Cum folosesti SmartVoucher de la SmartBill



Pandemia de coronavirus a schimbat lumea aproape în totalitate. Multe afaceri și-au închis temporar activitatea. Antreprenorii și clienții lor fideli au învățat să se adapteze noii situații. Dar nu au uitat de legătura dintre ei.

SmartBill a lansat o funcționalitate revoluționară care le oferă tuturor antreprenorilor posibilitatea de a-și relansa afacerile într-un mod avantajos. Este vorba de smartvoucher.

Iar clienții loiali vor beneficia de serviciile lor la prețuri reduse. Acum, este posibil să sprijini atât afacerea antreprenorului tău favorit, cât și să beneficiezi de o reducere din parte acestuia. Pentru că nicio pandemie nu ne poate face să uităm că suntem OAMENI!

Cum folosesti Smart Voucher de la SmartBill BlogdeInstalatii.ro

Ce îți oferă SmartVoucher?

Această funcționalitate se adresează tuturor antreprenorilor din România care au nevoie de sprijin financiar în aceste momente. Le permite să le ofere clienților din portofoliul lor servicii pe care aceștia le vor achita în avans, chiar acum.

Clienții beneficiază de serviciile lor obișnuite cu o reducere care se aplică prin intermediul unui voucher. Acest voucher se activează în momentul în care activitatea firmei este reluată. De ce este atât de avantajoasă opțiunea SmartVoucher pentru tine, ca antreprenor?

  • Este o funcționalitate care se accesează gratis din cadrul aplicației SmartBill;
  • Îți permite să beneficiezi de bani în acest moment și să-ți fidelizezi clienții;
  • Serviciile oferite nu trebuie să fie prestate acum, ci la reluarea activității firmei;
  • Beneficiezi de propria pagină de unde îți poți genera voucherele;
  • Promovarea paginii tale de generare vouchere se poate realiza pe toate rețelele de socializare, ceea ce îți va aduce noi clienți;
  • Acces la un sistem simplu de gestionare a voucherelor și posibilitatea de a emite facturi prin intermediul SmartBill;
  • Clienții efectuează online plățile pentru servicii prin intermediul cardului sau prin internet banking, ceea ce nu implică interacțiune cu tine;
  • Ai la dispoziție una dintre cele mai simple metode de atragere a clienților;
  • Vei face parte dintr-o comunitate cu peste 65,000 de afaceri.

De ce sa folosesti SmartVoucher de la SmartBill

Clienții care accesează aceste servicii în avans se vor bucura din mai multe motive. În primul rând, în calitate de client, tu vei obține niște servicii la un preț cu mult mai mic decât plăteai de obicei. Apoi, vei avea certitudinea că serviciile pe care le-ai contractat îți vor fi asigurate în mod cert la reluarea activității firmei.

Voucherele pot fi oferite și cadou, ceea ce reprezintă un avantaj dacă vrei să ii faci cuiva o surpriză plăcută. Nu în ultimul rând, prin achiziționarea în avans a unui voucher, beneficiezi de posibilitatea de a face economii.

Și, desigur, nu uita că în acest fel ajuți la sprijinirea unei afaceri de ale cărei servicii  îți dorești să te bucuri cât mai mult timp de acum înainte. Află mai multe despre Smart Voucher in acest video

Împreună depășim orice criză și învingem pandemia!

Smart Voucher simplifică modul în care afacerea ta va funcționa după trecerea pandemiei. Servicii în avans, banii acum – clientul plătește în acest moment, dar primește acces la serviciul de pe voucher la reluarea activității afacerii, la o dată ulterioară.

Clienții fideli beneficiază de avantaje, asemenea antreprenorului. Smart Bill îți oferă acum acces gratis la această funcționalitate care vine în sprijinul comunității de afaceri.

Despre SmartBill

SmartBill este cel mai folosit soft de facturare si gestiune. Recomandat de peste 65.000 de afaceri.

Scopul lui este sa-ti usureze munca, ca tu sa-ti folosesti timpul in cel mai productiv mod posibil. Incerca SmartBill gratuit pentru primele 30 de zile.



Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: