Ariston Comfort Challenge – 3 Instalatori Sunt Căutați Pentru O Misiune MemorabilăÎn cadrul  Ariston Comfort Challenge, se recrutează 3 instalatori care să participe la provocarea de a duce comfortul acolo unde acest lucru pare imposibil.

Va fi o aventură epică, o oportunitate care apare odată în viață, dar numai cei mai aventuroși trebuie să aplice.

Ariston Comfort Challange poza

Aceasta este o căutare internatională de voluntari care să călătorească în ținuturi înghețate, într-o lume unică, extremă și imprevizibilă.

Este prima inițiativă de acest fel care are scopul de a aduce confort într-unul din cele mai neospitaliere locuri de pe Pământ, menținând focusul pe protejarea mediului.

Instalatorii care se consideră îndeajuns de curajoși pentru Ariston Comfort Challenge ar trebui să aplice la https://www.aristoncomfortchallenge.com/ro înainte de 28 Ianuarie 2018 și să completeze detaliile, împreună cu un chestionar video (este necesară o cameră web, de exemplu cea de la telefonul mobil).

Potențialii candidați trebuie să fie instalatori cu vârstă peste 18 ani. Condițiile de participare se pot găsi pe site-ul Ariston Comfort Challenge.

Ariston Comfort Challenge

Stațiunea de cercetare  unde va fi făcut montajul echipamentelor Ariston  va conține o “zona de confort” construită de Ariston, unde cercetătorii se pot relaxa și se pot simți ca acasă. Chiar dacă sunt la mii de km depărtare de casă.

Va depinde de instalatorii participanți în Ariston Comfort Challenge să se asigure că centrala termică este funcțională și asigură ocupanților căldură și apă caldă din belșug.

După ce aplică online, instalatorii vor fi contactați de Ariston în Februarie 2018. Apoi pregătirea pentru aventură poate să înceapă.

Ariston Comfort Challenge este cea mai mare misiune pe care grupul Ariston Thermo și-a luat-o în istoria lui, și reflectă angajamentul permanent al firmei de a aduce confort pe toată planeta.

Dacă te potrivești descrierii, sau știi pe cineva care este potrivit, intră pe https://www.aristoncomfortchallenge.com/ro și înscrie-te.

O misiune, o călătorie epică, 3 instalatori. Tu vei fi unul dintre ei?

Înscrie-te ACUM!

 Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: