Viessmann Lanseaza Prima Centrala Termica Cu Conexiune La InternetNoile centrale termice in condensatie Viessmann Vitodens 100-W si Vitodens 111-W sunt primele centrale cu conexiune la internet. Asta permite controlul de la distanta pentru beneficiar si monitorizeaza de la distanta performantele  pentru instalator.

Mai sunt prevazute cu afisaj digital LCD pentru control facil si au rata de modulare de pana la 1:6 pentru a creste eficienta si durata de viata.

Noile centrale Viessmann Vitodens 100-W si 111-W

Au fost lansate in martie si vor fi disponibile pe piata din mai. Toate modelele din gama 100 montate din 2007 pot avea control WiFi cu un accesoriu ce costa in jur de 75 euro, disponibil din septembrie.

*Vezi aici oferta de termostat cu comanda prin internet pentru centrala termica

Spre deosebire de celelalte aplicatii pentru centralele termice, unde se face legatura prin termostatul de ambianta cu comanda prin internet, acesta este primul model de centrala termica care se conecteaza cu un smartphone sau o tableta.

Beneficiarul are un control inteligent si sigur a caracteristicilor de functionare si a costurilor cu aplicatia Vicare, ce poate fi usor gestionata de pe telefoanele Apple sau smartphone-uri cu Android, la fel si de pe iPAD, iPOD si tablete cu Android.

Viessmann Lanseaza Prima Centrala Termica Cu Conexiune La Internet

Aplicatia Viessmann 

Permite modificarea programului zilnic, a functiilor centralei termice si sporeste confortul asigurand si reduceri de consum.

Mai sunt afisate si performantele centralei, aducand aminte de timpul cand trebuie sa faci revizia, si coduri de eroare pentru defectiuni.

Instalatorul poate utiliza serviciu digital Vitoguide pentru a planifica service-ul si reviziile, programarea interventiilor, reducand costurile si timpul de montaj, in scopul de a creste loialitatea clientilor si nivelul de satisfactie.

Daca centrale termica Viessmann are o eroare pe care o afisaza, controlerul va diagnostica codul de eroare si-l va raporta instalatorului prin email sau SMS.Viessmann Lanseaza Prima Centrala Termica Cu Conexiune La Internet 2

Instalatorul poate evalua problema de la distanta, evitand telefoane in miezul noptii, si putand contacta proprietarul cu detalii complete despre problema centralei si sa planifice o reparatie rapida si ieftina.

Mesajele si emailurile pot fi trimise direct pe smartphone-ul beneficiarului prin aplicatia Vicare.

Centralele termice Viessmann Vitodens 100-W si 111-W au puteri de 4.3-19 kW, 4.3-26 kW, si 5.8-35 kW.

Aceste centralele termice Viessmann cu comanda prin internet, sunt un mare pas inainte in dezvoltarea tehnologiei, iar producatorul german este primul fabricant care face acest lucru.

Asta ofera utilizatorului centralei o siguranta sporita, reducerea costurilor si oportunitatea de a aborda reparatiile mai convenabil, beneficiind de servicii premium.

Daca vrei sa sti care sunt noutatile din domeniul centralelor termice si instalatiilor, te invit sa te inscrii la newsletter.

sursa: installeronline.co.ukClick Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: