Aer Condiționat Inverter IeftinNicio locuință nu seamănă cu celelalte, în special în ceea ce privește spațialitatea și nevoile de confort ale celor care locuiesc.

Ceea ce înseamnă că atunci când îți achiziționezi un aparat de aer condiționat inverter trebuie să ții cont de acest element. Pentru a nu mai fi nevoie să te gândești care este cel mai potrivit tip de aer condiționat, tot ceea ce trebuie să știi este că un aparat dotat cu tehnologie Inverter o să-ți ofere maximul de satisfacție în materie de răcire și încălzire a locuinței tale!

Ce este tehnologia Inverter și cum ajută la îmbunătățirea calității vieții?

Conceptul de Inverter datează de peste 100 și ceva de ani, dar creșterea nivelului de utilizare a avut loc în ultimii 20 de ani, atunci când această tehnologie și-a găsit aplicabilitatea în domeniul aerului condiționat. Orice aparat dotat cu această tehnologie o să-ți ofere:Aer Condiționat Inverter Ieftin nexo instal construct

 •       Autonomie completă în ceea ce privește modul de selectare a temperaturii corecte pentru respectivul spațiu;
 •       Un nivel redus de consum de curent electric (cu până la 30%), datorită mecanismelor integrate și care funcționează în parametrii stabiliți pe termen îndelungat;
 •       Control electronic al modului de funcționare pentru a-ți oferi confortul maxim în timpul utilizării;
 •       Timp scăzut de răcire/încălzire a încăperii în care este amplasat datorită turației maxime a compresorului;
 •       Randament sporit în ceea ce privește eficiența produsului, atât în etapă de răcire, cât și în cea de încălzire;
 •       Nivel de silențiozitate maxim, orice urmă de zgomot (în special în cazul aparatelor tradiționale care utilizau un compresor cu pornire/oprire) fiind eliminată de acest nou concept.

Citește șiAer Condiționat cu Montaj în București

Așadar, tehnologia Inverter presupune funcționarea aparatului de aer condiționat pe baza unui compresor care își micșorează nivelul de activitate în funcție de atingerea temperaturii stabilite în mediul pe care îl răcorește/încălzește.

Acesta nu își oprește nicio secundă funcționarea, ci doar își ajustează nivelul de consum în funcție de temperatura atinsă. În cazul în care temperatura crește, diferența este compensată în doar câteva secunde prin turarea ventilatoarelor la maxim.

Spre deosebire de aparatele de aer condiționat clasice, care își opreau funcționarea compresorului și îl reporneau atunci când temperatura creștea/scădea, ceea ce genera un consum mai mare de electricitate, aparatele aer condiționat cu Inverter au un consum scăzut, datorită menținerii în funcțiune a compresorului la o viteză variabilă (se bazează pe senzorii de temperatura integrați), dar raportat la necesitățile de moment ale variatei de temperatura.

Cum trebuie ales un aparat aer condiționat Inverter?

Orientează-te către un aer condiționat cu Inverter de la Gree, fiindcă acesta întrunește o gamă extinsă de caracteristici, precum:

 • Paletă variată a capacității de răcire/încălzire (de la 9000 BTU până la 24000 BTU)
 • Clasă de eficiență energetică de la A la A++
 • Filtre anti-bacteriene, anti-alergeni și anti-praf
 • Funcție de purificare a aerului
 • Funcție de auto-diagnoză, care îți permite să știi exact care va fi natura intervenției solicitate
 • Direcționarea aerului către zonele dinspre tavan pentru a se asigura confortul maxim, în special în timpul nopții
 • Nivel de silențiozitate crescut și eficiență maximă în exploatare
 • Optimizarea consumului de curent electric
 • Control inteligent de la distanță prin intermediul aplicațiilor mobile

Citește și: Instalatii Gaze, Termice si Sanitare cu Nexo Instalconstruct

Aer Condiționat Inverter Ieftin nexo instalconstruct montaj

Imediat ce ți-ai ales aparatul de aer condiționat, cu siguranță că vei avea nevoie de o echipă profesionistă care să se ocupe de montarea acestuia. Manifestă același nivel ridicat de exigență, așa cum ai procedat și pentru alegerea aerului condiționat și optează pentru cei mai buni.

Un dispozitiv de răcire/încălzire a aerului chiar dacă este de cea mai bună calitate, nu va funcționa la parametrii recomandați, dacă nu este montat în conformitate cu specificațiile producătorului. Mai ales dacă este vorba despre un aer condiționat Inverter!

Aer condiționat inverter ieftin

Cea mai simplă, eficientă, accesibilă și valoroasă alegere pentru montarea aerului tău condiționat de tip Inverter este Societatea Nexo InstalConstruct.

Ii gasesti pe www.nexoinstal.ro

Având o experiență vastă în acest domeniu, angajați profesioniști acreditați, această companie îți oferă posibilitatea de a beneficia de servicii de top la prețuri foarte accesibile. Mi-am indreptat atentia asupra lor deoarece, pe langa faptul ca vand aparatele, le si monteaza, au echipe specializate si pentru reparatii (service) (sunt putine firme care au si personal calificat pentru service, intrucat este costisitor si se gaseste greu).

Tot ei se ocupa si de  igienizarea lor periodica. Asta ii trimite in fruntea clasamentului comerciantilor si montatorilor de aer conditionat.

Parerea mea este ca daca vrei sa alegi aerul condiționat și echipa de montare cele mai bune, ai face bine sa te indrepti catre Gree și Nexo InstalConstruct.

Aer Condiționat Inverter Ieftin nexo instalconstruct

 Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: