Consultanta



Ce poti sa ceri aici? Consultanta daca ai o casa in constructie, sau renovezi un apartament, sau dimensionezi o instalatie de incalzire, sau o pompa, sau vrei sa discutam diverse variante de incalzire. Cele mai frecvente intrebari pe care le primesc, si cu care te pot ajuta sunt:

  • Ce centrala termica sa aleg si cum aleg centrala termica?
  • Ce calorifere sa aleg si cum aleg caloriferele?
  • Cum aleg o centrala termica pe lemne si ce centrala pe lemne sa aleg?
  • Cum aleg o soba / semineu pe lemne, ce model de termosemineu sa aleg?
  • Ce solutie sa folosesc pentru a incalzi casa? gaz/lemne/gpl/electric
  • Sa folosesc un hidrofor sau o pompa submersibila?
  • Cum aleg un hidrofor / pompa submersibila?
  • Sa aleg calorifere sau incalzire prin pardoseala?

Ce sa nu ceri? Nu voi putea sa-ti repar centrala termica la telefon. Poate doar sa-ti dau un sfat, sau sa-ti recomand o firma de service la care sa poti apela.

De ce sa vorbesti cu mine? Pentru ca dupa mai mult de 10 ani de lucru ca inginer in domeniul echipamentelor termice, si dupa ce am vorbit cu sute de instalatori si zeci de mii de clienti, am experienta in alegerea echipamentelor si dimensionarea lor.

Ce primesti de aici? O sa primesti raspunsuri pentru intrebarile tale si consiliere tehnica. Analizam situatia si cautam solutii impreuna. Pot sa-ti recomand solutii sau echipamente.

Cum facem? Vorbim prin telefon sau pe internet. Apel telefonic, Whatsapp, Skype. Cum iti este tie mai usor.

Cat timp? Teoretic 20 de minute la asistenta telefonica. 3 – 5 emailuri la asistenta pe email.

Cat costa?

Asistenta pe email

Asistenta telefonica

Asistenta de urgenta

De ce merita banii platiti? Pentru ca am cunostinte vaste in domeniu lucrand de mai mult de 10 ani cu echipamente rezidentiale si industriale. Pot sa te indrum sau sa-ti spun daca faci o alegere gresita.

Ce fac acum? Simplu, trimiti detalii in formularul de mai jos, faci plata, si te contactez in cel mai scurt timp. Daca dupa discutie ai impresia ca nu ti-am fost de ajutor, iti returnez banii.