Sa Mearga Treaba! Platforma care promoveaza profesionalismul



Cum merge treaba? Pe aceeasi platforma sunt aduse la un loc cererea si oferta de lucrari. Asta pentru a echilibra calitatea si pretul, si pentru a responsabiliza piata serviciilor.

Fie ca esti instalator, electrician, zidar sau mecanic auto, vei gasi in platforma lucrari pe care le poti executa, si pentru care vei primii o recenzie.

Haide sa vedem mai multe detalii despre platforma Sa Mearga Treaba povestite de catre echipa care a construit-o.

Despre platforma Sa Mearga Treaba

Ideea a apărut în prima parte a anului 2018 perioadă în care am și început să caut susținere și colaboratori și s-a concretizat în luna noiembrie cînd am cumpărat domeniul www.sameargatreaba.ro începând efectiv construcția site-ului web.

După un an am înființat societatea comercială care să se ocupe de administrarea a ceea de a devenit de la un simplu site la o platformă de servicii. Obiectivul principal este încurajarea desfășurării activităților de prestări servicii din România într-un cadru organizat și propunându-și ca rezultat final evaluarea reală a prestatorului de către beneficiar în urma serviciilor oferite.

Scopul evaluării prestatorilor de către beneficiari la finalizarea lucrărilor este acela de a acumula în timp o serie de valori măsurabile a efortului depus și calității serviciilor prestate, care să vină în sprijinul acestora în cadrul nogocierilor cu viitorii clienți. Totodată aceste valori pot oferii și informații valoroase care vor ajuta la îmbunătățirea serviciilor oferite.

Să meargă treaba, dorim să fie mai mult decăt o lozincă, ne dorim din tot sufletul ca treaba să meargă peste tot și ne-am gândit ca noi să ne aducem contribuția în domeniul serviciilor deoarece în România sunt foarte mulți prestatori de servicii și antreprenori care nu sunt puși în valoare neavând instrumentele de măsurare și promovare care să îi ajute.

Astfel oferim o serie de instrumente prin care transformăm lucrul, făcut cu mistria de exemplu, într-o recenzie și o arătăm celor interesați pentru ca ei să se măndrească cu ea, să fie apreciat și să își poată îmbunătății continuu serviciile.

Sa Mearga Treaba - BlogdeInstalatii.ro

Cine poate beneficia de platforma Sa Mearga Treaba?

Pe platformă se pot înscrie persoane fizice și juridice care oferă sau care au nevoie de servicii dintre cele promovate de platforma noastră (peste 200 de servicii grupate în 24 de domenii).

Aceștia vor fi clienții noștrii și i-am numit Prestatori și Beneficiari. În urma utilizării platformei se va stabili o relație directă între furnizorul de servicii (prestatorul) și clientul acestuia (beneficiarul).

Pentru atingerea obiectivului propus s-au stabilit niște reguli și fiecare client va trebui să parcurgă anumite etape începând de la înregistrarea pe platformă până la evaluarea finală.

Ce le oferim celor care se înregistrează

Celor care se înregistrează le punem la dipoziție o serie de instrumente gândite  pentru a  minimiza timpul de căutare și a maximiza calitatea rezultatelor obținute, pentru a veni în sprijinul acestora și a le facilita  publicarea informațiilor esențiale pentru a găsi partenerul ideal.

Totodată aceste instrumente au fost gândite și pentru atingerea obiectivelor pentru care a fost create această platformă.

Care sunt obiectivele

În primul rând dorim să venim în sprijinul prestatorilor să primească pe lângă renumerația pentru serviciile prestate și o evaluare onestă a prestației efectuate care să îl ajute să își găsească clienți și lucrări noi, dar și să își imbunătățească serviciile oferite.

Cum vă puteți înscrie

Înscrierea este gratuită și se face foarte simplu astfel:

  1. Accesați pagina de înscriere aici: https://www.sameargatreaba.ro/inregistrare
  2. Completați formularul de înscriere
  3. Confirmați adresa de email accesând link-ul primit în email-ul trimis de noi. (Dacă nu găsiți email-ul de confirmare în INBOX verificați vă rog și în directorul SPAM sau BULK)

Asta este tot pentru înscriere, dar mai sunt niște pași de parcurs pentru configurarea profilului dumneavoastră, pași descriși în câte-va filmulețe demonstrative pe care le puteți găsi pe pagina naoastră de YouTube aici:

Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi pentru a aduce o schimbare în modul în care sunt privite prestările de servicii din România.

Echipa #sameargatreaba



Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: