Centrale termice Vaillant

420 Shares

Află tot ceea ce te interesează despre centrale termice Vaillant şi acest producător de prestigiu în articolul prezent. Recunoscute la nivel internaţional pentru fiabilitatea lor sporită şi nivelul ridicat de rezistenţă în timp, centralele termice Vaillant sunt ideale pentru a asigura confortul la cele mai înalte standarde în orice tip de locuinţă.

Concepute şi dezvoltate de către producătorul german Vaillant şi având o istorie care datează de la sfârşitul secolului al XIX-lea, centralele termice în condensatie Vaillant şi centralele pe gaz Vaillant s-au răspândit pe întinsul globului, fiind prezente în peste 30 de milioane de locuinţe.

În momentul de faţă centralele eco Vaillant furnizează căldură şi apă caldă respectând normele de protecţie a mediului înconjurător şi sunt preferate de un număr din ce în ce mai ridicat de clienţi.

Prezentă în peste 60 de ţări, firma Vaillant şi-a început existenţa în anul 1874 în burgul Remscheid din Germania, iar valoarea vânzărilor realizate la nivel internaţional a fost de 2,64 de miliarde de dolari în 2014.

Centrale termice Vaillant pareri

Centrale termice Vaillant

Iată unele dintre cele mai fiabile şi reuşite centrale termice Vaillant:

Istoria firmei Vaillant

Vizionarul neamţ Johann Vaillant şi-a propus în anul 1874 să schimbe nivelul de confort din locuinţele oamenilor, aşa că peste 20 de ani (în anul 1894) a reuşit să patenteze primul “sistem închis” de încălzire într-un mod igienic al apei.

Astăzi, centralele termice Vaillant sunt prezente în peste 60 de ţări ale lumii, iar peste 30 de milioane de utilizatori sunt extrem de satisfăcuţi de calitatea oferită.

Anul 1924 a adus o nouă premieră, Vaillant reuşind să lanseze pe piaţă primul boiler de încălzit apa, iar anul 1967 a reprezentat momentul lansării primului boiler de tip combi, Combi-Geyser VCW 20. Astăzi, centralele termice cu energie verde Vaillant se axează pe protejarea mediului înconjurător şi pe economisirea la maxim a resurselor.

Cele mai noi produse lansate de către această companie sunt centralele termice solare Vaillant care folosesc caracteristica autentică THERM Exclusive şi care sunt capabile să asigure în sistem independent peste 60% din cantitatea de apă caldă şi căldura necesară unei locuinţe.

Pret eMag

Producţia de centrale Vaillant

Vaillant s-a specializat în producţia de centrale murale cu condensatie,  centrale termice pe gaz, centrale termice cu condensare, precum şi alte produse care presupun încălzire prin pardoseală.

De asemenea, Vaillant produce cu succes boilere care funcţionează cu alimentare pe gaz, precum şi central termice care utilizează energia solară pentru a asigura optimizarea termică a unei locuinţe.

Vaillant produce şi boilere instant, convectoare electrice, dar şi alte elemente de automatizare a circuitului de apă caldă dintr-un imobil.

Date de contact Vaillant Romania

  • Vaillant Group România S.R.L. – Soseaua Bucuresti Nord nr. 10 incinta Global City Business Park, Cladirea O21, parter si etaj 1, Voluntari jud. IlfovTelefon: 0040 268 407 800
  • Telefon: 021 / 209 8888
  • office@vaillant.com.ro
  • https://www.vaillant.com.ro

Garanţie Vaillant

Întreaga gamă de centrale termice Vaillant beneficiază de o garanţie standard de 2 ani şi de post-garanţie între 3-5 ani.

Alte resurse

Eşti unul dintre posesorii de centrale termice Vaillant? Atunci te aşteptăm să-ţi exprimi părerea despre experienţa legată de acest brand şi să le oferi şi celorlalţi cititori posibilitatea de a afla mai multe.420 Shares

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply:

420 Shares
Share420