19 Lucruri Interesante Despre Centralele Termice Vaillant (In 2023)Vei afla tot ceea ce te interesează despre centrale termice Vaillant şi acest producător german de prestigiu în articolul de azi de la Blog de Instalatii.

Centralele termice Vaillant sunt recunoscute la nivel internaţional pentru fiabilitatea lor sporită şi nivelul ridicat de rezistenţă în timp.

Sunt ideale pentru a asigura confortul la cele mai înalte standarde în orice tip de locuinţă.

Concepute şi dezvoltate de către producătorul german Vaillant şi având o istorie care datează de la sfârşitul secolului al XIX-lea, centralele termice în condensatie Vaillant şi centralele pe gaz Vaillant s-au răspândit pe întinsul globului.

Sunt gasite în peste 30 de milioane de locuinţe.

În momentul de faţă centralele eco Vaillant furnizează căldură şi apă caldă respectând normele de protecţie a mediului înconjurător şi sunt preferate de un număr din ce în ce mai ridicat de clienţi.

Prezentă în peste 60 de ţări, firma Vaillant şi-a început existenţa în anul 1874 în burgul Remscheid din Germania. Valoarea vânzărilor realizate la nivel internaţional a fost de 3,3 miliarde de euro.

centrale termice vaillant

19 Lucruri Interesante Despre Centralele Termice Vaillant

 1. Una din cele mai vechi firme de centrale termice

Vaillant a fot infiintata in Germania in anul 1874. Este una dintre cele mai vechi companii producatoare de centrale termice din lume.

 1. Printre primi producatori

Vaillant a fost una dintre primele companii care au dezvoltat si fabricat centrale termice pe gaz. Atunci era o tehnologie revolutionara care a inlocuit incalzirea cu lemne sau carbuni.

 1. Incorporeaza multa inovatie

Compania Vaillant se concentreaza in mod special pe inovatie si dezvoltare tehnologica. Asa reusesc sa ofere produse mai eficiente si ecologice.

 1. Centrale pe gaz cu durata mare de viata

Centralele termice pe gaz Vaillant sunt proiectate pentru a fi durabile si fiabile. Centrala termica pe gaz Vaillant are o durata de viata lunga si un cost redus de intretinere.

 1. Gama de centrale este larga

Cu o gama larga de produse, Vaillant Romania ofera solutii pentru aproape orice nevoi de incalzire si apa calda. De la locuinte individuale la cladiri mari de birouri.

centrala vaillant ecotec pure

 1. Primii la centrale in condensatie

Vaillant a fost una dintre primele companii care au dezvoltat centrale termice cu condensare. Aceasta este o tehnologie care permite recuperarea energiei din vapori si astfel reduce consumul de gaz si emisiile de dioxid de carbon.

 1. Centralele Vaillant sunt inteligente

Centralele termice Vaillant sunt dotate cu senzori avansati si software inteligent. Acestea le permit sa se adapteze la cerintele individuale ale fiecarei locuinte sau cladirii.

 1. Garantia centralelor termice vaillant

Compania Vaillant ofera o garantie extinsa de pana la 10 ani pentru unele dintre produsele sale, in anumite tari. In felul asta ofera clientilor sai siguranta si liniste deplina.

 1. Tehnologie noi

Vaillant a dezvoltat tehnologia „AquaComfort”. Aceasta permite incalzirea apei calde menajere cu pana la 20% mai eficienta decat alte sisteme de incalzire.

 1. Montajul centralei vaillant

Centralele termice pe gaz Vaillant sunt usor de instalat si de utilizat. Au functii avansate precum controlul prin smartphone si tableta.

centrala termica vaillant

 1. Servicii de mentenanta

Vaillant ofera servicii de asistenta si mentenanta pentru toate produsele sale. Asta pentru a asigura functionarea optima si prelungirea duratei de viata a centralei termice.

 1. Protejeaza mediul

Centralele termice pe gaz Vaillant sunt produse intr-un mod sustenabil. Au o atentie deosebita acordata mediului inconjurator si utilizarii eficiente a resurselor.

 1. Dezvoltare sustenabila

Vaillant colaboreaza cu organizatii si institutii de cercetare pentru a dezvolta tehnologii noi si pentru a impulsiona dezvoltarea sustenabila.

 1. Premii multiple

Centralele termice Vaillant au primit numeroase premii si distinctii pentru inovatie si performanta. Este confirmarea calitatii si a reputatiei sale in domeniul incalzirii si al apei calde.

 1. Vaillant Green iQ

Vaillant a dezvoltat o serie de tehnologii noi, precum „Green iQ”. Acestea imbunatatesc performanta si eficienta energetica a centralelor termice pe gaz, reducand astfel emisiile de CO2 si costurile de intretinere.

centrala gaz vaillant

 1. Pompe de caldura Vaillant

Vaillant ofera si solutii de incalzire prin energie solara sau prin pompa de caldura. Pentru a oferi o gama completa de optiuni pentru incalzire si apa calda menajera.

 1. Eficienta maxima

Centralele termice pe gaz Vaillant sunt proiectate sa functioneze cu o eficienta maxima. Au un consum redus de gaz si costuri reduse de intretinere, oferind astfel economii semnificative de energie si bani.

 1. Foarte versatile

Centralele termice pe gaz Vaillant sunt extrem de versatile. Au o varietate de marimi si puteri, pentru a se potrivi cu orice nevoie de incalzire sau de apa calda menajera.

 1. Solutii de control

Vaillant ofera si solutii inteligente de control al incalzirii. Un termostat de centrala vaillant iti permite controlul precis al temperaturii si al consumului de energie, oferind astfel confort si eficienta maxime.

vaillant centrala

Centrale termice Vaillant

Iată unele dintre cele mai fiabile şi reuşite centrale termice Vaillant:

reglare presiune centrala termica vaillant

Istoria firmei Vaillant

Vizionarul neamţ Johann Vaillant şi-a propus în anul 1874 să schimbe nivelul de confort din locuinţele oamenilor.

Asa că peste 20 de ani (în anul 1894) a reuşit să patenteze primul “sistem închis” de încălzire într-un mod igienic al apei.

Astăzi, centralele termice Vaillant sunt prezente în peste 60 de ţări ale lumii, iar peste 30 de milioane de utilizatori sunt extrem de satisfăcuţi de calitatea oferită.

Anul 1924 a adus o nouă premieră, Vaillant reuşind să lanseze pe piaţă primul boiler de încălzit apa, iar anul 1967 a reprezentat momentul lansării primului boiler de tip combi, Combi-Geyser VCW 20.

Astăzi, centralele termice cu energie verde Vaillant se axează pe protejarea mediului înconjurător şi pe economisirea la maxim a resurselor.

Cele mai noi produse lansate de către această companie sunt pompele de caldura Vaillant.

centrala vaillant pret

Producţia de centrale Vaillant

Vaillant s-a specializat în producţia de centrale murale cu condensatie,  centrale termice pe gaz Vaillant, centrale termice cu condensare, precum şi alte produse.

De asemenea, Vaillant produce cu succes boilere care funcţionează cu alimentare pe gaz, precum şi central termice care utilizează energia solară pentru a asigura optimizarea termică a unei locuinţe.

Vaillant produce şi boilere instant, convectoare electrice, dar şi alte elemente de automatizare a circuitului de apă caldă dintr-un imobil.

centrala pe gaz vaillant

Coduri de eroare centrala Vaillant

Uite o lista de 10 probleme cu centralele termice Vaillant. Plus codurile de eroare pe care le poate afisa centrala pe gaz Vaillant.

Codul de eroare F00 Vaillant

Probleme cu senzorul de flacara. Acest cod de eroare poate indica o problema cu aprinderea sau cu senzorii de flacara la centrala termica Vaillant.

Codul de eroare F05 Vaillant

Probleme cu presiunea apei. Acest cod de eroare poate indica o scadere a presiunii apei la centrala Vaillant sau o scurgere de apa.

Codul de eroare F22 Centrala Vaillant

Probleme cu senzorul de temperatura a apei. Acest cod de eroare F22 Vaillant poate indica o problema cu senzorii de temperatura sau cu pompa de circulatie de la centralele termice pe gaz Vaillant.

Codul de eroare F27

Probleme cu senzorul de temperatura a apei calde menajere. Acest cod de eroare la centrala Vaillant poate indica o problema cu senzorii de temperatura sau cu schimbatorul de caldura.

Codul de eroare F28 centrala Vaillant

Probleme cu senzorul de gaz produc eroarea F28 la centrala Vaillant. Acest cod de eroare F28 centrala Vaillant poate indica o problema cu alimentarea cu gaz sau cu senzorii de gaz.

Codul de eroare F29 la centrala Vaillant

Probleme cu senzorul de aer produc eroarea F29 Vaillant. Acest cod de eroare poate indica o problema cu circulatia aerului sau cu senzorii de aer.

Codul de eroare F32

Probleme cu senzorul de presiune a gazelor de ardere. produc eroarea F32 la centrala Vaillant Acest cod de eroare poate indica o problema cu senzorii de presiune a gazelor de ardere sau cu ventilatorul de evacuare.

Codul de eroare F33 Vaillant

Probleme cu senzorul de temperaturi ale gazelor de ardere provoaca la centrala vaillant eroarea F33. Acest cod de eroare poate indica o problema cu senzorii de temperatura a gazelor de ardere sau cu sistemul de evacuare.

Codul de eroare F61 centrale Vaillant

Probleme cu placa electronica a centralei termice Vaillant. Acest cod de eroare poate indica o problema cu placa de baza a centralei termice Vaillant.

Codul de eroare F.62 centrala Vaillant

Probleme cu senzorul de gaze de ardere. Acest cod de eroare poate indica o problema cu senzorii de gaze de ardere sau cu ventilatorul de evacuare.

Coduri de eroare centrala Vaillant

Date de contact Vaillant Romania

 • Vaillant Group România S.R.L. – Soseaua Bucuresti Nord nr. 10 incinta Global City Business Park, Cladirea O21, parter si etaj 1, Voluntari jud. IlfovTelefon: 0040 268 407 800
 • Telefon: 021 / 209 8888
 • Firme de service Vaillant: https://www.vaillant.com.ro/service-suport/parteneri-service/vaillant-service-in-romania/
 • office@vaillant.com.ro
 • https://www.vaillant.com.ro

centrale vaillant

Garanţia pentru centrale termice Vaillant

Întreaga gamă de centrale termice Vaillant beneficiază de o garanţie standard de 2 ani şi de post-garanţie între 3-5 ani.

Alte resurse

centrală vaillant

centrale termice pe gaz vaillant

Concluzie

In concluzie, centralele termice pe gaz Vaillant sunt o alegere excelenta pentru cei care cauta solutii eficiente si durabile.
Au o tehnologie avansata si o performanta excelenta.

Eşti unul dintre posesorii de centrale termice Vaillant? Atunci te aşteptăm să ne spui părerea ta despre acest brand de centrale termice.

Asa le oferim şi celorlalţi cititori posibilitatea de a afla mai multe. Pentru a primii urmatorul articol e email, scrie adresa ta aici.

Centrale termice Vaillant pareri

Iti las acum un articol in care vei afla care sunt problemele cu centralele Vaillant. Dar iti ofer si solutia pentru ele.

Citeste articolul apasand aici.

resetare centrala vaillant

 Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: