Centrale termice Beretta

Atât pentru cei care utilizează centrale termice Beretta cât şi pentru cei care doresc să afle mai multe despre producătorul italian de soluţii de încălzire a locuinţelor, prezentul articol este cea mai utilă sursă de informaţii.

Beretta este una dintre companiile internaţionale care are o activitate de peste 67 de ani în domeniul opţiunilor de încălzire şi a furnizării de apă caldă menajeră. Compania a fost lansată în anul 1950, în nordul Italiei, în micul orăşel Lecco (situat în apropierea Lacului Como).

Beretta este astăzi unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de sisteme integrate Beretta, centrale termice Beretta pentru spaţii rezidenţiale sau centrale termice pe combustibil lichid ori solid Beretta.

Click aici pentru pretul centralelor

Astăzi, grupul italian oferă o gamă diversificată de soluţii de încălzire atât pentru spaţiile rezidenţiale cât şi pentru cele industriale.

Afacerea de familie începută în anul 1950 a crescut şi s-a dezvoltat într-o afacere internaţională, acest grup fiind prezent cu centralele termice Beretta în peste 45 de ţări ale lumii.

Pe lângă acestea, centralele termice pe gaz Beretta promovate încă din anul 1973 reprezintă una dintre cele mai eficiente soluţii pentru încălzirea în anotimpul rece.

Centrale termice Beretta

Iată o serie de modele de centrale termice Beretta care merită atenţia celor interesaţi să beneficieze de cele mai avantajose soluţii de încălzire:

Centrala termică Beretta cu condensare 25 kw
Centrala termică Beretta murala in condensare 29 kw
Centrala termică Beretta murala in condensare35 kw

Istoria companiei Beretta

Istoria companiei Beretta începe în anul 1950, într-un orăşel situat în apropierea faimosului Lac Como. Afacerea de familie începută în localitatea Lecco s-a dezvoltat de-a lungul anilor, astfel încât astăzi, grupul italian este unul dintre cei mai prestigioşi producători de centrale termice şi accesorii de încălzire.

În anul 1969 erau lansate primele boilere pe gaz şi kerosen pentru încălzirea locuinţelor. Ideea lansării unor astfel de produse avea la bază fundamentul conform căruia nivelul de confort era cu atât mai ridicat cu cât soluţiile de încălzire a locuinţelor asigurau un mai mare grad de independenţă. În plus, nivelul costurilor era cu mult mai scăzut. Astfel, o centrală termică Beretta se caracteriza nu doar prin calitatea elementelor componente şi preţ, ci şi prin nivelul ridicat de economisire.

În 1973, pe fondul crizei petrolului, Beretta lansează boilerele de perete cu gaz, predecesoarele centralelor termice Beretta de astăzi. Folosirea combustibilului alternativ îi preocupa încă de atunci pe inginerii de la Beretta.

Producţia de centrale termice Beretta

Beretta are o experienţă de peste 67 de ani şi milioane de centrale termice Beretta în locuinţele oamenilor din peste 45 de state ale lumii. Astfel, acest producător se recomandă prin produsele sale.

Poţi opta pentru oricare dintre aceste soluţii de încălzire de spaţii rezidenţiale/industriale. In plus, poti alege si centralele termice murale Beretta, boilerele Beretta sau centralele termice pe gaz Beretta.

Date de contact pentru Beretta România
• Str. Copilului, Nr. 20, Sector 1, Bucuresti
• Telefon: 021-2246648/031-7308999/ Tel. verde: 0800814725
• Email: e-mail: office@riello.ro
• Site: http://www.berettaboilers.com/romania/

Garanţie
De fiecare dată când vei alege una dintre centralele termice pe condensatie Beretta vei beneficia de o garanţie de 36 de luni.

Alte resurse
• Beretta pe Internet
Site-ul Beretta

Posesorii de centrale termice Beretta îşi pot exprima opinia despre aceste produse în secţiunea de comentarii de mai jos. Comentariile acestora sunt foarte utile pentru cei care doresc să experimenteze un astfel de produs.

De aceea, abia aşteptăm să auzim ce părere aveți despre acest brand şi centralele sale termice.

Click Here to Leave a Comment Below

Luca Emil - a couple of years ago Reply

Am o centrala tip Beretta de putin timp , urmeaza ca in timp sa ma obisnuiesc cu acest tip de centrala termica , sa-i cunosc performantele si sa pot face apoi comentarii.

Manea George - a couple of years ago Reply

Am achizitionat de 6 luni o centrala Beretta si sunt foarte multumit. De curand o sa pun si un termostat tot Beretta. Sunt foarte multumit de brand !

Centrale termice Protherm pentru cei interesati de produse de calitate - a couple of years ago Reply

[…] care sunt unele dintre cele mai solicitate şi avantajoase modele de centrale termice […]

Gheorghe - a couple of years ago Reply

cum se curata schimbatorul din aluminiu la centralele in condensare? prin inlocuire?

  Blog de Instalatii - a couple of years ago Reply

  Sunt solutii de curatare a centralei termice, care se recircula prin schimbator si-l curata.

Manolache - last year Reply

Am achizitionat de cateva zile o centrala Beretta. Dupa instalare se aude un zgomot ciudat. Mai precis ca si cum ar fierbe apa in interiorul ei. Acest zgomot se aude aproximativ un minut. Este ceva normal? Multumesc.

  Blog de Instalatii - last year Reply

  Nu ar trebui sa aveti zgomote suspecte. Incercati sa aerisiti bine instalatia.

Roman - last year Reply

Buna ziua, am o problema cu centrala de ap beretta quadra green 24 cand las doar pe modul vara si dau drumul la apa calda scade brusc presiunea cu 3-4 linii si acul oscileaza frecvent! Aveti idee de ce?

gabi - last year Reply

Buna ziua,am o casa cu o suprafata utila de 135 m2 mi-a fost recomandata centrala termica prin condensare Beretta OUADRA GREEN 30 CSI.Ce ma sfatuiti, si ceputeti sa-mi spuneti de aceasta alegere?

Va multumesc.

[

  Blog de Instalatii - last year Reply

  Sunt bune centralele, undeva in clasa medie. Vedeti daca aveti service in zona pentru ele.

Lucian Herghiligiu - last year Reply

Buna ziua, am achizitionat de curand(august) o centrala quadra. A venit cu carcasa deteriorata la interior. Am primit una noua, care la 2 saptamani, mergand 3 ore pe zi(nu lociesc in acel imobil), i-a cedat schimbatorul in placi. Se intampla, dar astept de 2 saptamani piesa, la temperaturi de -5 grade. Aveti grija cand alegeti importatorii. Service-ul in Constanta e super ok.

mihaila anamaria - 10 months ago Reply

Buna ziua!am o centrala beretta cuadra 30 csi de o luna cu apa data la 67 de grade dureaza mult pana creste temperatura in camera, in jur de 4-5 ore ridica un grad,am si ambient.Care sa fie cauza?Multumesc!

Alina - 10 months ago Reply

vinatoru alina

30 ian. 2019, 13:46 (Acum 21 de ore)

către eu

Buna ziua,

De ceva vreme ma confrunt cu pierderea presiunii la o centrala de apartament Beretta.
In ultimele 2 saptamani insa, situatia s-a accentuat in sensul in care centrala ajunge pe avarie datorita lipsei presiunii.
In momentul in care centrala porneste ( am termostat pus la 24 grade), creste si presiunea.
Daca nu este folosita pentru incalzirea locuintei, presiunea scade chiar daca se foloseste apa calda.
Apa nu curge de la niciun calorifer, iar ultima aerisire a acestora am facut-o anul trecut cand am avut probleme la un robinet de tur si l-am inlocuit.
Am avut chiar si 3 interventii solicitate de catre mine la firme care fac mentenanta la centrale pentru acest lucru+reviziile obligatorii si toata lumea a zis ca nu este nicio problema.
Daca vreau sa schimb centrala (cele cu condensare presupun si racordarea la scurgere pe care nu stiu daca se poate realiza ( eventual cu un teu?) ), ce recomandare mi-ati face?
Sau..sa mai incerc inainte un service pentru o ultima verificare a centralei?

Multumesc.

  Blog de Instalatii - 10 months ago Reply

  Buna ziua,

  Puteti identifica pe unde curge apa folosind metoda hartiei pentru calorifere.

  https://blogdeinstalatii.ro/scade-presiunea-centralei/

  Incercati cu un instalator sa identificati pierderile de apa.
  Pentru o centrala in condensatie, daca sunteti aproape de canalizare, se poate conecta usor.

Ciprian - last month Reply

As vrea sa stiu de ce sta flacara continuu pe afisaj după ce ajunge la temperatura setată la centrala berette compensare. Mulțumesc

Leave a Reply: