Centrale termice BoschArticolul de astăzi este dedicat diviziei de centrale termice Bosch, una dintre cele reprezentative părți ale companiei. Bosch este un brand mondial, care acționează în foarte multe sectoare industriale.

 

Centrale termice pe gaz Bosch

Compania a fost înființată în anul 1886, aceasta fiind prezentă la nivel de grup în peste 60 de state ale lumii. Puține sunt locuințele în care nu se găsește un articol produs de către compania Bosch. Acesta este prezent în peste 150 de state ale lumii.

Istoria aparatelor de încălzit Bosch începe în anul 1731. Atunci a fost înființată compania Buderus, care este parte integrantă a colosului Bosch. Ulterior, compania Bosch (înființată în anul 1886 în Germania) este cea care preia această facilitate de producție.

Junkers este precursorul boilerelor Bosch, primul dintre aceste dispozitive fiind prezentat în anul 1896. Ulterior, de-a lungul timpului, divizia producătoare de boilere Bosch se transformă într-un gigant.

Acesta ofera astăzi soluții inteligente pentru încălzirea locuințelor, aplicații smart, precum Home Com Pro sau noile centrale termice în condensare Bosch, care sunt vârful tehnologiei.

Click aici pentru preţul centralelor

Centrale termice Bosch

Centralele murale cu condensare Bosch sunt garanția încălzirii complete a locuinței, indiferent de suprafața acesteia. Puternice, cu un design modern și cu o mulțime de caracteristici, dispozitivele de încălzit Bosch sunt ideale pentru încălzirea oricărei gospodării.

Iată unele dintre cele mai interesante centrale termice cu eficiență energetică sporită:

Centrală termică în condensare Bosch 24 Kw
Centrală termică în condensare Bosch28 Kw

Istoria companiei Bosch

Istoricul firmei Bosch se întinde pe aproximativ 300 de ani, începuturile fiind în anul 1731. Ulterior, în anul 1896, compania produce primul boiler Bosch sub denumirea de Junkers. Acesta este un dispozitiv mural care se remarcă prin caracteristicile superioare de încălzire bazate pe funcționarea cu gaz.

Anii ’20 oferă un statut aparte companiei Bosch care deja se evidențiază prin inovațiile realizate în acest domeniu, precum încălzitorul cu gaz Bosch care era automat. Produsele de încălzire Bosch își sporesc răspândirea la nivel Mondial. Fiabilitatea lor ridicată este elementul care le recomandă utilizatorilor.

Anul 1985 se remarcă prin lansarea pe piață a primei centrale termice Bosch care utilizează gazul în condensare. Eficiența sa dovedită și nivelul de economisire ridicat sunt caracteristici care recomandă brandul Bosch drept una dintre soluțiile optime pentru încălzirea oricărei gospodarii.

Perioada actuală pentru produselor de încălzire Bosch se evidențiază prin noua tehnologie de tip smart, bazată pe celulele energetice, precum și pe protejarea mediului înconjurător. Noile centrale în condensare Bosch beneficiază de caracteristici inovatoare.

Acestea reușesc să poziționeze acest brand printre cele mai căutate soluții în materie de încălzire a spațiilor rezidențiale și industriale.

Producţia de centrale termice Bosch

Bosch este unul dintre cele mai puternice branduri la nivel mondial. Puține sunt sectoarele în care Bosch nu este present. Calitatea produselor sale este recunoscută pretutindeni în lume.

În ceea ce privește produsele dedicate încălzirii locuințelor Bosch își respectă blazonul și le oferă celor interesați cele mai interesante opțiuni. Tradiția obligă de fiecare dată, așa că toate centralele termice Bosch sunt concepute pentru a oferi maximul de calitate!

Date de contact pentru Bosch România
• Str. Horia Măcelariu nr. 30 – 34, Sector 1, Bucureşti, România
• Telefon: 021-40 57 500
• Email: –
• Site: https://www.bosch-thermotechnology.com/ro

Garanţie
Bosch este unul dintre liderii în materie de echipamente și tehnologii dedicate îmbunătățirii calității vieții umane. Centralele termice Bosch beneficiază de o garanție standard de 36 de luni. Acest lucru evidențiază calitatea superioară a produselor acestei companii.

Alte resurse
• Bosch pe Internet
Site-ul Bosch

Produsele de încălzit Bosch se evidențiază prin calitatea premium a caracteristicilor. Pentru a-i ajuta pe cei interesați de centralele termice Bosch sau de celelalte produse pentru încălzirea locuinței, secțiunea de comentarii este locul ideal pentru a vă spune părerea.

În special cei care deja se bucura de beneficiile produselor pentru încălzire Bosch!Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: