Voteaza Cea Mai Frumoasa Piscina din Romania

Voteaza Cea Mai Frumoasa Piscina din Romania
5 (100%) 2 votes

S-a lansat cea de-a doua editie a Concursului de Piscine Premiile APPW 2015 cu bucurie si entuziasm deopotriva. Prima editie, care a starnit un interes deosebit, atat in randul firmelor membre cat si din partea celor ce nu fac parte din asociatie, a fost un succes dovedit prin participarea tuturor celor invitati la ceremonia de premiere.

Interesul, ecourile concursului, solicitarile primite, au facut sa apara niste schimbari pentru cea de-a doua editie. Si anume, daca prima competitie s-a adresat exclusiv membrilor APPW (Asociatia Patronala Piscine si Wellness), cea de-a doua se va adresa tuturor firmelor ce activeaza pe piata constructiei de piscine. Sunt invitati toti cei de construiesc in Romania sa arate publicului si , de ce nu concurentei, ce lucrari ies din mainile echipelor lor. Se doreste o competitie cat mai vie, cu multe lucrari inscrise.

Daca te intereseaza curatarea si intretinerea piscinei, sau substante de piscina, vezi aici oferta de pret.

Voteaza Cea Mai Frumoasa Piscina din Romania

Prezentati romanilor cea mai frumoasa piscina si astfel veti atrage atentia nu numai asupra companiei dumneavoastra, ci si asupra intregului sector de activitate.

Ca si anul trecut, jurizarea se va face pe principiul estetic si al caracteristicilor functionale vizibile, de amplasament si finisaj, de valorificare a peisajului si de siguranta a utilizatorilor.

Va rugam sa cititi mai intai regulamentul oficial. Apoi, orice alte amanunte legate de participare si inscriere in concurs le puteti obtine contactand direct prin telefon sau e-mail organizatorul la datele de contact de aici.

Aveti curiozitatea sa va “evalueze” altii lucrarile pe care le faceti la o piscina? Vreti sa aflati si alte opinii in afara de cele ale beneficiarilor dumneavoastra ?

Participati la Concursul de piscine PREMIILE APPW 2015 !

Daca anul trecut ati fost doar spectatori la Gala de premiere, anul acesta va puteti numara printre cei ce asteapta cu emotie verdictul.

Despre APPW – Asociatia Patronala pentru Piscine si Wellness

Este infiintata in iunie 2009 de un grup de societati ce activeaza in proiectarea, construirea, instalarea si intretinerea de piscine, saune, spa precum si in comercializarea de echipamente si accesorii. Este prima asociatie a profesionistilor din domeniul Piscinei si Wellness-ului din Romania.

Voteaza aici lucrarile din Concursul de piscine PREMIILE APPW 2015 (inscrierile sunt in curs, vor fi mai multe lucrari)

Sunteti asteptati cu drag sa participati sau sa votati in singura competitie de acest fel din Romania.

Apa din piscina ta este verde sau murdara? Vezi aici oferta de substante de piscina.

Cea mai frumoasa piscina

sursa foto: cntraveller.com

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: