Sistemul De Incalzire In Pardoseala Techno Graphite [Tiemme] 



Felul in care percepem caldura venita de la incalzirea in pardoseala, este similar cu felul in care ne incalzeste soarele. 

Incalzirea prin pardoseala este considerata cel mai eficient si mai confortabil sistem de incalzire. 

Astazi, Blog de Instalatii iti prezinta unul dintre cele mai performante sisteme de incalzire in pardoseala de la Tiemme: Techno Graphite. 

incalzire in pardoseala vs calorifere forum BlogdeInstalatiiDe ce incalzire in pardoseala Techno Graphite de la Tiemme? 

Sistem complet – Cu zeci de ani de experienta, Tiemme are o gama de produse bine dezvoltata si performanta, asigurand sisteme complete. Produsele Tiemme sunt usor de instalat si au performante testate si certificate. 

Caldura si confort  Sistemul Techno Graphite incalzeste camera folosind caldura radiantaAstfel, este mai confortabil decat incalzirea aerului prin convectie, cum se intampla la calorifere. In plus, te bucuri de repartizarea uniforma a caldurii si o valoare ideala a umiditatii aerului. 

O stare de bine – Incalzirea prin pardoseala genereaza un nivel optim de incalzire radianta si incalzire a aerului. Daca termoficarea casei este facuta prin incalzirea aerului la temperaturi mari, aerul din incaperi este uscat. Incalzirea pardoselii reduce si circularea prafului, care poate cauza alergii. 

Consum mic – In general, cand folosim temperaturi mici, putem folosi si surse eficiente cum sunt pompele de caldura. Incalzirea prin pardoseala foloseste temperaturi scazute, ceea ce inseamna un consum mai mic de energie. In plus, sistemul e potrivit surselor regenerabile. 

Eficienta – Incalzirea in pardoseala Tiemme este proiectata special sa functioneze cu temperatura joasa a agentului termic pe tur si are o suprafata radianta mare. Acest lucru imbunatateste eficienta, reduce costurile si te ajuta sa economisesti bani.  

incalzire prin pardoseala Tiemme BlogdeInstalatii

De ce un sistem cu grafit? 

Grafitul este o forma a carbonului. Are in structura cristale opace de culoare neagra de forma hexagonala.  

Datorita formei moleculare, particulele de grafit absorb si reflecta caldura, reducand la minimum transmisia de căldură prin iradiere. 

Tiemme foloseste aceasta proprietate de izolare in sistemul de incalzire prin pardoseala. 

Placa cu nuturi Tiemme Blogdeinstalatii

Incalzirea in pardoseala Techno Graphite

Este o solutie buna pentru sistemele de incalzire rezidentiale sau de tip office. Panourile sunt termoformate si au izolatie din polistiren expandat, sinterizat cu grafit. 

Panoul izolant are forme in relief (placa cu nuturi) pentru a facilita prinderea tevii pentru incalzire in pardoseala la pas de 5 cm sau multipli. Este rigid si are o rezistenta mare la uzura si presiune. 

Pe margini se poate imbina prin suprapunere, si se poate folosi o sapa autonivelanta. 

incalzire in pardoseala Techno Graphite TIEMME Blogdeinstalatii

  1. Plinta
  2. Pardoseala
  3. Sapa laincalzirea in pardoseala 
  4. Teavapentru incalzirea in pardoseala 
  5. Panou izolant
  6. Banda perimetrala
  7. Folie de plastic

Confort fara comparatie 

Incalzirea in pardoseala este sinonima cu confortul. Caldura este distribuita uniform si creeaza o stare de bine, iar consumul este mai mic. 

Atunci cand incalzesti cu calorifere, distributia temperaturii este neuniforma, fiind mai mare aproape de tavan si mai mica aproape de podea. 

In schimb, cand folosesti incalzire in pardoseala, distributia caldurii este uniforma pe toata suprafata. 

Este emanata temperatura ideala pentru corpul uman. Din acest motiv, incalzirea in pardoseala este considerata cel mai bun sistem de incalzire. 

Cum functioneaza incalzire prin pardoseala fata de calorifere BlogdeInstalatii

Oferta de incalzire in pardoseala Tiemme 

Trimite un mesaj la Tiemme Romania pentru a primi o oferta personalizata de incalzire in pardoseala. Acestea sunt datele de contact: 

logo Tiemme BlogdeInstalatii.ro

Despre Tiemme 

Tiemme este un lider international pentru productia si distributia de produse pentru instalatii. 

Au experienta si abilitatea de a inova, precum si productie made in Italy. La Tiemme gasesti o combinatie de competenta tehnica si materiale de buna calitate. 

Asta ii permite firmei Tiemme sa dezvolte un catalog foarte bogat de produse si sa fie recunoscut ca un furnizor de instalatii de incredere. 

Produsele Tiemme sunt sigure si durabile. Si mai mult de atat, ei investesc in cercetarea si dezvoltarea de solutii noi, care sa anticipeze nevoile pietei. 



Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: