Despre

Salut, numele meu este Cosmin și sunt Fondatorul și Editorul Șef la Blog de Instalații.
Dacă ai ajuns pe site-ul meu, probabil ai căutat pe internet informații despre centrale termice (pe gaz, electrice sau pe lemne) boilere, pompe, vase de expansiune, calorifere sau alte produse legate de instalații.

Sau poate lucrezi în domeniu în cadrul unei firme de instalații sau de construcții.

Experiență mea în domeniu începe încă din 2006 de când am îndrăgit instalațiile. O să-ți mai spun câteva lucruri despre mine prin email chiar aici.

Fiecare articol pe care-l scriu va fi bine documentat și destul de mare între 600 – 2000 de cuvinte.

Scopul meu este să-ți recomand doar cele mai bune produse și să fiu o resursa sigură pe care să ți-o amintești ușor și cu drag.

Uite categoriile pe care le acopăr:

Blog de instalatii nu este un simplu site de internet.
  • Are in jurul lui o comunitate de oameni formata din cei peste 10.000 de abonati la newsletter si din prietenii din retelele de socializare Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube.
  • Contine informatii detaliate despre echipamente de incalzire si de climatizare prin cele peste 300 de articole publicate incepand cu anul 2015.
  • Ofera raspunsuri la problemele punctuale ale cititorilor prin cele 8.000 de comentarii la articole.
  • Este constant, pentru ca public un articol nou in fiecare saptamana sau mai des.
  • Este bine indexat in google pentru ca utilizatorilor le plac informatiile oferite si petrec mult timp pe site.
  • In 2018 blogul a fost vizitat de peste 1.000.000 de romani.

Pe blogdeinstalatii.ro vreau sa ajut cu informatii practice si utile utilizatorii de echipamente de instalatii , si instalatorii sau constructorii.

Am creat blogul ca sa ofer sfaturi, tutoriale, review-uri de produse si informatii generale din domeniul instalatiilor, care sa te ajute sa iei o decizie informata si sa stii ca ce cumperi acopera cel mai bine nevoile tale.

Sa intelegi cum sa instalezi, sa faci montajul si sa folosesti echipamentele de instalatii, este unul din cele mai importante lucruri pe care vreau sa ti le arat aici.

Cu progresele care se fac foarte rapid in tehnologie si materiale, poti cumpara acum echipamente de instalatii de calitate excelenta, cu o multime de functii ce se potrivesc nevoilor tale, cu un simplu click.

Date publice despre trafic

Am ales sa fac public datele despre trafic. Poti sa vezi mai jos numarul de vizitatori sau la acest link:
http://t5.ro/trafic/105852539/

Mai mult de 1.000.000 de vizitatori unici in 2018.

blog de instalatii 2018 1.000.000

Pentru a finanța activitatea acestui proiect, utilizez afilierea prin Profitshare si 2Performant ceea ce poate genera cookie-uri în calculatorul dumneavoastra. BlogdeInstalatii.ro nu utilizează alte tipuri de cookies decât cele menționate anterior.

Daca vrei sa colaboram, ma poti contacta aici.

Nu uita sa te abonezi la blog. Iti voi trimite articolele noi pe email si sfaturile mele.