gardenium.ro

6 Probleme Comune Ale Piscinelor Si Solutiile Pentru Ele

6 Probleme Comune Ale Piscinelor Si Solutiile Pentru Ele
5 (100%) 7 votes

Odata cu venirea verii, este timpul sa faci o saritura in piscina ca sa mai scapi de caldura.

Dar ca sa ti apa din piscina curata, si sa nu ai probleme cu piscina, poate fi o sarcina destul de solicitanta.

Nu toata lumea este un chimist profesionist (nici mie nu-mi place chimia 🙂 ), si de asta expertii in piscine recomanda sa-i contactezi mai intai pe ei pentru problemele pe care le intalnesti.

Atunci cand apelezi la o firma specializata pentru piscine, ei pot face diverse teste pentru a vedea daca parametrii masurati sunt normali.

Ai probleme cu piscina si totusi vrei sa aplici singur tratamentul cu substante pentru piscina? Iata care sunt motivele si remediile rapide pentru cele mai comune probleme cu piscina:

6 Probleme Comune Ale Piscinelor Si Solutiile Pentru Ele1. Probleme cu piscina din cauza algelor

Descriere: Aceasta este probabil cea mai comuna problema cu piscina. Apa din piscina este verde, iar cei care indraznesc sa innoate in ea arata ca niste monstri in mlastina.

Cauza: Algele invadeaza piscina si in 90% din timp, cauza este ca nivelul de clor din piscina este prea scazut.

Solutia: Aplica un tratament de soc pentru piscina! Este recomandat sa faci un tratament soc folosind de trei ori cantitatea normala de clor. Daca cuplezi si cu o substanta algicid, algele vor fi exterminate.

Substante de piscina recomandate:

2. Probleme din cauza filtrului de piscina infundat

Descriere: Toate resturile, mizeria si praful se acumuleaza si cand este verificat se gaseste filtrul infundat.

Cauza: Relaxeaza-te, asta nu este o problema foarte grava. In principiu inseamna ca filtrul functioneaza si s-a infundat deoarece apa din piscina este murdara.

Solutia: Trebuie sa asiguri spalarea si curatarea periodica a filtrului de fiecare data cand s-a infundat. Cel putin odata pe an trebuie sa fie curatat chimic pentru a lungi durata lui de viata.

Echipamente de piscina recomandate:

3. Probleme cu piscina din cauza spumei

Descriere: Piscina arata de parca este pregatita sa gazduiasca o petrecere cu spuma, si nu este amuzant deloc. La suprafata se vede spuma de culoare alba.

Cauza: de cele mai multe ori, cauza din care apare spuma la suprafata apei, este folosirea de algicid de proasta calitate. Cum poti sa identifici aceste substante algicide necalitative? Simplu, sunt produse foarte ieftine, de obicei gasite in magazinele de bricolaj sau chiar la supermarket.

Solutia: Apeleaza la un magazin online pentru pisicine LINK de incredere, care garanteaza pentru calitatea produselor

Substante de piscina recomandate:

 

6 Probleme Comune Ale Piscinelor Si Solutiile Pentru Ele-24. Probleme cu pisicna din cauza fierului

Descriere: Culoarea apei din piscina ajunge sa fie catre maroul de la ciocolata cu lapte, sau catre culoarea icetea-ului.

Cauza: Valoarea mineralelor din apa prea mare este sursa principala. In piscinele care au valoare mare a fierului in apa, pe margine se vede o dunga maro.

Solutie: Magazinele specializate cu substante de pisicina LINK au diferite substante chimice pentru a elimina mineralele din apa. Cumpara si foloseste o substanta care sa trateze aceasta problema a piscinei.

Substante de piscina recomandate:

5. Problema din cauza apei tulbure din piscina

Descriere: Apa din adancul piscinei este un mister! Ce se poate ascunde la fundul piscinei? Nimeni nu stie.

Cauza: Nivelul ph-ului este necorespunzator, si mai poate ajuta si ploaia la lucrul asta. Daca ploaia este acida, afecteaza apa din piscina.

Solutie: Testeaza nivelul PH-ului din apa si regleaza-l corespunzator.

Substante de piscina recomandate:

6. Probleme din cauza petelor

Descriere: Exista pete si dungi de culoare cafeniu ciudata pe peretii si pe podeaua piscinei. Nimeni nu stie de unde apar.

Cauza: Poate fi din cauza fierului din piscina (vezi numarul 4 de mai sus).

Solutia: Tratamentul trebuie facut de firme profesioniste de piscine care trebuie sa faca teste si sa dea o solutie. Tratamentul trebuie aplicat repede, sau petele pot deveni greu de scos! Este ca la petele de pe haine, cu cat stau mai mult timp nespalate, cu atat mai greu va iesi pata.

6 Probleme Comune Ale Piscinelor Si Solutiile Pentru Ele-1

Concluzie

Nivelul de clor corespunzator este o modalitate de baza pentru a reduce problemele cu piscina care pot sa apara. Primul lucru care trebuie sa-l faci este sa menti un nivel un nivel al PH-ului si clorului corespunzator.

Evaluarea nivelului substantelor din piscina se poate face foarte rapid folosid un tester pentru apa din piscina.

surse: blog.pennlive.com premier-pool-services.es swimmingpoolnow.com swimming-pools-nc.com
1518 Vizualizari 1 Vizite azi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *