Robinet Delimano Păreri. Merită Să-l Cumpăr?

Mulți oameni au deja un Robinet Delimano pentru ca au împânzit România și beneficiază de publicitate masivă.

Le poți descoperi la magazinele online sau în reclamele TV. Atunci când utilizezi un robinet Delimano este imposibil să nu te gândești la fibilitatea lui.

Este util un robinet Delimano pentru casele din mediul rural? Face față un robinet Delimano și la un apartament de bloc? Își merită banii sau este o investiție proastă? Există alternative mai bune ca preț și calitate? Sunt mulțumiți cei care folosesc un robinet Delimano în mod curent?

Toate aceste întrebări își vor găsi răspuns în acest articol (sau măcar vom încerca) impreuna cu cateva pareri despre robinetul electric Delimano! La final, decizia este doar a voastră! Merită să-l cumpărați?

Robinet delimano pareri daca e bun

Ce este un robinet Delimano?

În primul rând este un produs din gama topshop delimano. Acest lucru înseamnă în principal un produs care beneficiază de publicitate masivă.

Automat, te gândești că o baterie Delimano este mai mult reclamă și mai puțin eficientă. Adevărul este că acesta este un robinet instant de apă caldă.

Ceea ce înseamnă că apa se încălzește automat la o anumită temperatură. Valoarea temperaturii este dată de intensitatea/debitul jetului de apă. Robinetul include o rezistență care încălzește apa până la 60 de grade Celsius. În funcție de model, aceasta poate ajunge și până la 70 de grade Celsius.

Puterea este de 2 și 3 KW, iar apă se încălzește la maxim atunci când debitul este minim (aproximativ 0,9 litri/minut). În cazul unui debit maxim de 8,6 litri/minut valoarea temperaturii este de 10-20 de grade Celsius.

Concluzia ar fi că, acest robinet Delimano nu este decât un instant de apă cu un design modern. Și cam atât, dacă este să luăm în calcul cele de mai sus.

Totuși, de ce să alegi un robinet electric Delimano și nu orice alt instant de apă caldă? Care îi sunt avantajele și dezavantajele?

Beneficiile oferite de un robinet Delimano pentru duș și robinet

Pentru un robinet instant apă caldă, Delimano este o soluție cu un preț bun. Însă, dacă luăm în calcul diverse aspecte, atunci prețul este corect. De ce mi-aș instala un robinet electric pentru dus Delimano? Iată o serie de motive pentru care merită să-l instalezi:

 • Dacă locuiești în mediul rural și nu ai o instalație de apă caldă;
 • Dacă preferi ca apa să se încălzească în maxim 5-10 de secunde;
 • Dacă preferi să-l instalezi robinetul electric singur, în aproximativ 20 de minute;
 • Dacă îți place sistemul de pornire/oprire simplu și elegant;
 • Dacă îți dorești să protejezi mediul înconjurător (eviți risipa de apă);
 • Dacă ai nevoie de un dispozitiv care să îmbunătățească aspectul estetic al camerei;
 • Dacă locuiești într-o casă de vacanță pe timp de vară sau iarnă;
 • Dacă ai nevoie de soluție de rezervă pentru cazurile de oprire a apei calde.

Pentru oricare dintre aceste motive, alege de la Delimano robinetul digital și o să fie bine. Raportul preț-calitate-garanție este unul peste medie, dar este acceptabil.

Pentru a face economie, îți recomand să încerci să-l comanzi online. Îți voi spune unde-l găsești cu până la 50 Ron reducere. În acest fel, chiar merită să-l cumperi!

delimano robinet pareri

De ce nu aș cumpăra acest robinet instant apă caldă?

Este normal să te gândește că poate nu merită să-l achiziționezi. De fapt, dacă arunci o privire pe net, părerile sunt împărțite.

 • Unii utilizatori zic că este prea scump pentru ce știe să facă.
 • Alții, că este prea “leneș” la debite mari.

Adevărul este că dacă ai nevoie de un astfel de dispozitiv este bine să-l cumperi. Dar numai pentru prețul corect, iar eu îți voi oferi două variante excelente. Dar, haideți să vedem de ce nu l-ai cumpăra.

Ceea ce îți pot spune este că nu se potrivește pentru familii mari. Îl recomand celor care locuiesc singuri, care sunt pensionari sau familiilor cu maxim 1 copil. Acest robinet electric Delimano nu face față unei solicitări prea mari de apă caldă menajeră.

Cu cât debitul este mai ridicat, cu atât temperatura apei va fi mai scăzută! În plus, în afară de un facelift (ce-i drept meseriaș), restul este un robinet Tinton.

Adică un alt instant de apă caldă, dar care are un preț de două mai mic decât acest robinet Delimano. Caz în care treaba nu mai este atât de favorabilă celor de la Topshop Delimano

Ce baterie Delimano îți recomand?

Așa cum am precizat, iată două modele pentru care merită să plăteșți prețul. După cum ți-am spus, reducerea contează, dar și caracteristicile. Eu consider că pentru o casă  de la țară oricare variantă este fiabilă.

Robinet Electric DELIMANO INSTANT WATER

 • Încălzește până la 60 de grade Celsius în maxim 15 secunde;
 • Fiabilitate maximă la un debit de până la 2 litri;
 • Montaj rapid (20 de minute) care poate fi făcut de orice persoană;
 • Consum scăzut de curent electric;
 • Greutate de numai 772 grame și dimensiuni slim (125 x 70mm)
 • Putere de încălzire – 3000 W (3kW).
 • Profită de oferta de preț și cumpără-l acum cu reducere! De departe este unul dintre cele mai interesante modele de la Delimano.

Robinet Electric Digital Topshop Delimano

 • Produs digital și protecție împotriva înghețului
 • Putere de încălzire de 3 kW și timp de încălzire a apei de numai 3 secunde;
 • Nivel ridicat de economisire a apei și energiei electrice;
 • Apa încălzită atinge o temperatură de 60 de grade Celsius;
 • Stabilitate la montare datorită greutăți duble față de modelul standard (1,45 kg).
 • Un upgrade eficient al modelului standard, care îți oferă un plus de calitate.
 • Este digital, așa că este mult mai eficient în ceea ce privește controlul.

Verifica si oferta de la Market365.ro. O sa te surprinda pretul 🙂

 

Robinet Delimano Păreri

Daca cauti cel mai ieftin robinet electric, aceasta oferta de la Market365.ro sigur este potrivita pentru buzunarul tau.

Acum că tu știi care sunt argumentele pro și contra (din partea mea), haideți să vedem ce zic utilizatorii.

Până la urmă, cei care îl folosesc în mod curent au tot dreptul să fie ascultați. Oricum, la finalul articolului ți-am postat un link. Urmărește videoclipul pentru a-ți forma propria părere.

Nimeni nu poate ști mai bine decât ține dacă un produs merită sau nu. Eu nu pot decât să respect părerea utilizatorilor și să fiu echidistant în aprecieri. Iată ce spun utilizatorii despre robinetul Delimano:

PRO robinet Delimano

 • Un produs eficient și foarte util – despre aceste robinete Delimano se poate spune că sunt în regulă (mai ales în timpul garanției). Este normal ca randamentul oferit să fie bun, din moment ce sunt respectate instrucțiunile.
 • Rezistent și durabil – unii utilizatori au menționat că dețin un robinet Delimano de peste 3-4 ani. Ceea ce înseamnă că produsul este de calitate (materialele sunt de anduranță).
 • Foarte economic – valoarea facturilor la apă și curent electric sunt reduse la jumătate. Aceasta este una dintre caracteristicile acestui robinet Delimano. Este un produs eficient pentru mediul rural în mod garantat.

CONTRA robinet Delimano

 • Apa rece nu poate fi încălzită la mai mult de 15-22 de grade Celsius – (în casele de vacanță de la munte) – având în vedere că apa de munte este mai rece cu până la 5-10 grade decât cea din rețele orășenești este de înțeles. Cu toate acestea, dacă încălzește până la 22 de grade, înseamnă că își face treaba.
 • Materialul pieselor este slab calitativ – părerea exprimată de câțiva utilizatori. Din câte am înțeles, plasticul este destul de rezistent. Părțile metalice sunt și ele în regulă, iar partea de rezistență la nivel mediu. Per ansamblu, înclin să cred că acest aspect este doar o excepție.

Cu siguranță că fiecare evaluează în mod diferit acest produs de la Topshop. Ideea este că în anumite cazuri, așteptările sunt exagerate. O să va argumentez toate acestea în secțiunea următoare.

robinet delimano magazine

Părerea Mea despre robinetul Delimano

A venit și rândul meu să va spun ce și cum despre acest dus electric. Haideți să începem cu partea tehnică:

Puterea și dimensiunile robinetului Delimano –putere între 2 și 3 Kw (adică 2000-3000 W). Dimensiuni de  125 x 70 mm și o greutate de aproximativ 800 grame (versiunea standard) și 1,45 kg (varianta digitală). De mic este puternic, ca să zic așa, ceea ce înseamnă că temperatura obținută la un debit de peste 2 litri este una acceptabilă. Este vorba despre 32 de grade Celsius.

Valoarea temperaturii în raport cu debitul de apă – în fișa tehnică a produsului, la specificații găsim un debit de lucru de maxim 1,9 litri/minut. Acest lucru înseamnă că robinetul Delimano este fiabil doar în acest interval (de până la 2 litri). Orice valoare a debitului care depășește limita precizată echivalează cu scăderea performanței. Nici nu este de mirare că la un debit dublu, temperatura scade cu până la 10-12 grade Celsius.

Intensitatea temperaturii apei încălzite – constanța temperaturii este un fapt certificat pentru acest robinet instant apă caldă. Atât timp cât se respectă nivelul debitului, temperatura este la valoarea indicată de 60 de grade Celsius. Cu cât crește volumul de apă care trebuie încălzit, cu atât mai scăzută va fi temperatura de ieșire.

Să continuăm și cu partea de dincolo de aspectul tehnic:

Aria de utilizare – poți monta o baterie Delimano ori la bucătărie, ori la baie. Din păcate, aria de utilizare se restrânge doar la spălatul vaselor și al mâinilor. Nu poți utiliza acest instant pentru alte activități (pentru îmbăiere, de exemplu).

Garanția Delimano – în general se obține o garanție cuprinsă între 12 și 24 de luni. Toate aceste produse Delimano beneficiază de posibilitatea returnării banilor în caz de insatisfacție. Pentru situațiile în care produsul  nu este funcțional sau necesită reparații o să fie nevoie de retur direct în service-ul Delimano. Din păcate, acest lucru este destul de neplăcut pentru cei din mediul rural.

Prețul robinetului delimano – în varianta digitală, acesta este cât de cât acceptabil. Cu toate acestea, simplul afișaj al temperaturii nu este o îmbunătățire atât de importantă care să justifice prețul. De aceea, cumpără acest robinet electric Delimano cu reducere.

Ceea ce se poate spune despre robinetul Delimano este că este un produs util și funcțional. Este ideal și recomandat gospodăriilor din mediul rural. Este eficient și pentru zonele în care apa caldă este o problema.

Ajută persoanele în vârstă care au nevoie de apă caldă curentă non-stop. Consumul de energie este relative acceptabil (3Kw).

În varianta de preț redus este o investiție care merită realizată.

Cum trebuie ales un instant de apă caldă?robinete electrice digitale

Topshop Delimano îți oferă o alternativă de apă caldă la orice oră din zi și noapte. Este oare aceasta cea mai bună soluție de pe piață? Cu siguranță că ai dubii, precum oricare alte persoane care au încercat diverse soluții înainte. Pentru a fi pe deplin edificat/edificată asupra unui instant de apă caldă trebuie să ai în vedere următoarele aspecte:

 • Fiabilitatea produsului – acesta trebuie să poată fi instalat rapid și să se plieze pe orice tip de chiuvetă.
 • Materiale de calitate – combinația de plastic dur și oțel este cea mai bună. Cu toate acestea, dacă combinația are și inox/metal rezistent, atunci este în regulă.
 • Capacitatea de încălzire a apei – dacă temperatura se menține la cote ridicate și la un debit mare, atunci produsul este de top.
 • Nivelul de izolație – fiind vorba despre expunerea la umiditate ridicată este nevoie de siguranță maximă.
 • Prețul – acesta este un element important, dar nu decisiv.

Concluzia este simplă în acest caz, dacă evaluăm produsul Delimano din perspectiva celor de mai sus. Voi ce părere aveți? Merită să-l cumperi?

Ce trebuie să înțelegeți despre robinetul Delimano?robinete electrice digitale

Acest robinet instant apă caldă este un produs care se încadrează în categoria mediu superior. Prețul este ușor ridicat în varianta digitală. Fiind unul dintre acele accesorii care îți ușurează viața merită investiția. Dacă ai nevoie de un dus electric fiabil și ușor de controlat, acesta este produsul tău.

Trecând peste micile dezvantaje, nivelul beneficiilor este unul ridicat. Recomandat tuturor celor care au nevoie de apă caldă menajeră la discreție. O soluție la îndemână persoanelor care nu dispun de bani pentru o centrală termică proprie.

Alternativa optimă pentru cei care au nevoie de confort în viața lor. Desigur, nu uita că aceasta este doar părerea mea și a altor utilizatori. Alegând robinetul Delimano vei avea parte de apă caldă non-stop. Valoarea investiției este amortizată super rapid, iar rezultatele sunt avantajoase pe termen lung.

Achiziționează de la Delimano robinetul digital în varianta de preț redusă!

Circuitul electric de alimentare trebuie electrica trebuie protejat cu un bloc de protective diferentiala. Alimentarea electrica este bine sa fie facuta direct de la priza. Nu este recomandata folosirea unui prelungitor cu sectiunea mai mica decat este necesar.

Magazine pentru robinet Delimano

Părerea fiecăruia contează, așa că formează-ți propria opinie! Descoperă mai multe despre robinetul Delimano în acest videoclip:

robinet electric delimano
Alegând robinetul Delimano vei avea parte de apă caldă non-stop.
instant electric Delimano
Written by: blogdeinstalatii.ro
Date Published: 06/29/2018
Ceea ce se poate spune despre robinetul Delimano este că este un produs util și funcțional
1 / 5 stars

Click Here to Leave a Comment Below

Radu - last year Reply

Bună ziua,
un abonat al blogului dvs, fiind, mi-am lămurit multe semne de întrebare citind articolele dvs. foarte la obiect, pentru care vă mulțumesc mult.
De această dată apelez la cunoștințele și bunăvoința dvs. pentru câteva sfaturi din domeniul instalațiilor de încălzire.
Datele problemei și dilemele ei ar fi următoarele:
– sunt în situația de a găsi o soluție pentru a conecta la o centrală ARISTON CARES PREMIUM 28KW (în funcție de mai bine de o jumătate de an), o a doua clădire aflată la o distanță de 10 m, evitând instalarea unei a doua centrale la aceeași gospodărie, cu toate inconvenientele care decurg din aceasta.
– la ce ar trebui să fiu atent pentru conectarea la centrala pe gaz, doar la instalația de încălzire (fără apa caldă) a primei clădiri?
– ar exista posibilitatea unei automatizări pentru încălzirea succesivă, nesimultană a celor două clădiri, pentru a nu forța centrala?
– poate fi un impediment distanța traseului conductelor tur retur, de aproximativ 17-18m?
– ar fi necesar unui suport aerian suplimentar pentru conducte și ce tip de izolație ați recomanda pentru acestea?
– notă: toată instalația va fi făcută de firma autorizată care a instalat centrala, dar aș dori să-mi lămuresc eu personal semnele de întrebare care le am pentru a fi mai în temă când voi discuta cu meseriașii.

Vă mulțumesc anticipat pentru bunăvoință și spor la activitățile pe care la desfășurați,

Cu stimă Radu

  Blog de Instalatii - last year Reply

  Domnule Radu,

  Multumesc pentru mesajul dumneavoastra si pentru aprecieri. Ma bucur ca ma urmariti si ca va plac articolele. 
  Daca suprafata ambelor case pe care le incalziti nu depaseste 220 de metri patrati, nu at trebui sa va faceti giji.
  Adica centrala poate incalzi amandoua casele simultan.
  Practic, se va monta in teu pe tevile de tur si retur de unde vor porni tevile catre casa 2. Sau se poate pune in distribuitor colector.
  Ca sa incalziti nesimultan, puteti monta pe circuitul de la casa 2 o vana cu 2 cai actionata electric (un robinet electric) Si sa deschideti circuitul cand aveti nevoie.
  Lungimea traseului nu este o problema.
  Tevile trebuie sustinute mechanic foarte bine si isolate termic. Daca vor fi in aer, izolatia termica trebuie sa fie rezistenta la intemperii.
  Este bine ca folositi o firma autorizata, cel putin veti avea garantie si siguranta ca se va monta bine.

  Toate cele bune,

  Cosmin

dgi - last year Reply

La consum de 1 metru cub de apa (care are temperatura medie 16 grade celsius) cata energie electrica consuma acest robinet de 3kw? Cum se comporta in timp la alimentarea cu apa de adancime cu duritate mare. De ce vi se pare rezonabil 3kw consum la debit 0,9-1,9 litri/minut? Cat ar fi un consum mic si cat ar fi un consum mare de energie electrica la aceleasi debite? De ce vi se pare rezonabil ca temperatura medie a apei calde sa fie 32 grade cand toti utilizatorii (sau mare parte) regleaza aceasta temperatura la 45-55 grade pentru utilizare uzuala? Va rog sa ma clarificati raspunzand intrebarilor. Va multumesc.

  Blog de Instalatii - last year Reply

  Domnule dgi (nu am prins numele dumneavoastra…)

  Acest robinet electric de apa calda va consuma 3 kw pe ora daca merge continuu timp de o ora.
  Daca apa are duritate mare, se va depune pe rezistenta electrica in timp. Este un fenomen normal care se intampla la boilerele cu reistenta electrica, pentru ca la temperaturi mari calcarul precipita pe rezistenta.
  Temperatura pentru apa calda depinde de preferintele fiecaruia.
  Multumesc pentru intrebarile dumneavoastra, si va mai astept si cu alte comentarii.

Alberto - last year Reply

Cea mai mare teapa ever , 3 kw pentru o apa calaie …. am o sacosa de mizerii d’astea , a renuntat lumea la ele dupa prima factura de la enel

  Blog de Instalatii - last year Reply

  Multumesc pentru feedback.

Vio - last year Reply

Bună seara!! As dori sa știu câte ceva despre Delimano și anume : trebuie ținut continuu în priza ??și dacă da ,atunci consuma curent și când nu încălzește apa ??Am văzut ca are consum de 3kw dar nu înțeleg pe ora??sau pe zi ??sau cum ??

  Blog de Instalatii - last year Reply

  Daca vreti sa faca apa calda, trebuie tinut in priza. Va consuma curent doar cand curge apa calda, altfel, nu.
  3 kw este puterea rezistentei electrice. Daca functioneaza continuu timp de o ora, va consuma 3 kw.

Ovidiu R. - last year Reply

Ați subliniat des,faptul că, e ideal pt. case de vacanțe ! Completați : ideal și pt. service-uri ! Mecanicii, erau foarte mulțumiți !!!

Mihai - last year Reply

Salut Cosmin, In primul rand iti multumesc si eu pentru cea ce faci si ma bucur ca ti-am descoperit paginile de facebook si net.
Am si eu o problema daca ma poti sfatui cum este mai bine si daca ma poti indruma sa aflu ce se intampla. Am cumparat acum ceva timp un robinet electric de la Dedeman model Atmor.
Asta a fost prin primavara. La cateva zile, cand am avut timp l-am instalat si a mers oarecum bine o perioada de vreo luna sa zic… (cand a spus oarecum bine, ma refer la faptul ca nu prea eram multumit de apa pe care o producea, ba era prea calda daca o lasam incet, ba rece daca il dadeam mai tare…) Problema dupa vreo luna de zile a fost ca in utilizare a inceput sa scoata un zgomot ca de cablu intrerup, nu stiu bazaia si l-am scos din priza de atunci.
Sincer am vrut sa il desfac si sa il duc inapoi la Dedeman in garantie dar nu am avut timp. Ce crezi ca se intampla?? Instalatia electrica este noua abia i-am dat drumul anul trecut in toamna, iar cablu de alimentare al robinetului este de 2,5 grosime Multumesc frumos si imi cer scuze
O zi buna Mihai

  Blog de Instalatii - last year Reply

  Buna ziua Mihai,

  Multumesc pentru aprecieri si pentru mesajul tau.
  Prima varianta ar fi sa trimiti robinetul la service, mai ales daca este in garantie.
  Daca nu ajungi cu el la service, poti sa-l desfaci sis a vezi daca sunt urme de scurt circuit. Adica daca a facut flama la interior.
  Este posibil sa fie un contact imperfect, au sa fie rezistenta electrica stricata.

   Mihai - last year Reply

   Multumesc frumos Cosmin, pentru sfaturi.
   Cred ca zilele acestea imi voi face timp sa il dau jos si sa il duc la Dedeman (cu riscul ca ma va certa sotia ca o las fara apa cateva zile )
   Daca nu te superi, cand voi afla verdicutul medicului, am sa te anunt.

Marian - last year Reply

Buna ziua,

Profit de ocazie si va transmit o rugaminte:
-am cumparat un apartament in urma cu cca 4 ani. Aparatul de aer conditionat, marca Daewoo a functionat bine pana in mai 2018, cand am chemat o echipa de instalatori care l-au igienizat si au schimbat freonul (aparatul functiona dar nu mai racea). A mai functionat pana acum 2 zile, cand aceeasi echipa a refacut incarcatura de Freon – aparatul functiona, dar nu racea. Azi s-a defectat din nou – nu mai raceste.

Rugamintea ar fi sa-mi dati un sfat – e oare cazul sa incerc sa il repar din nou sau aparatul si-a atins durata de viata si trebuie schimbat? (nu stiu exact cand a fost montat…).
Ca o particularitate, aparatul este montat pe hol, legaturile pana la unitatea centrala trec prin bucatarie, au cca. 6 m lungime.

Va raman indatorat daca imi trimiteti un raspuns; in orice varianta v-as ruga sa imi spuneti si daca ma puteti ajuta cu o echipa de reparatii/montaj.

Multumesc,

  Blog de Instalatii - last year Reply

  Buna ziua,

  S-ar putea ca aparatul sa aiba o scurgere daca tot pierde freon.
  Recomandarea mea este sa-l schimbati cu altul nou.

cristina - last year Reply

Buna ziua,

Va rog daca puteti sa-mi dati si mie un sfat.
Am un apartament in Bucuresti care il folosesc din cand in cand pentru vacanta.Azi am aflat ca din cauza locatarilor care n-au platit intretinerea au debransat blocul de la gaze.Deci nu voi mai avea apa calda la bucatarie si la baie. Puteti sa-mi spuneti si mie cum pot rezolva situatia .Baia si bucataria nu sunt mari deci nu am mult spatiu la dispozitie.

Va multumesc pentru raspuns

Cristina

  Blog de Instalatii - last year Reply

  – aveti posibilitatea sa montati unul sau 2 boilere electrice. Dar ocupa mult spatiu.
  – sau puteti monta un robinet electric Delimano si un dus electric.

Aurica - last year Reply

Ajutor!!!!!Am cumpărat un robinet Delimano și încă din magazin vânzătorii au început cu ‘amenințările’, să nu-l conectezi cu un prelungitor ,eu pe peretele cu chiuveta nu am prisă şi va trebui să trag cablu de pe peretele opus unde am 2 prise. Să am împământare, să am prelungitor cu siguranţă, de parcă îmi cumpărasem o rachetă, alt meşter mi’a spus să iau furtun de 1pe2 cu 1 pe2 cu piuliţă cu filet interior(eu fiind filolog habar n’am de toate astea) după care nu a mai venit să instaleye robinetul. Am apelat la alt meşter şi a mi’a spus că el nu se bagă la ‘chestii electrice’ şi n’a vrut să vină. Şi uite aşa stau de 2 luni cu robinetul în cutie în timp ce cel vechi curge. Şi iar strig : ajutor!!! (laTV părea aşa simplu)

  Blog de Instalatii - last year Reply

  Buna ziua,

  Nu este chiar asa greu de montat.
  Probabil cel mai usor este sa platiti un instalator care sa faca montajul.

boceanu - 10 months ago Reply

Am la chiuveta de la bucatarie un robinet delimano care :
1 -cei drept incalzeste apa foarte repede dar nu exista posibilitatea de a regla temperatura apei adica incazeste apa pana la maximul lui (al robinetului)si te arde la maini, daca vrei sa fie mai calaie nu se poate;
2 -pipa este prea inalta si daca daschizi robinetul mai catre maxim stropeste pe dinafara de chiuveta.Am cautat un prelungitor pt. aceasta dar pipa de la delimano este in afara standardelor astfel ca nu gasesti pe dimensiunea ei nici macar sita sau aeratoar cu sau fara prelungitor.Alte aparate de incalzit apa instant pot fi adaptate, asa ca le recomand celor de la delimano sa rezolve aceste probleme care nu sunt minore .

Nistia George - 9 months ago Reply

Salut am si eu o intrebare si nu stiu unde sa gasesc un raspuns. Am un Delimano de cca un an iar deunazi m-am trezit atunci cand dau spre apa calda dar numai atunci tisneste apa cred ca pe la garnitura de desaprura de chiuveta. O fi garnitura aceea mare de se monteaza intre piciorul suport si baterie? Si unde as putea sa gasesc asemena garnituri? Multumesc anticipat pentru raspuns.

  Blog de Instalatii - 9 months ago Reply

  Nu cred ca este de la acea garnitura, probabil este alta. Este posibil sa fi inghetat cumva?

Nițu nicolae - 9 months ago Reply

Bună Ziua am si eu o întrebare după ce folosești delimano pe apa calda și și terminat treaba trebuie neapărat sa îl dai pe apa rece? Eu am avut 2 delimano pana acum și mi sau ars și am înțeles ca asta ar fi cauza ca lam lăsat pe apa calda după ce am terminat și ca trebuia sa îl dau pe apa rece ca rezistenta sta învinsă. Îmi puteți spune și mie dacă trebuie dat pe apa rece după ce folosesc apa calda? Mulțumesc

Care Este Cel Mai Bun Boiler Electric În 2020? [Top 3 Recomandări] - a couple of months ago Reply

[…] Vezi aici mai multe pareri: Robinet Delimano Păreri. Merită Să-l Cumpăr? […]

Leave a Reply: