Cum Alegi Cea Mai Buna Baterie De Chiuveta [6 Sfaturi]Odata cu renovarea baii va trebui sa montezi si o noua baterie de chiuveta. Blog de Instalatii iti prezinta 6 lucruri importante pe care trebuie sa le iei in considerare cand alegi cea mai buna baterie de chiuveta.

  1. Presiune mare sau mica la robinetul de chiuveta

Daca demontezi bateria de chiuveta, cauta sa cumperi una care se potriveste presiunii de apa din casa. Daca ai presiune scazuta, alege o baterie care sa mearga cu presiune mica si care permite sa faci amestecul intre bateria de apa rece si bateria de apa calda. De exemplu poti sa vezi mai mut de 60 de review-uri la acest model de baterie Franke.

6 Sfaturi ca sa Alegi Cea mai Buna Baterie de Chiuveta

  1. Modelul de chiuveta

Alege o chiuveta de baie ceramica sau de bucatarie care sa se asorteze cu bateria de chiuveta, atat la aspect cat si in functionare. Cand montezi chiuveta de bucatarie, trebuie sa te asiguri ca robinetul si chiuveta sunt compatibile pentru ca apa sa nu sara pe afara cand curge.

  1. Finisajul bateriei 

Finisajul pentru o baterie de chiuveta este esential. Sa te asiguri ca ai ales o baterie de chiuveta pentru bucatarie care sa nu rugineasca sau sa se strice repede, ci sa aiva o durata mare de viata. Sunt mai multe modele disponibile

  • baterie de chiuveta din crom
  • baterie de chiuveta din inox
  • baterie de chiuveta aurie
  • baterie de chiuveta alba

Poti alege un set de baterii 3 in 1 pentru toata casa. De la Bagno poti gasi acest frumos set de baterii Ideal Standard.

6 Sfaturi ca sa Alegi Cea mai Buna Baterie de Chiuveta 2

  1. Designul bateriei de chiuveta

Gandeste-te la ce va fi folosita bateria de chiuveta si daca vrei una monocomanda sau cu dublacomanda.

De exemplu daca o folosesti ca sa te speli pe maini, o baterie mica este suficienta. Dar ca sa umpli o cada de baie, sunt mai mute variante din care poti sa alegi.

  1. Modelul de baterie 

Uita-te sa vezi daca-ti trebuie o baterie cu levier pentru reglarea scurgerii. Daca nu demontezi chiuveta de baie existenta, va trebui sa te uiti daca se potriveste cu bateria de chiuveta.

6 Sfaturi ca sa Alegi Cea mai Buna Baterie de Chiuveta3

  1. Potrivirea accesoriilor

Daca vrei sa faci un aspect frumos in baie, afla ce accesorii se potrivesc stilului tau. Unii producatori ofera solutii complete pentru baie, si astfel poti usor sa creezi o baie stilata.

Acestea au fost recomandarile mele care sa te ajute sa alegi cea mai buna baterie de chiuveta.

Te invit sa te inscri la newsletter ca sa fi sigur ca primesti articolele noi pe email. Tu ce marca de baterie ai?Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: