Aparat de Aer Condiționat LGPrezentul articol îți oferă o imagine de ansamblu asupra a tot ceea ce înseamnă conceptul de aer condiționat LG. Află câteva detalii despre istoria acestei companii a cărei activitate a început în anul 1958 (sub denumirea de Goldstar) și care în România avea în anul 2015, peste 45 de angajați și o cifră de afaceri de 402.668.536 Ron.

LG Electronics este un brand care reprezintă calitatea, confortul și promovează creativitatea și inovația, astfel încât orice produs din vasta gamă oferită de către această companie ai testa, rezultatul nu poate fi decât unul de natură să-ți ofere maximul de satisfacție.

LG constituie un model de afaceri clădit pe încrederea clientului în calitatea produselor, așa că, atunci când vei testa chiar și un aparat de aer condiționat ieftin de la LG, așteaptă-te doar la ceea ce este mai bun!

Aer Conditionat LG ieftin si bun

Aparat de aer condiționat LG preț

Fie că alegi un aparat de aer condiționat LG 9000 btu sau orice altă opțiune, în funcție de necesitățile din locuința ta, acest brand înseamnă o combinație optimă de calitate, prețuri accesibile și avantaje pe termen lung.

În cele ce urmează o să poți descoperi o serie de produse ale companiei sud-coreene din gama aer condiționat LG (între 9000 btu și 18000 btu) care îți vor schimba perspectiva a ceea ce înseamnă răcirea sau încălzirea casei:


Aparat de aer condiționat LG 9000 BTU Standard Plus P09EN Aparat de aer conditionat LG 9000 BTU Standard Plus P09EN

 • Compresor Inverter, cu 6 trepte de ventilare și 10 ani garanție;
 • Acoperă o suprafață de 25 mp;
 • Clasă de eficiență energetică la răcire A++ și A+ la încălzire;
 • Capacitate de răcire de 8531 BTU și de încălzire de 10919 BTU;
 • Nivel redus de zgomot (super silențios) de numai 19 dB;
 • Funcții speciale pentru asigurarea unui nivel ridicat de performanță la răcire/încălzire – Confort Air, Răcire Rapidă și Curățare Automată;
 • Funcție de control al consumului de curent electric, cu afișare a acestuia;
 • La acest aparat de aer condiționat LG 9000 btu beneficiezi de o reducere de peste 20%.
Vezi pretul eMag

Aparat de aer condiționat LG 12000 BTU AM12BP  WI-FI incorporatAparat de aer conditionat LG 12000 BTU AM12BP WI FI incorporat

 • Super caracteristici care îi asigură produsului un excelent raport preț-calitate (pentru LG 12000 btu inverter prețul beneficiază de o reducere de câteva sute de lei);
 • Compresor Inverter, asigurat din fabricație pentru 10 ani de funcționare optimă, cu 6 trepte de ventilație;
 • Acoperă o suprafață de peste 35 mp;
 • Clasă de eficiență energetică A++, atât pentru răcire, cât și pentru încălzire;
 • Capacitate de răcire de 11940 BTU și de incazlire de 13640 BTU;
 • Funcția Plasmaster™ Auto Cleaning are asigură auto-curățarea aparatului cu ioni pentru o calitate a aerului ireproșabilă;
 • Multiple funcții de eficientizare a consumului de curent electric, atât în modul de răcire, cât și în cel de încălzire, precum Jet Mode, Active Energy Control, Energy Display și Sleep/Night Mode;
 • Super reducere la aer condiționat LG 12000 btu prețul fiind scăzut la maxim pentru acest model.
Pentru pret, click aici

Aparat de aer condiționat LG 18000 BTU Standard Plus P18ENAparat de aer conditionat LG 18000 BTU Standard Plus P09EN

 • Acoperă o suprafață de peste 55 mp;
 • Capacitate de răcire de 17072 BTU și de încălzire de 19804 BTU;
 • Clasă de eficiență energetică A++ la răcire și A+ la încălzire;
 • Compresor Inverter, cu dublă rotație, în 6 trepte de ventilație , cu garanție de 10 ani și filtru cu dublă protecție împotriva bacteriilor și a prafului;
 • Funcții avansate de economisire a energiei electrice, precum Energy Control și afișare consum energie;
 • Funcții inteligente care asigură o excelentă optimizare a modurilor de răcire/încălzire – Comfort Air și Răcire rapidă;
 • Funcție de auto-curățare pentru a eficientizare completă a modului de funcționare al aparatului;
 • Pentru dispozitiv de aer condiționat LG 18000 btu prețul este redus cu peste 10%.
Vezi pretul Altex

Pentru oricare dintre aceste aparate de aer condiționat LG Emag oferă o super garanție de 36 de luni, iar din producție, compresorul Inverter este asigurat pentru o funcționare ireproșabilă timp de 10 ani. Nici că poate fi vorba despre o investiție mai avantajoasă într-un aparat de aer condiționat!

Istoria firmei de aer conditionat LG

Goldstar este denumirea sub  care a fost lansat în anul 1958 brandul LG Electronics, dar, activitatea firmei a început mult mai devreme, în anul 1947, atunci când, pe lângă partea de electronice, compania avea ca obiect de activitate și cercetarea în domeniul produselor chimice.

În 1953 a fost înființată Lak Hui Industry, care ulterior a devenit LG Internațional, ulterior, în 1958 fiind lansat Goldstar, divizia care se ocupă în mod exclusiv de partea de produse electronice. Un an mai târziu, în 1959, este lansat primul aparat de radio din Republica Coreea de Sud, premierele în acest sens continuând în anii următori, printre acestea numărându-se lansarea primului ventilator din acest stat (1960), telefon (1961), frigider (1965) sau televizor (1966).

În anul 1968 este lansat primul aparat de aer condiționat LG, care avea un design creativ, totuși atât de puțin compact precum ai produsele din noua gamă a companiei. Un an mai târziu, în 1969, este lansată prima mașină de spălat a brandului, iar în 1977 fiind lansat primul televizor color, că mai apoi, în 1983 să fie prezentat primul aparat de tip video recorder. Accentul pe calitatea produselor face că brandul LG să se afle în continuă expansiune, viitorul dispozitiv de aer condiționat LG 9000 btu conturându-și caracteristicile încă de pe acum. În anul 1995 compania se transformă în LG, ceea ce reprezintă o intrare puternică pe piață producției de telefoane mobile și a televizoarele de tip high-tech, astăzi companie activând cu succes și-n sectoare de activitate precum energia solară sau producția de baterii ecologice pentru diverse dispozitive.

La Emag aerul condiționat LG beneficiază de o mulțime de facilități (reduceri de preț, garanție standard și garanție extinsă, etc.) oferite ca o extensie a conceptului acestui brand, așa că, poți încerca cu încredere oricând dorești aceste produse.

Citeste si: Aer Condiționat Ieftin. 7 Cele Mai Ieftine Aparate de Aer Condiționat

Producţia de aparate aer condiționat LG

La nici zece ani de la lansarea companiei, LG a produs primul aparat de aer condiționat ieftin din gama să de produse axate pe calitate și orientate către satisfacția completă a clientului (în anul 1986). În mai puțin de zece ani (1978), compania reușește să atingă o cifră de afaceri record de 100 de milioane de dolari, rezultatul fiind deschiderea în anul 1982 a primei fabrici într-o țară străină (SUA) a acestui brand.

Din anul 1995, Goldstar s-a transformat in LG, o companie care a reușit să ducă producția de aparate utile în activitatea zilnică a omului la gradul de perfecțiune (LG 24000 btu este un exemplu despre ceea ce înseamnă calitate integrată într-un aparat care asigură maximul de confort într-o locuință cu dimensiuni mari).

Date de contact LG România

Garanţie aer condiționat LG

Fondată în anul 1958, LG Electronics s-a transformat de-a lungul anilor într-un brand puternic, axat pe furnizarea de servicii și produse de calitate superioară, în acest sens stând drept dovadă garanția de 36 de luni acordată unui aer condiționat LG de Emag.

În plus, având o fiabilitate și o durata de viață dovedite, produsele LG din această gama sunt niște articole de încredere (garanție de până la 10 ani pentru compresoarele de tip Inverter) și care le oferă utilizatorilor o experiență deosebită în termeni de confort și relaxare. Poți afla cât de util este un astfel de dispozitiv de aer condiționat LG forumurile fiind pline de părerile utilizatorilor. Dar, cea mai bună metodă este de a încerca să-ți formezi propria părere, testând în mod direct un astfel de aparat.

Alte resurse

Pentru cei care doresc să descopere cât de eficient și cum funcționează o unitate de aer condiționat LG 9000 btu, videoclipul de mai jos chiar merită vizionat. Uite cum se face montajul la un aparat de aer condiționat LG:

https://www.youtube.com/watch?v=LqTULo_YmbM&feature=youtu.be

LG este unul dintre brandurile de prestigiu la nivel internațional, așa că nu este de mirare dacă deja folosești produsele ale acestei companii. În cazul în care dorești să împărtășești cu ceilalți membri ai comunității părerea ta despre acest brand ori dacă dorești să afli mai multe despre aparatele de aer condiționat LG, secțiunea de comentarii îți stă la dispoziție.

Citeste si:

213 Firme de Montaj Aer Conditionat

Cel Mai Bun Ventilator de Baie de pe Piata

5 Ventilatoare de Baie din Top Cele Mai Bune in 2018

 Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: