintr-un imobil.

Date de contact Vaillant Romania

 • Vaillant Group România S.R.L. – Soseaua Bucuresti Nord nr. 10 incinta Global City Business Park, Cladirea O21, parter si etaj 1, Voluntari jud. IlfovTelefon: 0040 268 407 800
 • Telefon: 021 / 209 8888
 • office@vaillant.com.ro
 • https://www.vaillant.com.ro

Garanţie Vaillant

Întreaga gamă de centrale termice Vaillant beneficiază de o garanţie standard de 2 ani şi de post-garanţie între 3-5 ani.

Alte resurse

Eşti unul dintre posesorii de centrale termice Vaillant? Atunci te aşteptăm să-ţi exprimi părerea despre experienţa legată de acest brand şi să le oferi şi celorlalţi cititori posibilitatea de a afla mai multe.

Vaillant
Written by: http://blogdeinstalatii.ro
Date Published: 08/16/2017
5 / 5 stars
8111 Vizualizări totale 23 Vizualizări azi

20 thoughts on “Centrale termice Vaillant

 • Buna seara,
  am achizitionat de curand o centrala – Centrala murala in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 236/7-2 ptr.suprafata de cca.120mp.,la casa cu 6 calorifere PURMO 22K si la baie RADOX de 450X1500 x 8mp,in privinta caloriferelor sunt ok (CEREREA INSTALATORULUI-ptr.camera de 16mp.- 600x 1800, ptr hol -24mp.-2buc. 600 x 1000 si 600x 1200, nu am alt spatiu sub geam), problema mea este alta-trebuie neaparat sa cumpar o pompa-e exemplu-Pompa de condens centrale termice SANICONDENS PRO, s-au pot sa pun o teva la fel ca si la aparatele de aer conditionat pe peretele exterior?…

 • Buna ziua, am o intrebare si va rog sa ma ajutati. Am procurat centrala in condensatie Vaillant eco tec pure 236/7-2, cind pornesc apa calda la robinet pe displai nu arata temperatura apei dar presiunea din cazan, cum pot schimba situatia? Ms.

 • Probleme cu vana cu trei cai.Dupa înlocuire cu una nouă,aceeași problemă,la cererea de apa calda se încălzește țeavă tur f.tare.Care sa fie cauza.Multumesc anticipat pt.sfaturi.

 • centrala mea vaillant turbomax pro are o defectiune, ledul nr 4 care inseamna : releul pt.controlul presiunii a cuplat, calea de evacuare a este in ordine nu cupleaza! ce poate fi? centrala nu mai face nici caldura nici apa calda! multumesc!

 • Am o centrala VAILLANT 242/3 VUW si ledul clepsidra se aprinde intermitent si nu am apa calda si caldura .Am schimbat pompa de apa si dupa cateva zile a inceput sa faca la fel

 • Am o centrala Vaillant turboTEC pro VUW Ro…cumparata in 2011; ma supara zgomotul prea mare e care il face. Cand vin acasa si centrala merge, zgomotul il aud cu un etaj mai jos. E normal ?

 • Buna ziua e posibil ca centrala vaillant prin condensatie sa nu mearga la generator,am luat.o acum 1 luna e ptr 120 m,ce pit face si am cumparat stabilizator de1200,si da sa porneasca apoi stabizatorul scate la 170w,sa fie oare stabizatorul prea mic in w,multumesc

 • Am instalat-o in noiembrie.Am schimbat Westenul cu Vaillant.Momentan nu am de ce ma plange.Functioneaza excelent.Sper sa nu cobesc!Prin martie o sa constat rentabilitatea.O zi buna.

 • Salutare,
  am montata centrala ecoTEC pure VUW 236/7-2 din luna septembrie 2017. E normal in timp ce functioneaza( in general pe caldura) sa scoata un „tacanit,pocnit” din 2 in 2 min? cel putin seara se aude lejer in prima camera…

 • Buna ziua,

  Sunt in situatia de a cumpara o centrala Vaillant. Am ajus sa decid intre doua modele: ecoTEC pro VUW INT II 236/5-3 23KW si respectiv ecoTEC pure VUW 236/7-2 24 KW . Din ce am gasit pe internet nu exista diferente semnificative de pret si dupa cate vad nici de putere. Asadar, cum sa le diferentiez? care este mai buna? prin ce se diferentiaza? Mentionez ca am un apartament de 90 mp, la ultimul etaj si care nu este izolat.

 • Buna seara,
  intentionez sa achizitionez o centrala Vaillant ecoTec pure WUV 286/7-2 pentru imobil de 437 metri cubi. Cum pot afla unde este fabricata centrala ? Nu as dori sa cumpar P.R.C. !!!

 • Buna seara,
  m-am orientat pentru centrala murala in condensatie VAILLANT ecoTEC pure VUW 286/7-2. Am 430 metri cubi de incalzit. Unde sunt fabricate sau asamblate ? Daca cumpar din Germania in tata nu face nimeni I.S.C.I.R.!
  Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *