Cand E Timpul Sa Inlocuiesti Pompa De Basa?O pompa de basa cu plutitor este o componenta importanta in instalatia sanitara din casele multor familii, chiar daca nu are legatura cu circuitul principal de alimentare cu apa.

In loc sa alimenteze cu apa pentru baut si spalat, pompa submersibila de apa murdara previne inundatiile prin indepartarea apei murdare sau pluviale.

Din moment ce se monteaza in basa care poate fi in camera tehnica sau la subsol, poti sa uiti de ea, dar este important sa te asiguri ca ea va functiona cand este nevoie, si sa nu risti sa ai pompa stricata in momentul nepotrivit.

Citeste mai departe ca sa afli cand trebuie sa inlocuiesti pompa de basa si poti sa vezi aici oferta de pompe de basa si pompe de apa murdara.

Evita inundatia cu orice pret

Inundatia este cel mai grav dezastru ce se poate intampla la tine in casa. Apa poate sa distruga obiectele din casa si peretii si poate produce mucegai si umezeala.

De aceea pompa submersibila de apa murdara este foarte importanta pentru ca lucreaza neobosita ca sa elimine apa si s-o indeparteze inainte de a inunda casa.

Pompa de basa functioneaza aspirand apa din basa unde este montata, in care se colecteaza apa ce poate curge accidental in camera tehnica sau apa de drenaj, si o directioneaza prin teava de canalizare departe de fundatia casei.

Urmeaza sfaturile de mai jos ca sa nu ai situatii de inlocuire urgenta a pompei.

Cand E Timpul Sa Inlocuiesti Pompa De Basa

Asculta sunetul pompei

Incearca sa te obisnuiesti cu sunetul pe care-l face pompa ta cand se strange apa pe langa ea si incepe sa mearga.

Daca sunetul care vine de la mototul pompei de basa se schimba semnificativ, este un semn ca e posibil sa ai probleme.

Si daca ai apa in basa sau pe langa pompa submersibila de apa murdara dar nu auzi motorul pornit, s-ar putea ca pompa sa-si fi dat duhul definitiv.  

Priveste

Daca nivelul apei ajunge in partea de sus a basei, sau mai rau, daca subsolul sau camera tehnica sunt inundate, este semn ca trebuie sa cumperi o pompa submersibila de apa murdara noua.

Numara

Daca ai o pompa de basa cu varsta mai veche de 10 ani, aceasta este un candidat principal pentru inlocuire.

Nu trebuie neaparat sa cumperi o pompa submersibila noua doar pentru ca pompa pe care o ai este veche, dar este bine sa o supraveghezi indeaproape, si sa poti instala o pompa de basa noua la primele semne de scaderea a performantelor.

Pompa de basa pentru evacuarea apelor murdare este tipul de echipament care este mai bine sa o schimbi cu un an mai devreme decat cu un an mai tarziu.

Cea mai buna pompa de basa

Oferta eMag

Pompa submersibila apa murdara cu plutitor dedra

Oferta Market 365

Pompa submersibila de apa curata cu plutitor

Cand ai nevoie de o recomandare de pompa submersibila pentru ape murdare, s-ar putea sa fi coplesit de toate optiunile disponibile. Pentru ca gasesti pompe de diferite puteri si capacitati, debite si presiuni pe care nu sti sa le calculezi si diferite optiuni: tablou, plutitor, cablu.

Cel mai bine este sa discuti cu un profesionist care este familiarizat cu instalatiile sanitare si te poate ajuta sa selectezi modelul care functioneaza cel mai bine la aplicatia ta.

Daca ai probleme la pompa submersibila si ai nevoie de ajutor pentru inlocuirea ei, sau ai nevoie de asistenta ca sa alegi o pompa submersibila de ape murdare, scrie un comentariu mai jos si te voi ajuta cu sfaturi.

Poti gasi pompe submersibile ieftine si bune cu transport gratuit pe eMAG.ro la categoria Pompe si Hidrofoare

Acum sti ce sa verifici la pompa de basa ca sa vezi daca da semne de uzura.

Iti multumesc pentru vizita, si pentru a fi la curent cu articolele noi, te invit sa te inscri la newsletter.  

sursa: benjaminfranklinplumbing.comClick Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: