Centrale termice BerettaAtât pentru cei care utilizează centrale termice Beretta cât şi pentru cei care doresc să afle mai multe despre producătorul italian de soluţii de încălzire a locuinţelor, prezentul articol este cea mai utilă sursă de informaţii.

Beretta este una dintre companiile internaţionale care are o activitate de peste 67 de ani în domeniul opţiunilor de încălzire şi a furnizării de apă caldă menajeră. Compania a fost lansată în anul 1950, în nordul Italiei, în micul orăşel Lecco (situat în apropierea Lacului Como).

Beretta este astăzi unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de sisteme integrate Beretta, centrale termice Beretta pentru spaţii rezidenţiale sau centrale termice pe combustibil lichid ori solid Beretta.

Click aici pentru pretul centralelor

Astăzi, grupul italian oferă o gamă diversificată de soluţii de încălzire atât pentru spaţiile rezidenţiale cât şi pentru cele industriale.

Afacerea de familie începută în anul 1950 a crescut şi s-a dezvoltat într-o afacere internaţională, acest grup fiind prezent cu centralele termice Beretta în peste 45 de ţări ale lumii.

Pe lângă acestea, centralele termice pe gaz Beretta promovate încă din anul 1973 reprezintă una dintre cele mai eficiente soluţii pentru încălzirea în anotimpul rece.

Centrale termice Beretta

Iată o serie de modele de centrale termice Beretta care merită atenţia celor interesaţi să beneficieze de cele mai avantajose soluţii de încălzire:

Centrala termică Beretta cu condensare 25 kw
Centrala termică Beretta murala in condensare 29 kw
Centrala termică Beretta murala in condensare35 kw

Istoria companiei Beretta

Istoria companiei Beretta începe în anul 1950, într-un orăşel situat în apropierea faimosului Lac Como. Afacerea de familie începută în localitatea Lecco s-a dezvoltat de-a lungul anilor, astfel încât astăzi, grupul italian este unul dintre cei mai prestigioşi producători de centrale termice şi accesorii de încălzire.

În anul 1969 erau lansate primele boilere pe gaz şi kerosen pentru încălzirea locuinţelor. Ideea lansării unor astfel de produse avea la bază fundamentul conform căruia nivelul de confort era cu atât mai ridicat cu cât soluţiile de încălzire a locuinţelor asigurau un mai mare grad de independenţă. În plus, nivelul costurilor era cu mult mai scăzut. Astfel, o centrală termică Beretta se caracteriza nu doar prin calitatea elementelor componente şi preţ, ci şi prin nivelul ridicat de economisire.

În 1973, pe fondul crizei petrolului, Beretta lansează boilerele de perete cu gaz, predecesoarele centralelor termice Beretta de astăzi. Folosirea combustibilului alternativ îi preocupa încă de atunci pe inginerii de la Beretta.

Producţia de centrale termice Beretta

Beretta are o experienţă de peste 67 de ani şi milioane de centrale termice Beretta în locuinţele oamenilor din peste 45 de state ale lumii. Astfel, acest producător se recomandă prin produsele sale.

Poţi opta pentru oricare dintre aceste soluţii de încălzire de spaţii rezidenţiale/industriale. In plus, poti alege si centralele termice murale Beretta, boilerele Beretta sau centralele termice pe gaz Beretta.

Date de contact pentru Beretta România
• Str. Copilului, Nr. 20, Sector 1, Bucuresti
• Telefon: 021-2246648/031-7308999/ Tel. verde: 0800814725
• Email: e-mail: office@riello.ro
• Site: http://www.berettaboilers.com/romania/

Garanţie
De fiecare dată când vei alege una dintre centralele termice pe condensatie Beretta vei beneficia de o garanţie de 36 de luni.

Alte resurse
• Beretta pe Internet
Site-ul Beretta

Posesorii de centrale termice Beretta îşi pot exprima opinia despre aceste produse în secţiunea de comentarii de mai jos. Comentariile acestora sunt foarte utile pentru cei care doresc să experimenteze un astfel de produs.

De aceea, abia aşteptăm să auzim ce părere aveți despre acest brand şi centralele sale termice.Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: