Centrale termice AtmosNumărându-se printre producătorii de top din domeniul celor mai bune centrale termice  Atmos din Cehia, aceasta este o companie cu o vechime de peste 80 de ani.

Centrale termice Atmos

Articolul de față se concentrează pe prezentarea istoriei și a celor mai importante caracteristici ale produselor de încălzire de la Atmos.

Compania Atmos a început ca o afacere de familie în anul 1935 în zona Boemiei din Cehia. Dokogen este denumirea sub care a activat la începuturi acest brand, producând echipamente LCV pentru nave și autoturisme.

Ulterior, producția s-a diversificat și s-a reorientat către centrale termice Atmos pe cărbune și lemn. În momentul actual, Atmos deține patentul pentru 13 tipuri de echipamente și instrumente de încălzire a spațiilor rezidențial, comercial și industrial.

Gama de cazane Atmos numără peste 70 de tipuri, iar puterea termică a acestor dispozitive este cuprinsă între 15 și 150 Kw. Grație caracteristicilor superioare de calitate, Atmos este un brand de încredere pentru majoritatea statelor din Europa.

Click aici pentru preţul centralelor

Centrale termice Atmos

Raportul calitate-preț este una dintre caracteristicile de bază ale centralelor termice pe lemne Atmos.

Randamentul termic deosebit, posibilitatea de alimentare și cu alt tip de combustibil (peleți), precum și nivelul de economisire oferit pe termen lung poziționează acest brand printre tipurile de centrale termice preferate de către români.

Iată unele dintre cele mai interesante opțiuni de încălzire Atmos pe lemn:

Centrală termică pe lemne Atmos 20 kw
Centrală termică pe lemne Atmos 22 kw
Centrală termică pe lemne Atmos 35 kw
Centrală termică pe lemne Atmos 40 kw

Istoria companiei Atmos

Jaroslav Cankar este cel care a pus bazele companiei Atmos în anul 1935, în Boemia, Cehia. La început, producția era concentrată pe confecționarea de sisteme LCV care erau destinate funcționarii autovehiculelor și navelor.

Ulterior, datorită asemănărilor în ceea ce privește principiul de funcționare, Atmos a început să producă centrale termice alimentate cu cărbune și lemne. Anul 1942 reprezintă momentul în care compresoarele Atmos încep să fie livrate către celelalte state ale Europei.

În anul 1968, cazanele pe lemn Atmos erau considerate printre cele mai eficiente în ceea ce privește nivelul de economisire (modelul Ekonomik).

Calitatea produselor de încălzire Atmos pe baza de lemn este recunoscută la nivel european. Anul 1980 îi aduce recunoașterea cu ocazia Târgului Pragoterm.

Încă de la început și până-n prezent, Atmos este o afacere de familie (fondatorul său a decedat în anul 2006). Compania deține în portofoliu 70 de tipuri de centrale termice Atmos, precum și 13 patente originale.

Piața de desfacere a produselor de încălzire Atmos este preponderent europeană, România numaradu-se printre țările în care echipamentele de încălzit locuința Atmos sunt prezente și utilizate cu rezultate uimitoare.

Producţia de centrale termice Atmos


Centralele termice Atmos
respectă normele de calitate și de protejare a mediului înconjurător, remarcându-se printr-un excelent raport calitate-preț. În plus, întreaga gamă de produse de încălzire Atmos beneficiază de o garanție pe 24 de luni.

Varietatea echipamentelor oferite de către acest brand din Cehia este deosebită, prin acestea găsindu-se centrale termice Atmos, centrale termice cu gazeificare Atmos, centrale termice pe lemn sau peleți, precum și centrale termice mixte Atmos cu mai multe tipuri de combustibil.

Date de contact pentru Atmos România

• Secpral Pro Instalatii
• Email: atmos@atmos.cz
• Site: http://www.atmos.eu/romania/

Garanţie

Atmos este unul dintre producătorii de top din domeniul soluțiilor de încălzire a locuinței din Cehia.

Astfel, garanția standard a produselor de încălzire Atmos este de minim 24 de luni, această perioadă putând fi extinsă.

Alte resurse
Site-ul Atmos

Centralele termice Atmos pun în slujba utilizatorilor o experiență de peste 80 de ani. Cazanele pe lemn cu gazeificare Atmos au făcut istorie în Cehia și-n țările Europei.

Persoanele care dețin o centrală termică Atmos sau un cazan Atmos pot să-și expună părerea despre acesta în secțiunea de comentarii de mai jos.

În acest mod, o să puteți fi de folos viitorilor proprietari de sisteme de încălzire Atmos.

 Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: