Centrale Termice MotanPrezentul articol este despre centrale termice Motan, unele dintre cele mai fiabile şi solide produse ale grupului român Kober.

Recunoscut pe plan naţional şi internaţional datorită activităţii sale în domeniul vopselurilor, grupul român Kober a lansat în urmă cu 15 ani divizia de producţie centrale termice în condensare Motan. Alături de aceste modele, grupul mai produce şi centrale termice conventionale Motan, precum şi boliere şi accesorii Motan.

Pornită ca o afacere în domeniul industriei de vopseluri, începând cu anul 2000, grupul Kober s-a lansat în producţie de utilaje industriale. În urmă cu 15 ani, în anul 2002, acesta a început producţia de centrale termice Motan, recunoscute astăzi pentru caracteristicile sale deosebite.

Centrale termice Motan

Produse în România, centralele termice pe gaz Motan se remarcă prin calitatea deosebită şi preţul extrem de avantajos. Acestea reprezentând unele dintre cele viabile soluţii de încălzire a locuinţelor din ţara noastră.

Click aici pentru preţul centralelor

Centrale termice Motan

Acestea sunt unele dintre cele mai apreciate modele de centrale termice Motan:

Istoria centralelor termice Motan

Kober este una dintre afacerile româneşti de succes, apariţia sa pe piaţă datorându-se inginerului român Aurel Kober. Acesta a lansat în anul 1991 prima fabrică de acest gen, care, de-a lungul existentiei s-a dezvoltat, ajungând astăzi să fie unul dintre brandurile recunoscute la nivel internaţional.

Dacă la început, compania s-a axat în exclusivitate pe producţia de vopseluri de diferite tipuri, în anii 2000 această a intrat şi pe piaţa de utiliaje industriale.

Pe o piaţă românească dominată de produse din exterior, în anul 2002, grupul a lansat prima centrală termică Motan, un produs 100% românesc. Astfel, de peste 15 ani, centralele termice Motan încălzesc casele românilor, fiind o soluţie românească care se bucură de respectarea tuturor standardelor de calitate impuse la nivel internaţional.

Centralele de încălzire Motan sunt disponibile în peste 23 de state ale lumii, fiind unul dintre produsele româneşti care ne reprezintă cu mândrie ţara. Producţia este 100% autohtonă, realizată în fabrica din Dumbrava Roşie, comună Vaduri, unde se găseşte şi laboratorul dedicat dezvoltării unor noi soluţii de încălzire termică a locuinţelor.

Producţia de centrale termice Motan

Istoria de peste 15 ani a acestui producător de centrale termice Motan astesta calitatea superioară a produselor şi caracteristicile inovative ale acestor produse româneşti. Faptul că acest tip de centrale se regăsesc în peste 23 de ţări ale lumii contribuie la garanţia că sunt nişte produse de calitate.

De la centrale termice murale în condensaţie Motan şi până la sisteme integrate de încălzire a locuinţelor, de la boilere Motan şi până la gama de accesorii dedicate încălzirii locuinţei, producătorul Kober se dovedeşte a fi unul dintre cei mai valoroşi reprezentanţi ai României pe plan extern.

Oferind maximul de confort şi uşurinţă în folosire, centralele termice cu tiraj forţat Motan se numără printre cele mai bune soluţii de încălzire în timpul sezonului rece.

Date de contact pentru Motan România

  • KOBER S.R.L. Dumbrava Rosie, VADURI
  • Telefon: 0233/241945; 0233/241746; 0233/241933
  • Email:  office.vaduri@kober.ro
  • http://www.motan.ro

Garanţie centrale Motan

Alegerea unei centralele termice pe condensatie Motan iti oferă o garanţie de 36 de luni.

Alte resurse

Cei care utilizează o centrală termică Motan sunt aşteptaţi să-şi împărtăşească părerea în secţiunea de comentarii. Spuneţi-le şi celorlalţi cum funcţionează pentru a-i ajuta pe cei care sunt interesaţi în achiziţionarea unei astfel de soluţii de încălzit locuinţa.Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: