Centrale termice Ferroli 

Acest articol îi este dedicat brandului italian producător de Centrale termice Ferroli. Aceasta este una dintre companiile care furnizează soluţii inteligente de încălzire a spaţiilor rezidenţiale.Centrale termice Ferroli

Pornită ca o mică afacere de familie de către Dante, Luigi şi Leonardo Ferroli, această companie şi-a început activitatea în anul 1955 în San Bonifacio, în apropiere de oraşul Verona.

Graţie inventivităţii şi inovaţiei de care au dat dovadă, afacerea cu centrale termice pe gaz Ferroli a prosperat. Astfel, în momentul de faţă produsele companiei se regăsesc în peste 14 state ale lumii.

Click aici pentru preţul centralelor

De la sisteme integrate de încălzire Ferroli şi până la centrale termice în condensaţie Ferroli, produsele acestei companii reuşesc să surprindă în mod plăcut pe toţi cei care le încearcă.

Experienţa de peste 60 de ani în domeniul încălzirii locuinţelor rezidenţiale şi a spaţiilor industriale este cea mai elocventă dovadă a calităţii centralelor termice Ferroli.

Centrale termice Ferroli

Pentru cei care îşi doresc să încerce produsele oferite de către acest brand, iată care sunt cele mai interesante opţiuni de centrale termice Ferroli:

Centrala termică Ferroli in condensare 24 kw
Centrala termică Ferroli in condensare 25W
Centrala termică Ferroli in condensare
Centrala termică Ferroli Bluehelix 32 kw

Istoria companiei Ferroli

Grupul italian Ferroli şi-a început activitatea ca o afacere de familie în anul 1950, lângă oraşul Verona. Graţie calităţii produselor sale, boilerele Ferroli au intrat în anul 1980 pe piaţa din Marea Britanie. În anul 1988 compania şi-a extins serviciile şi peste Ocean, în SUA.

Astfel, de-a lungul celor 60 de ani de existenţă, centralele termice murale Ferroli sunt prezente în peste 14 ţării ale lumii.

Imediat după anul 1990, compania s-a orientat către identificarea unor noi soluţii. Acestea erau menite utilizeze combustibilul alternativ pentru a asigura o mai bună protejare a mediului înconjurător.

Aceasta este una dintre direcţiile pe care şi-au canalizat eforturile atât Ferroli UK cât şi Ferroli USA. De aceea centralele electrice Ferroli sau centralele termice cu tiraj forţat Ferroli sunt prietenoase cu mediul înconjurător.

În anul 2015, compania a decis relocarea birourilor către ţara de plecare. Astfel, astăzi sediul principal al Ferroli se găseşte în Italia, la Milano.

De aici sunt coordonate mişcările de pe piaţă ale companiei. Noile inovaţii în materie de boilere Ferroli şi sisteme inteligente de încălzire Ferroli sunt noul produs al viitorului pe care se bazează acest brand.

Producţia de centrale termice Ferroli

Ferroli este unul dintre brandurile de renume internaţional în ceea ce priveşte soluţiile de încălzire a spaţiilor rezidenţiale şi industriale.

Având o experienţă în domeniu de peste 60 de ani, această companie constituie una dintre opţiunile demne de a fi luate în calcul. Acest lucru se aplică în cazul celor interesați de produse pentru încălzirea şi furnizarea de apă caldă menajeră într-o locuinţă.

Centralele termice murale Ferroli, boilerele Ferroli sau oricare dintre produsele de încălzire Ferroli se remarcă printr-o calitate superioară a elementelor componente, respectarea standardelor de calitate din domeniu şi preţuri foarte accesibile.

Date de contact pentru Ferroli România
• Bd. Timisoara 104 E, Sector 6, Bucuresti
• Telefon: 021 444 36 50
• Email: e-mail: office@ferroli.ro
• Site: https://www.ferroli.ro

Garanţie
Garanţia de 36 de luni este o dovadă a faptului că aceste centrale termice în condensaţie Ferroli sunt nişte produse de calitate premium.

Alte resurse
• Ferroli pe Internet
Site-ul Ferroli

Filmulet Ferroli pe youtube:

Centralele termice Ferroli se clasează printre primele opţiuni de încălzire a locuinţei. Dacă este aşa sau nu se pot pronunţă doar cei care le utilizează.

Pentru a ne ajuta pe cei interesaţi de acest brand, secţiunea de comentarii vă stă la dispoziţie pentru a vă spune părerea.Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: