5 Motive Pentru Care Sa Alegi Pompe Wilo [Pentru Centrale Termice]Pompe Wilo pentru centrale termice Blogdeinstalatii.ro

Pompele de circulatie Wilo sunt inima din circuitul de incalzire in multe case din Romania si din lume. Recunoscut ca unul din liderii mondiali, Wilo asigura caldura, confort dar si economie prin costuri reduse.

Atunci cand cumperi o pompa Wilo, ai un produs fiabil care se monteaza simplu si se intretine usor.

Blog de Instalatii iti prezinta mai jos 5 motive pentru care sa alegi pompe Wilo. Hai sa le vedem impreuna.

Pompe Wilo sau Grundfos Blogdeinstalatii.ro

1. Pompe performante

Pompe de circulatie puternice, pe care te poti baza si despre care stii ca livreaza parametrii necesari.

Performantele pompelor Wilo sunt de top. Se pot folosi pentru aplicatii de incalzire, racire, alimentare cu apa sau aplicatii municipale.

Fie ca ai o aplicatie casnica unde evacuezi condensul de la centrala termica, sau pentru evacuarea apelor uzate de la o statie de epurare municipala, pompele Wilo fac fata cu brio.

pompa wilo recirculare Blogdeinstalatii.ro

2. Usor de intretinut

Pentru ca sunt prietenoase cu instalatorul si cu utilizatorul, pompele Wilo sunt simplu si rapid de montat. Si la fel de simplu de intretinut.

Noile pompe se racordeaza electric cu Wilo-Connector pentru o conectare sigura si rapida.

3. Fiabile

Wilo raspunde provocarilor cu solutii personalizate si tehnologie moderna. Fiabilitatea si eficienta duc la costuri scazute pentru utilizatori.

Obtii eficienta maxima prin functii inovatoare de economisire si noi moduri de control electronice.

4. Durata lunga de viata

Pompele Wilo sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor. Sunt renumite ca fiind printre cele mai bune pompe de circulatie din intreaga lume.

Atunci cand este montata si folosita cum trebuie, durata de viata a pompei poate fi de 7 – 10 ani sau chiar mai mult.

5. Au tehnologie moderna

Pompele de circulatie Wilo sunt pompe inteligente.

Folosind combinatia de senzori si tehnologii moderne, beneficiezi de o pompa smart.

Dupa ce am vazut motivele pentru care sa alegi o pompa de circulatie Wilo, o sa-ti prezint cateva lucruri interesante despre aplicatia Wilo Assistant si cateva pompe care sunt in promotie.

Wilo Assistant

Wilo Assistant Blogdeinstalatii

Intreaga lume a pompelor moderne, performante, economice, fiabile si inteligente, atat de necesare pentru incalzirea cladirilor, a apei, pentru rezerva de apa sau pentru canalizare, este accesibila si cu rezultate masurabile. Prin Wilo-Assistant, de mare ajutor in proiectare, consultanta pentru clienti si operatuni de instalare.

In acest an, aplicatia Wilo-Assistant se bucura de un nou design si o interfata mai intuitiva, cu functii noi si nenumarate posibilitati de conectare. Acum livreaza intregul sortiment de tehnica de pompare de inalta eficienta pe smartphone-urile si tabletele tehnicienilor din domeniile sanitar, incalzire si climatizare si ale proiectantilor echipamentelor aferente cladirilor.

wilo assistant app

Suntem in era internetului de mare viteza, iar performanta se sustine prin felul in care solutiile pe care le avem la indemana fac fata tuturor provocarilor. Instalatorii lucreaza de multe ori in subsoluri sau camere tehnice unde accesibilitatea ar putea pune probleme; nu si cu aplicatia Wilo-Assistant, disponibila si fara o conexiune activa la internet.wilo assistant details blogdeinstalatii.ro

Iata functiile aplicatiei, de mare ajutor pentru tehnicieni:

  • Smart Connect pentru a citi parametrii anumitor pompe.
  • Care Connect.
  • Solar Connect.
  • Ghid interactiv de schimbare a pompelor.
  • Calculator pentru economia de energie.

Descopera lista completa de functii ale aplicatiei de la Wilo, de la ghid interactiv de inlocuire a pompelor de circulatie si de apa calda menajera pana la Augmented Reality, pe wilo.ro.

Aplicatia Wilo-Assistant este disponibila pentru descarcare in Google Play si in App Store.

Preturi speciale pentru Yonos Maxo si Stratos Maxo

yonos maxo stratos maxo pompe wilo preturi blogdeinstalatii.ro

Anul acesta in lunile septembrie – noiembrie beneficiezi de preturi speciale pentru pompele Wilo Yonos Maxo si Wilo Stratos Maxo.

Promotia toamnei la Wilo Romania are loc in limita stocului si se adreseaza partenerilor Wilo.

Pentru mai multe detalii contacteaza aici Wilo Romania sau distribuitorul tau Wilo local.

Despre Wilo Romania

Wilo Romania sediu

Nou sediu Wilo România din Șoseaua Odăi 24, Otopeni.

Wilo Romania face parte din grupul Wilo SE – producator premium in domeniul pompelor si sistemelor de pompare pentru instalatiile de incalzire, climatizare si racire, alimentarii cu apa si evacuarii apei uzate.

Produsele Wilo sunt inalt tehnologizate, prezinta usurinta in utilizare si eficienta energetica, standarde inalte confirmate si de apartenenta la organizatiile REHVA si AHCA (Agency for Health Care Administration).

Fondata in 1872, ca fabrica de produse din cupru si alama de catre Louis Opländer, compania are, in 2020, 7.500 de angajati, in reprezentante din mai mult de 60 de tari.

In Romania, Wilo este prezenta din anul 1998. In 2020, dupa 18 luni de la demararea proiectului de constructie, Wilo a inaugurat noul sediu al companiei in Romania, cu birouri moderne construite pe o suprafata de 1800 mp si spatii pentru servicii de depozitare, asamblare si reparatii, extinse pe 2700 mp.

Hubul din Soseaua Odai 24 din Otopeni este dotat cu linii de asamblare pentru grupuri de pompare apa rece, pentru stingere incendiu in conformitate cu normativul de siguranta la foc a constructiilor cu indicativul P118, hidrofoare si pompe submersibile.

Toate sunt produse conform directivelor Europene aflate in vigoare. Noul sediu Wilo din România va functiona ca Hub Regional, de unde operaiunile companiei vor fi gestionate pentru 10 tari din Europa de Est.Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: