Centrale termice ProthermÎn prezentul articol vom afla mai multe despre diversele modele de centrale termice Protherm. Acestea sunt produse de către grupul slovac Protherm. Acesta este astăzi membru al concernului internaţional Vaillant.

Acest grup a fost lansat în urmă cu peste 26 de ani (în anul 1991, în Praga). Grupul producător de centrale termice Protherm s-a remarcat prin calitatea şi fiabilitatea sporite ale produselor sale.

Centrale termice Protherm

Graţie acestor caracteristici, în nici 10 ani (în 2001), compania este achiziţionată de către gigantul internaţional Vaillant.

Click aici pentru preţul centralelor

Pornită de la stadiul de afacere mică, astăzi centralele termice pe gaze Protherm sunt unele dintre cele mai căutate modele produse de Vaillant.

În plus, centralele termice în condensaţie Protherm şi boilerele Protherm se numără printre cele mai solicitate produse ale acestei companii.

În momentul actual, marca de centrale termice pe gaz Protherm este disponibilă în 22 de ţări ale lumii, remarcându-se ca un produs care îmbină într-un mod optim calitatea cu preţul.

 

Centrale termice Protherm

Iată care sunt unele dintre cele mai solicitate şi avantajoase modele de centrale termice Protherm:

Centrala termică Protherm in condensare30
Centrala termică Protherm in condensare 35 kw
Centrala termică Protherm murala in condensatie 28 kw
Centrala termică Protherm in condensatie 25 kw

Istoria companiei Protherm

Compania Protherm şi-a început activitatea în Praga în anul 1991. Atunci a fost lansat primul boiler Protherm. În anul următor, compania a lansat primele cazane electrice Protherm.

Acestea au consacrat brandul pe piaţa de specialitate. Rând pe rând, firma de centrale termice Protherm şi-a extins activitatea.

Astfel, până în anul 1996 a ajuns să livreze în ţările Europei Centrale şi să încheie un parteneriat strategic cu brandul Saunier Duval.

Anul 2000 aduce pe piaţă celebrele cazane Protherm cu denumire de feline. Menționăm aici exemple precum Leul, Tigrul sau Leopardul. Acestea îi consolidează cota de piaţă în ţările Europei.

Totodată, compania suscită interesul marilor branduri producătoare de centrale termice şi soluţii de încălzire precum Vaillant.

Drept urmare, în anul 2002, compania slovacă Protherm este achiziţionată de către gigantul Vaillant într-o tranzacţie care are ca scop mai bună promovare a acestei mărci.

Astăzi, compania produce în fiecare an peste 240,000 de unităţi de centrale termice Protherm. Aceasta este prezentă în peste 22 de state ale lumii.

Producţia de centrale termice Protherm

Cu o activitate de peste 26 de ani, centralele termice Protherm pot fi considerate unele dintre cele mai fiabile opţiuni pentru sistemul de încălzire dintr-o locuinţă.

Prezenţa în peste 22 de state ale lumii, asocierea cu gigantul Vaillant şi preţul foarte accesibil, raportat la calitatea furnizată sunt considerente care trebuie luate în calcul.

Fie că este vorba despre centralele electrice Protherm, fie de centralele termice murale Protherm, acest brand este o alegere inteligentă.

Boilerele şi cazanele Protherm beneficiază de piese de calitate care le asigură o excelentă rezistenţă şi fiabilitate în timp.

Dacă aceste considerente nu sunt suficiente, faptul că acum Protherm este una dintre cele opt mărci care activează sub egida Vaillant ar trebui să te convingă de calitatea produselor furnizate.

Date de contact Protherm România
• Vaillant Group România S.R.L., Soseaua Bucuresti Nord nr. 10 incinta Global City Business Park, Cladirea O21, parter si etaj 1, Voluntari jud. Ilfov
• Telefon: 021 / 209 8888
• Email: office@vaillant.com.ro
• Site: https://www.protherm.eu

Garanţie
În general, garanţia pentru centralele termice pe condensatie Protherm este de 36 de luni.

Alte resurse
• Protherm pe Wikipedia
Site-ul Protherm

Centrale termice Protherm – filmulet youtube:

Despre centralele termice Protherm sunt aşteptaţi să se pronunţe cei care au utilizat sau utilizează vreuna.

În secţiunea de comentarii de mai jos, aceştia îşi pot exprima părerile pentru a veni în ajutorul celor dornici să se bazeaze în viitor pe serviciile acestui brand.Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: