Robinet Delimano Păreri. Merită Să-l Cumpăr?

762 Shares

Mulți oameni au deja un Robinet Delimano pentru ca au împânzit România și beneficiază de publicitate masivă.

Le poți descoperi la magazinele online sau în reclamele TV. Atunci când utilizezi un robinet Delimano este imposibil să nu te gândești la fibilitatea lui.

Este util un robinet Delimano pentru casele din mediul rural? Face față un robinet Delimano și la un apartament de bloc? Își merită banii sau este o investiție proastă? Există alternative mai bune ca preț și calitate? Sunt mulțumiți cei care folosesc un robinet Delimano în mod curent?

Toate aceste întrebări își vor găsi răspuns în acest articol (sau măcar vom încerca) impreuna cu cateva pareri despre robinetul electric Delimano! La final, decizia este doar a voastră! Merită să-l cumpărați?

Robinet delimano pareri daca e bun

Ce este un robinet Delimano?

În primul rând este un produs din gama topshop delimano. Acest lucru înseamnă în principal un produs care beneficiază de publicitate masivă.

Automat, te gândești că o baterie Delimano este mai mult reclamă și mai puțin eficientă. Adevărul este că acesta este un robinet instant de apă caldă.

Ceea ce înseamnă că apa se încălzește automat la o anumită temperatură. Valoarea temperaturii este dată de intensitatea/debitul jetului de apă. Robinetul include o rezistență care încălzește apa până la 60 de grade Celsius. În funcție de model, aceasta poate ajunge și până la 70 de grade Celsius.

Puterea este de 2 și 3 KW, iar apă se încălzește la maxim atunci când debitul este minim (aproximativ 0,9 litri/minut). În cazul unui debit maxim de 8,6 litri/minut valoarea temperaturii este de 10-20 de grade Celsius.

Concluzia ar fi că, acest robinet Delimano nu este decât un instant de apă cu un design modern. Și cam atât, dacă este să luăm în calcul cele de mai sus.

Totuși, de ce să alegi un robinet electric Delimano și nu orice alt instant de apă caldă? Care îi sunt avantajele și dezavantajele?

Beneficiile oferite de un robinet Delimano pentru duș și robinet

Pentru un robinet instant apă caldă, Delimano este o soluție cu un preț bun. Însă, dacă luăm în calcul diverse aspecte, atunci prețul este corect. De ce mi-aș instala un robinet electric pentru dus Delimano? Iată o serie de motive pentru care merită să-l instalezi:

 • Dacă locuiești în mediul rural și nu ai o instalație de apă caldă;
 • Dacă preferi ca apa să se încălzească în maxim 5-10 de secunde;
 • Dacă preferi să-l instalezi robinetul electric singur, în aproximativ 20 de minute;
 • Dacă îți place sistemul de pornire/oprire simplu și elegant;
 • Dacă îți dorești să protejezi mediul înconjurător (eviți risipa de apă);
 • Dacă ai nevoie de un dispozitiv care să îmbunătățească aspectul estetic al camerei;
 • Dacă locuiești într-o casă de vacanță pe timp de vară sau iarnă;
 • Dacă ai nevoie de soluție de rezervă pentru cazurile de oprire a apei calde.

Pentru oricare dintre aceste motive, alege de la Delimano robinetul digital și o să fie bine. Raportul preț-calitate-garanție este unul peste medie, dar este acceptabil.

Pentru a face economie, îți recomand să încerci să-l comanzi online. Îți voi spune unde-l găsești cu până la 50 Ron reducere. În acest fel, chiar merită să-l cumperi!

delimano robinet pareri

De ce nu aș cumpăra acest robinet instant apă caldă?

Este normal să te gândește că poate nu merită să-l achiziționezi. De fapt, dacă arunci o privire pe net, părerile sunt împărțite.

 • Unii utilizatori zic că este prea scump pentru ce știe să facă.
 • Alții, că este prea “leneș” la debite mari.

Adevărul este că dacă ai nevoie de un astfel de dispozitiv este bine să-l cumperi. Dar numai pentru prețul corect, iar eu îți voi oferi două variante excelente. Dar, haideți să vedem de ce nu l-ai cumpăra.

Ceea ce îți pot spune este că nu se potrivește pentru familii mari. Îl recomand celor care locuiesc singuri, care sunt pensionari sau familiilor cu maxim 1 copil. Acest robinet electric Delimano nu face față unei solicitări prea mari de apă caldă menajeră.

Cu cât debitul este mai ridicat, cu atât temperatura apei va fi mai scăzută! În plus, în afară de un facelift (ce-i drept meseriaș), restul este un robinet Tinton.

Adică un alt instant de apă caldă, dar care are un preț de două mai mic decât acest robinet Delimano. Caz în care treaba nu mai este atât de favorabilă celor de la Topshop Delimano

Ce baterie Delimano îți recomand?

Așa cum am precizat, iată două modele pentru care merită să plăteșți prețul. După cum ți-am spus, reducerea contează, dar și caracteristicile. Eu consider că pentru o casă  de la țară oricare variantă este fiabilă.

Robinet Electric DELIMANO INSTANT WATER

 • Încălzește până la 60 de grade Celsius în maxim 15 secunde;
 • Fiabilitate maximă la un debit de până la 2 litri;
 • Montaj rapid (20 de minute) care poate fi făcut de orice persoană;
 • Consum scăzut de curent electric;
 • Greutate de numai 772 grame și dimensiuni slim (125 x 70mm)
 • Putere de încălzire – 3000 W (3kW).
 • Profită de oferta de preț și cumpără-l acum cu reducere! De departe este unul dintre cele mai interesante modele de la Delimano.

Robinet Electric Digital Topshop Delimano

 • Produs digital și protecție împotriva înghețului
 • Putere de încălzire de 3 kW și timp de încălzire a apei de numai 3 secunde;
 • Nivel ridicat de economisire a apei și energiei electrice;
 • Apa încălzită atinge o temperatură de 60 de grade Celsius;
 • Stabilitate la montare datorită greutăți duble față de modelul standard (1,45 kg).
 • Un upgrade eficient al modelului standard, care îți oferă un plus de calitate.
 • Este digital, așa că este mult mai eficient în ceea ce privește controlul.

Verifica si oferta de la Market365.ro. O sa te surprinda pretul 🙂

 

Robinet Delimano Păreri

Daca cauti cel mai ieftin robinet electric, aceasta oferta de la Market365.ro sigur este potrivita pentru buzunarul tau.

Acum că tu știi care sunt argumentele pro și contra (din partea mea), haideți să vedem ce zic utilizatorii.

Până la urmă, cei care îl folosesc în mod curent au tot dreptul să fie ascultați. Oricum, la finalul articolului ți-am postat un link. Urmărește videoclipul pentru a-ți forma propria părere.

Nimeni nu poate ști mai bine decât ține dacă un produs merită sau nu. Eu nu pot decât să respect părerea utilizatorilor și să fiu echidistant în aprecieri. Iată ce spun utilizatorii despre robinetul Delimano:

PRO robinet Delimano

 • Un produs eficient și foarte util – despre aceste robinete Delimano se poate spune că sunt în regulă (mai ales în timpul garanției). Este normal ca randamentul oferit să fie bun, din moment ce sunt respectate instrucțiunile.
 • Rezistent și durabil – unii utilizatori au menționat că dețin un robinet Delimano de peste 3-4 ani. Ceea ce înseamnă că produsul este de calitate (materialele sunt de anduranță).
 • Foarte economic – valoarea facturilor la apă și curent electric sunt reduse la jumătate. Aceasta este una dintre caracteristicile acestui robinet Delimano. Este un produs eficient pentru mediul rural în mod garantat.

CONTRA robinet Delimano

 • Apa rece nu poate fi încălzită la mai mult de 15-22 de grade Celsius – (în casele de vacanță de la munte) – având în vedere că apa de munte este mai rece cu până la 5-10 grade decât cea din rețele orășenești este de înțeles. Cu toate acestea, dacă încălzește până la 22 de grade, înseamnă că își face treaba.
 • Materialul pieselor este slab calitativ – părerea exprimată de câțiva utilizatori. Din câte am înțeles, plasticul este destul de rezistent. Părțile metalice sunt și ele în regulă, iar partea de rezistență la nivel mediu. Per ansamblu, înclin să cred că acest aspect este doar o excepție.

Cu siguranță că fiecare evaluează în mod diferit acest produs de la Topshop. Ideea este că în anumite cazuri, așteptările sunt exagerate. O să va argumentez toate acestea în secțiunea următoare.

robinet delimano magazine

Părerea Mea despre robinetul Delimano

A venit și rândul meu să va spun ce și cum despre acest dus electric. Haideți să începem cu partea tehnică:

Puterea și dimensiunile robinetului Delimano –putere între 2 și 3 Kw (adică 2000-3000 W). Dimensiuni de  125 x 70 mm și o greutate de aproximativ 800 grame (versiunea standard) și 1,45 kg (varianta digitală). De mic este puternic, ca să zic așa, ceea ce înseamnă că temperatura obținută la un debit de peste 2 litri este una acceptabilă. Este vorba despre 32 de grade Celsius.

Valoarea temperaturii în raport cu debitul de apă – în fișa tehnică a produsului, la specificații găsim un debit de lucru de maxim 1,9 litri/minut. Acest lucru înseamnă că robinetul Delimano este fiabil doar în acest interval (de până la 2 litri). Orice valoare a debitului care depășește limita precizată echivalează cu scăderea performanței. Nici nu este de mirare că la un debit dublu, temperatura scade cu până la 10-12 grade Celsius.

Intensitatea temperaturii apei încălzite – constanța temperaturii este un fapt certificat pentru acest robinet instant apă caldă. Atât timp cât se respectă nivelul debitului, temperatura este la valoarea indicată de 60 de grade Celsius. Cu cât crește volumul de apă care trebuie încălzit, cu atât mai scăzută va fi temperatura de ieșire.

Să continuăm și cu partea de dincolo de aspectul tehnic:

Aria de utilizare – poți monta o baterie Delimano ori la bucătărie, ori la baie. Din păcate, aria de utilizare se restrânge doar la spălatul vaselor și al mâinilor. Nu poți utiliza acest instant pentru alte activități (pentru îmbăiere, de exemplu).

Garanția Delimano – în general se obține o garanție cuprinsă între 12 și 24 de luni. Toate aceste produse Delimano beneficiază de posibilitatea returnării banilor în caz de insatisfacție. Pentru situațiile în care produsul  nu este funcțional sau necesită reparații o să fie nevoie de retur direct în service-ul Delimano. Din păcate, acest lucru este destul de neplăcut pentru cei din mediul rural.

Prețul robinetului delimano – în varianta digitală, acesta este cât de cât acceptabil. Cu toate acestea, simplul afișaj al temperaturii nu este o îmbunătățire atât de importantă care să justifice prețul. De aceea, cumpără acest robinet electric Delimano cu reducere.

Ceea ce se poate spune despre robinetul Delimano este că este un produs util și funcțional. Este ideal și recomandat gospodăriilor din mediul rural. Este eficient și pentru zonele în care apa caldă este o problema.

Ajută persoanele în vârstă care au nevoie de apă caldă curentă non-stop. Consumul de energie este relative acceptabil (3Kw).

În varianta de preț redus este o investiție care merită realizată.

Cum trebuie ales un instant de apă caldă?robinete electrice digitale

Topshop Delimano îți oferă o alternativă de apă caldă la orice oră din zi și noapte. Este oare aceasta cea mai bună soluție de pe piață? Cu siguranță că ai dubii, precum oricare alte persoane care au încercat diverse soluții înainte. Pentru a fi pe deplin edificat/edificată asupra unui instant de apă caldă trebuie să ai în vedere următoarele aspecte:

 • Fiabilitatea produsului – acesta trebuie să poată fi instalat rapid și să se plieze pe orice tip de chiuvetă.
 • Materiale de calitate – combinația de plastic dur și oțel este cea mai bună. Cu toate acestea, dacă combinația are și inox/metal rezistent, atunci este în regulă.
 • Capacitatea de încălzire a apei – dacă temperatura se menține la cote ridicate și la un debit mare, atunci produsul este de top.
 • Nivelul de izolație – fiind vorba despre expunerea la umiditate ridicată este nevoie de siguranță maximă.
 • Prețul – acesta este un element important, dar nu decisiv.

Concluzia este simplă în acest caz, dacă evaluăm produsul Delimano din perspectiva celor de mai sus. Voi ce părere aveți? Merită să-l cumperi?

Ce trebuie să înțelegeți despre robinetul Delimano?robinete electrice digitale

Acest robinet instant apă caldă este un produs care se încadrează în categoria mediu superior. Prețul este ușor ridicat în varianta digitală. Fiind unul dintre acele accesorii care îți ușurează viața merită investiția. Dacă ai nevoie de un dus electric fiabil și ușor de controlat, acesta este produsul tău.

Trecând peste micile dezvantaje, nivelul beneficiilor este unul ridicat. Recomandat tuturor celor care au nevoie de apă caldă menajeră la discreție. O soluție la îndemână persoanelor care nu dispun de bani pentru o centrală termică proprie.

Alternativa optimă pentru cei care au nevoie de confort în viața lor. Desigur, nu uita că aceasta este doar părerea mea și a altor utilizatori. Alegând robinetul Delimano vei avea parte de apă caldă non-stop. Valoarea investiției este amortizată super rapid, iar rezultatele sunt avantajoase pe termen lung.

Achiziționează de la Delimano robinetul digital în varianta de preț redusă!

Circuitul electric de alimentare trebuie electrica trebuie protejat cu un bloc de protective diferentiala. Alimentarea electrica este bine sa fie facuta direct de la priza. Nu este recomandata folosirea unui prelungitor cu sectiunea mai mica decat este necesar.

Magazine pentru robinet Delimano

Părerea fiecăruia contează, așa că formează-ți propria opinie! Descoperă mai multe despre robinetul Delimano în acest videoclip:

 762 Shares

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

762 Shares
Share762