Fara APA Nu Exista Viata. Pompe AQUATECH Pentru Apa ReceToate fiintele de pe pamant au nevoie de apa in mod egal. Fara apa nu exista viata.

Sa ai acces la apa a fost mereu o problema de viata si de moarte. Chiar si in epoca migratiilor, in preistorie si inainte.

Oamenii au cautat zone noi nelocuite, curate si neatinse pentru a gasi apa potabila si hrana sanatoasa pentru ei si animale ca sa-si poata asigura existenta. 

Cand oamenii s-au stabilit in locuri fixe, problema apei a devenit din ce in ce mai importanta.

Fara APA Nu Exista Viata. Pompe AQUATECH De Apa Rece BlogDeInstalatii.ro

Problema alimentarii cu apa

Aprovizionarea cu apa s-a facut din fantani si cavitati mari adecvate pentru stocarea apei inca de la inceputul istoriei.

Oamenii au evoluat in comunitati mai mari, colonii si orase si-au trebuit sa-si dezvolte propriile solutii de limentare cu apa.

Asa au inceput sa foloseasca dispozitive cum sunt cisternele care colectau apa de ploaie cu pereti izolati taiati in piatra sau pamant.

Si rezervoare de apa sub orase si castele, care au inceput sa fie integrate in sistemele de alimentare cu apa. 

Solutiile acestea de alimentare cu apa au fost construite inca din Evul Mediu si chiar si in timpul Renasterii cand au fost construite cisterne care erau mai avansate din punct de vedere tehnologic.

Problema alimentarii cu apa blogdeinstalatii.ro

Alimentare cu apa din fantana

Sa nu mergem prea departe si sa ramanem putin la fantani. Este interesant ca cele mai vechi fantani de apa au cel putin 8000 de ani.

Unele din cele mai vechi inregistrari ale fantanilor de apa au fost infiintate in Israel, India si China.

Cea mai adanca fantana sapata manual este cunoscuta sub numele de Woodlingdean si este situata in Brighton, East Sussex.

Fantana are 390 de metri si este incredibil dar a fost sapata manual. Muncitorii au lucrt 24 de ore pe zi timp de patru ani cand au ajuns pana la urma la panza freatica. Fantana se poate vizita si azi.

Poti vedea ca de la inceputul existentei sale, omul a incercat sa asigure apa pentru modul sau de viata si pentru gospodaria sa. Tendinta aceasta o avem si azi.

Alimentare cu apa din fantana blogdeinstalatii.ro

Pompe de apa de la Melinda Instal

Firma Melinda Instal a incercat intodeauna sa se adapteze la aceasta nevoie de viata.

Pentru a putea raspunde acestei nevoi, pe langa pompele de apa rece de la alti producatori, Melinda Instal a lansat si pompe de apa rece marca proprie.

Fiind o firma de instalatii, in cei 28 de ani de existenta au fost mereu pe piata romana cu mii de pompe submersibile, hidrofoare si pompe de apa uzata de la alti producatori.

Pana cand a venit momentul sa schimbe acest lucru.

Pompe de apa de la Melinda Instal blogdeinstalatii.ro

Pompe Aquatech de la Melinda

Asa a fost lansat brandul Aquatech, dedicat portofoliului de produse de alimentare cu apa.

Cercetarea de piata, pregatirea profesionala, proiectarea, gestionarea serviciilor, invatarea tehnicilor de irigare, au fost facute pentru a perfectiona produsele Aquatech.

Profilul grupului Melinda Instal, inca de la nasterea sa din 1994 nu s-a limitat doar la tehnologia instalatiilor.

Dimpotriva a reprezentat solutii pentru aproape toate problemele care exista in interiorul, pe si in jurul cladirilor. 

Si-a propus in urma cu 7 ani sa aiba in oferta un portofoliu de produse marca proprie pentru alimentarea cu apa.

Pompe Aquatech de la Melinda instal blogdeinstalatii

Pompe de gradina Aquatech

In 2015, dupa un an de planificare indelungata, a fost inregistrat brandul propriu AQUATECH de la Melinda Instal.

Azi Melinda Instal vinde 18 tipuri de produse sub marca AQUATECH si in total 170.000 de bucati vandute pana acum.

In primul an s-a inceput cu o pompa de gradina pentru a lansa marca. Acest prim model a fost o pompa de gradina 1200W AQUATECH, asamblata in majoritatea din elemente de fonta.

Succesul initial cu aceasta prima pompa de gradina, a fost ca o asigurare ca se indreapta in directia corecta. Atat conceptual cat si strategic pe piata produselor de alimentare cu apa.

Pentru urmatorul sezon, au extins portofoliul AQUATECH de la 1 la 11. Toate produsele de alimentare cu apa de ce sunt o necesitate de baza in majoritatea gospodariilor.

Cele 11 modele de pompe AQUATECH sunt din in principal pompe de gradina, pompe submersibile pompe de canalizare, hidroforare, rezervoare, vase de hidrofor.

1 Pompa submersibilă pentru adâncimi mari, AQUATECH, 1080 l/h, 280 W este cel mai popular produs al nostru destinat pentru irigarea grădinilor.

2 Pompa AQUATECH, 7500 l/h, 400 W este excelentă pentru golirea iazului de grădină, a rezervoarelor de apă, a piscinelor, a căzilor cu hidromasaj, a zonelor inundate, etc. Va fi un instrument esențial pentru fiecare casă.

3 Pompa submersibilă pentru apă uzată, AQUATECH, 15 000 l/h, 1100 W Această pompă se utilizează ca pompă de puț și asigura protecție contra inundării. De asemenea se poate utiliza pentru a pompa apă dintr-un rezervor în altul, de exemplu în aplicații casnice sau un horticultură, agricultură, lucrări de instalații,

4 Pompa submersibilă pentru apă uzată, inox, AQUATECH, 10 500 l/h, 550 W este utilizată pentru extragerea apei, pentru drenaj, precum și pentru pomparea și transferul apei din iazul din grădină sau din pivniță. Se utilizează pentru a extrage apă din cursuri de apă, cisterne, iazuri și multe altele. Ideal pentru drenajul pivnițelor sau pentru protecția împotriva inundațiilor.

5 Pompa submersibilă inox, AQUATECH, 15 000 l/h, 1100 W este utilizată în principal pentru pomparea apei curate și murdare, de exemplu, apa de ploaie pentru a goli camerele inundate, piscinele sau fântânile. Pompa este concepută pentru a pompa apă fără nisip.

Pompe de gradina Aquatech blogdeinstalatii

AQUATECH pentru alimentare cu apa si gradina

Pe baza feedbackului primit si a nevoilor identificate in piata Melinda Instal a dezvoltat inca o data portofoliul marcii AQUATECH in 2020.

Astfel de la 11 tipuri de produse existente pentru alimentare cu apa, au fost adaugate inca 8 produse AQUATECH suplimentare.

Acestea au fost selectate in functie de nevoile inspirate de irigarea gradinilor. Aici vorbim despre tipuri de produse ce pot fi folosite pentru a completa pompele de gradina, hidrofoare, pentru udarea gazonului si a gradinilor de flori si legume.

Conectorul pentru furtun grădină simplu 1/2″ AQUATECH este realizată din material plastic rezistent la șocuri mecanice, destinat pentru utilizarea în sistemele de irigații.

Pistolul de stropit, cu debit reglabil, cu 2 jeturi de stropire, AQUATECH este confecționat din ABS de calitate, capătul pistolului este realizat din cupru de înaltă calitate care asigură o utilizare de lungă durată. Oferă posibilitatea de a vă alege tipul de stropire dorită, având 2 variante posibile. 

Aspersorul oscilant cu 17 duze, AQUATECH are cadru de bază stabil, cu un corp din țevi de aluminiu cu reglarea oscilațiilor brațului mobil între 0 și 95 de grade. Este ideală pentru udarea suprafețelor de până la 280 mp.

conectori furtun aquatech

pistol stropit carucior aquatech

Pompe AQUATECH

Melinda Instal, pentru a aduce marca AQUATECH cat mai aproape de oameni, a creat un site web dedicat special pentru aceasta marca: https://pompe-aquatech.ro/ 

Aici gasesti povestea brandului si cum se utilizeaza produsele.  

Pompe submersibile AQUATECH

La final

Experienta a dovedit ca Melinda Instal a gasit armonia perfecta intre nevoile oamenilor, gospodariilor, calitatea produselor si cele mai accesibile preturi.

Portofoliul de produse Aquatech raspunde perfect atat asteptarilor clientilor, cat si asteptarilor comerciale ale companiei.

 

Sursa foto: ro.depositphotos.com

Material scris de: SZÁVUJ Attila, Melinda InstalClick Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: