Aer Condiționat cu Montaj în BucureștiTransformat dintr-un produs de lux într-unul necesar și util în orice locuință, aparatul de aer condiționat îți oferă nu doar posibilitatea de a răci atmosfera, ci și de a o încălzi.

Este o sursă de confort și relaxare, dar montarea unui aer condiționat trebuie realizată cu ajutorul unor specialiști (autorizați în acest scop).

Alege întotdeauna calitatea, pentru că valoarea unui produs este și mai bine pusă în evidență de modul în care este montat aparatul de aer condiționat!

Cum aleg un aer condiționat de calitate?Aer Condiționat cu Montaj în București nexo instal construct

Alegerea unui astfel de produs trebuie să se bazeze pe întrunirea a cât mai multor caracteristici care să-i confere acestuia calitate, durabilitate și eficientă în folosire. Poți alege un aer condiționat Daikin (normal sau multisplit), cunoscut pentru:

 • Multiplele posibilități de montare (pe perete, pe suport sau incororabil),
 • Nivel ridicat de silențiozitate în funcționare (aproximativ 19-24 dB),
 • Clasă de eficiență energetică de la A până la A+++ (răcire și încălzire),
 • Gamă variată a capacității de răcire (de la 9000 BTU până la 30000 BTU),
 • Baliere 3D a aerului în încăpere și direcționare inteligență a jetului de aer,
 • Mod de control de la distanță, prin aplicația de pe smartphone,
 • Funcție de protecție împotriva bacteriilor, alergenilor și prafului,
 • Compresor de tip Inverter și un design întotdeauna de top.

Dacă îți dorești calitate și confort la superlativ, alegerea corectă aparatului de aer condiționat trebuie dublată de montajul aparatului în parametrii corespunzători.

Cum se montează în mod corect un aparat de aer condiționat?

Instalarea corespunzătoare a aparatului de aer condiționat este cheia asigurării funcționarii impecabile a dispozitivului pe termen îndelungat. În plus, acesta o să-și mențină parametrii de exploatare în limitele recomandate de către producător, așa că, optează întotdeauna pentru o echipă de profesioniști, pentru că:

 •       Montarea unității interne va fi efectuată la înălțimea optimă, raportată la suprafața încăperii și a tipului acesteia (maxim 10 cm față de tavan);Aer Condiționat cu Montaj în București nexo instalconstruct
 •       Dispunerea unitaților în încăperi (în cazul aparatului multisplit) se va realiza întocmai cu recomandările producătorului pentru a se obține maximizarea eficienței energetice (în vederea menținerii unui consum de electricitate cât mai scăzut);
 •       Instalarea unității externe necesită maximul de atenție (în special atunci când se lucrează la înălțime, în cazul clădirilor de locuit multi-etajate sau a celor de birouri);
 •       Montarea traseului de evacuare (furtunului de condens) va fi realizată raportat la cel mai bun unghi de scurgere, pentru a nu incomoda ceilalți proprietari (dacă este vorba despre o clădire de locuințe);
 •       Lungimea traseului frigorific va fi executată în funcție de tipul aparatului (de exemplu, pentru aerul condiționat cu tehnologie Inverter, lungimea nu va depăși niciodată 15 metri; în cazul aparatelor cu tehnologie clasică, lungimea se va limita la maxim 7 metri).

O astfel de echipă va putea aprecia întotdeauna în mod corect care este distanța optimă pentru amplasarea unităților (externă și internă) în vederea optimizării performanțelor aparatului de aer condiționat.

Practicarea găurilor pentru suporți, realizarea conexiunilor și a legăturilor între unități, izolarea țevilor și a îmbinărilor, precum și efectuarea testelor obligatorii privind izolarea completă și micile operațiuni de finisaj pentru a readuce peretele la starea inițială sunt doar alte câteva operațiuni implicate în acest proces de montare a unui aer condiționat.

Cum să aleg o firmă profesionistă de montaj aer condiționat?

Bazează-te întotdeauna pe calitatea și profesionalismul companiei respective, pe nivelul de încredere și seriozitate arătat clienților și pe istoricul acesteia. Nu uita să alegi o firmă care să practice prețuri accesibile și care să-ți garanteze pentru lucrarea executată.

Aer Condiționat cu Montaj în București nexo instal

Mentenanța aparatului de aer condiționat este la fel de importantă, așa că asigură-te că respectiva companie îți oferă și acest tip de servicii.

Citeste si: Instalatii Gaze, Termice si Sanitare cu Nexo Instalconstruct

Una dintre echipele care am sesizat ca intruneste aceste caracteristici este Societatea Nexo InstalConstruct! (www.nexoinstal.ro) Au personal cu experiență in frigotehnie, atat pe Vanzare, montaj cat si pe reparatii.

Vand, monteaza si repara de la aparate de aer conditionat, chiller pana la camere frigorifice/ vitrine frigorifice. Membrii echipei sunt 100% profesioniști și dedicați muncii in domeniu, fiind acreditati si de Daikin pentru a le monta aparatele.

Poti apela cu incredere la Nexo InstalConstruct daca vrei sa te bucuri de aer proaspăt vara!

Ii gasesti pe www.nexoinstal.ro/aer-conditionat/ sau la 0770849067Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: