5 Oferte Irezistibile de Black Friday 2017Black Friday 2017 este o sărbătoare a reducerilor pentru sute de milioane de clienți la nivel mondial. Lansată în România în urmă cu câțiva ani (în 2012), campania de reduceri masive de prețuri reprezintă o oportunitate oferită românilor de a-și achiziționa produsele mult-visate la prețuri de chilipir.

Așteptată un an întreg, ziua de Black Friday 2017 este o fiesta a discounturilor în magazinele online și offline de pe întreg globul.

Black friday 2017

sursa foto: flikr.com

Cu siguranță că în prim plan vor fi, ca de obicei, televizoarele, mai ales că anul acesta, terminalele inteligente beneficiază de prețuri super atractive.

Selecția pentru această zonă se remarcă prin diversitatea brandurilor și calitatea superioară a produselor, raportat la reduceri masive de preț.

Black Friday 2017

Spune-mi ce vrei tu sa-ti cumperi! Lasa mesajul tau la comantarii!


1. Centrale termice

 • varietate de centrale termice de la branduri de renume
 • Masive reduceri de prețuri pentru centralele termice de apartament
 • Centrale termice convenționale și în condensație cu garanție standard de 36 de luni
 • Posibilitate de extra garanție de până la 60 de luni
 • Produsele disponibile pentru ofertele de Black Friday 2017 sunt disponibile pentru livrare în toată țara
Vezi pretul centralelor

 

2. Boilere

 • Variate modele de boliere electrice și incalzitoare de apă instant de la branduri faimoase
 • Promoție extinsă de reduceri Black Friday pentru boilere electrice sau cu alimentare cu lemn
 • Multiple posibilități de montare (vertical, orizontal, sub sau deasupra chiuvetei)
 • Modele cu 1, 2 sau mai multe serpentine
 • Garanție standard de 36 de luni
Prinde oferta

 

3. Convectoare electrice

 • Convectoare pe gaz sau electrice, cu aplicare verticală sau orizontala
 • Multiple opțiuni de putere pentru o gama variată de modele (1500, 2500 sau 3000 W)
 • Gamă diversificată de oferte Black Friday 2017 pentru convectoare
 • Garanție standard de 24 de luni
Vezi oferta

 

4. Masini de spălat rufe

 • Produse cu fiabilitate sporită, clasa de eficiență energetică A+++
 • Oferta bogată de mașini de spălat standard sau cu uscător de rufe integrat
 • Reduceri masive de prețuri de Black Friday
 • Garanție standard de 5 ani
Prinde oferta

 

5. Frigidere și combine frigorifice

 • Larga selecție de combine frigorifice clasa de eficiență energetică A+
 • Mega reduceri de Black Friday
 • Garanție standard inclusă de 5 ani
Vezi pret eMag

 


Televizoare de Black Friday 2017

Aruncă o privire rapidă peste cele mai râvnite modele de smart TV, disponibile la reduceri de Black Friday:

Nivelul sporit de mobilitate ne permite să comunicăm în timp real și să ne distrăm alături de toată gașca de prieteni.

Telefoane black friday 2017

De aceea, emag Black Friday 2017 este un moment dedicat prietenilor, ceea ce înseamnă prețuri speciale pentru ultimele modele de telefoane inteligente. În plus, pentru cei interesați de adevăratele reduceri de Black Friday pentru telefoane mobile, iată câteva exemple demne de reținut.

Laptopuri black friday 2017

Ofertele de Black Friday 2017 pentru dispozitivele portabile de tipul laptop sunt axate pe căutarea direcționată pe caracteristicile brandului producător. Alegerea unui astfel de produs se va baza pe calitatea pieselor componente și pe garanția oferită produsului.

Toate acestea accesorizate cu niște prețuri pe măsură, marcă înregistrată Black Friday, după cum se poate vedea aici:

Când incepe Black Friday eMag 2017?

La eMag.ro Black Friday incepe vineri 17.11.2017 la ora 6:00.

Lansată ca o sărbătoare a reducerilor, Black Friday se desfășoară în intervalul 23-29 Noiembrie in lume, fiind legată de Ziua Recunoștinței din SUA.

Spre deosebire de SUA, acolo unde Vinerea Neagră va avea loc pe data de 24 Noiembrie, în România, evenimentul va avea loc pe 17 Noiembrie.

Ca în fiecare an, emag Black Friday 2017 constituie capul de afiș pentru această zi memorabilă. Pentru români, reducerile de Black Friday reprezintă ocazia perfectă pentru a-și dota locuința cu diverse accesorii, din variate sectoare, la prețuri cu mult mai scăzute decât în cursul anului.

De ce să alegi emag de Black Friday 2017?

Gratie unor caracteristici inovative, magazinul emag constituie unul dintre cele mai valoroase puncte de achiziționare produse online.

De exemplu, evenimentul de Black Friday 2016 în România poate fi analizat prin prisma celor peste 6,2 milioane de vizitatori care au accesat serviciile acestui magazin online în perioada dedicată Black Friday. Retailerul online a vândut în anul 2016 peste 1,1 milioane de produse, prețul veniturilor fiind de peste 301 milioane Ron.

În plus, spre deosebire de alți comercianți, perioada de reduceri de Black Friday le oferă clienților posibilitatea de a achiziționa o gamă variată de produse.

Printre acestea se numără lingouri de aur, anvelope de iarnă sau autoturisme, care au reușit să atragă un număr sporit de clienți. Ofertele interesante de anul acesta, de Black Friday 2017 emag sunt din zona dispozitivelor inteligente TV, a terminalelor mobile, a sistemelor de tip desktop, laptop și tablete.

Dar, așa cum ne-a obișnuit, emag prezintă de 5 oferte cu adevărat irezistibile pentru orice locuință:

Emag Black Friday 2017 oferă pentru evenimentul de anul acesta una dintre cele mai bine structurate platforme de vânzare online de produse – Marketplace.

Această piață virtuală le oferă clienților acces la peste 4000 de ofertanți, care pun la dispoziție o selecție atent realizată de produse din toate zonele de interes.

În plus, serviciul de curierat (pentru livrarea bunurilor comandate cu ocazia Black Friday) este pregătit să livreze în cel mai scurt timp produsele cu reduceri de Black Friday de până la 40 de milioane de euro.

Black Friday 2017 emag

Statistica este de partea acestui magazine online din România. Vânzările înregistrate în ultimi 5 ani indică faptul că aproape 80% dintre români știu de unde să-și facă cumpărăturile în perioada acestor maxi-reduceri.

Eficientizarea procesului de căutare a produselor, optimizarea platformei online, disponibilitatea extinsă a acestor bunuri, prețurile imbatabile, dar mai ales creativitatea în ceea ce privește ofertele irezistibile, face ca acest Black Friday 2017 la emag să fie cu adevărat special. Vezi in acest articol care sunt cele mai interesante oferte irezistibile Black Friday emag.

Oferte irezistibile cu ocazia reducerilor de Black Friday?

Sărbătoarea de Black Friday înseamnă nenumărate oportunități pentru cei dornici să-și folosească în mod inteligent economiile de peste an. O astfel de oportunitate (în materie de oferte Black Friday 2017) permite un grad ridicat de economisire pentru orice gospodărie.

Este cât se poate de clar că o familie care își chibzuiește cu atenție banii pentru această perioadă, poate achiziționa multe produse de calitate. În schimbul unor sume de bani care pot fi cu până la 65% mai mici decât în cursul anului.

Astfel, emag Black Friday 2017 poate înseamnă pentru mulți români posibilitatea încălzirii locuințelor lor la un preț cu mult mai redus decât în altă perioadă de reduceri. Gama de centrale termice disponibile în cadrul ofertelor de Black Friday 2017 înseamnă:

 • Costuri de achiziție și montaj diminuate foarte mult;
 • Produse de calitate superioară, de la branduri cu reputație în domeniu;
 • Posibilitatea de a alege dintr-o gamă extinsă de centrale termice.

Black Friday boilere

Pentru orice gospodărie, un boiler este de mare ajutor. Mai ales acolo unde încălzirea cu ajutorul unei centrale termice nu este posibilă. Boilerele cu reduceri de Black Friday reprezintă o alternativă avantajoasă pentru mulți dintre români.

În plus, aceste reduceri disponibile pentru 2017 sunt cu mult mai atrăgătoare decât cele de Black Friday 2016 România. Acest lucru înseamnă:

 • Avantaje sporite în materie de costuri, instalare și exploatare
 • Disponibilitate pentru o gamă variată de dimensiuni
 • Maximizarea randamentului de încălzire prin achiziționarea unui produs de calitate superioară

Black Friday Convectoare Electrice

Convectoarele electrice sau pe gaz constituie o sursă eficientă de încălzire a unei camere. Grație ofertelor de Black Friday, orice gospodărie din România, care nu are o sursă de încălzire eficientă, poate opta pentru aceste convectoare. Astfel, de Black Friday 2017 emag oferă o serie de produse din această gama, ceea ce înseamnă ca:

 • Romanii își pot cumpără surse eficiente de încălzire a locuinței la prețuri foarte mici
 • Exista numeroase modele și mărci dintre care să se aleagă produsul cel mai avantajos că raport preț-calitate
 • Fiabilitate și exploatare extinse pentru o perioadă îndelungată de timp

Black Friday masina de spalat

Mașina de spălat rufe constituie un bun necesar în orice gospodărie. Drept urmare, cu prilejul promoțiilor și ofertelor de Black Friday 2017, din ce în ce mai mulți români se pot bucură de o astfel de facilitate în locuința lor. Mașinile de spălat rufe oferite în cadrul acestui eveniment de Black Friday reprezintă ocazia perfectă pentru ca românii să se bucure de:

 • Un produs considerat de lux pentru mulți dintre aceștia
 • Un dispozitiv care ajută la economisirea de apă și energie electrică în comparație cu mașinile de spălat clasice
 • Produse de calitate superioară și care sunt disponibile la prețuri foarte avantajoase

Black Friday frigider

Deținerea unei combine frigorifice constituie un avantaj important în orice locuință. Datorită ofertelor de Black Friday 2017 este posibil ca orice român să se bucure de dispozitive inteligente, cu caracteristici de fiabilitate sporite și care sunt disponibile la prețuri foarte acceptabile. În plus, o combină frigorifică reprezintă:

 • O sursă de prezervare a alimentelor pentru o perioadă îndelungată de timp
 • O combinație între clasicul frigider și un congelator cu o capacitate sporita
 • Avantaje multiple în termeni de economisire

Concluzie

Black Friday înseamnă numeroase facilități pentru orice român. Promoțiile de Black Friday 2017 de la emag reprezintă oportunitatea de care orice român are nevoie pentru a-și achiziționa produse de calitate superioară la prețuri foarte scăzute.

Spre deosebire de Black Friday 2016 România este pregătită pentru oferte pentru toate buzunarele grație evenimentului organizat de Black Friday de emag.

Testează chiar acum reducerile de Black Friday de la emag pentru a-ți dota locuința cu accesorii electronice și electrocasnice de calitate superioară!

[schema type=”review” url=”https://blogdeinstalatii.ro” name=”Black Friday” description=”Black Friday 2017 este o sărbătoare a reducerilor pentru sute de milioane de clienți la nivel mondial. ” rev_name=”Black Friday” author=”https://blogdeinstalatii.ro” pubdate=”2017-11-16″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: