Feexers – Aplicația Inteligentă Care Reunește Instalatorii De Valoare!Zilele acestea am descoperit o aplicație foarte interesantă pentru beneficiarii si meseriașii din București. Era ceva mai mult decât necesar.

O alternativă cu adevărat utilă pentru cei care vor să aibă parte de servicii de instalații „altfel”. O descarci pe telefon și ai joburi la purtător.

Te poți înscrie atât ca meseriaș, cât și în calitate de client. După ce o să descarci aplicatia o să zici că ai de-a face cu aplicația Uber. Adică, ceva super tare! Haideți să dezvoltăm puțin treaba cu Feexers!

Descarcă acum aplicația si hai sa-ți spun ce poate să facă pentru tine.

Stie cineva un instalator bun_ blogdeinstalatii.ro

Pe Feexers găsești momentan patru categorii mari de servicii în care poți activa, sau la care poti apela:

 • Instalatori, asta-i categoria care ma bucura cel mai mult.
 • Electricieni
 • Amenajări interioare
 • Îngrijire Personală

Nu o să intru în detalii în ceea ce privește partea de client. Dar marele avantaj este că acesta își poate alege meseriașul dintre cei care aplică,

 • pe baza nivelului de reputație,
 • a prețului oferit și
 • a perioadei de executare.

Așa că o să mă axez pe ceea ce le oferă meseriașilor, care vor lucrari pe alese:

 • Lucrari garantate – dacă vei lucra cu aplicația Feexers, munca ta nu va rămâne neplătită, chiar dacă se întâmplă să se răzgândească clientul (primești 25% sau 50% din prețul lucrării);
 • Clienți verificați și de încredere – sistemul de reputație funcționează și în cazul clienților, așa că știi ce fel de om te așteaptă la lucrare.
 • Orice job mai complex este tratat diferențiat – dacă lucrarea la care ai aplicat se dovedește a fi mult mai complicată și necesită un timp de efectuare mai îndelungat, atunci vei beneficia de posibilitatea ca fiecare activitate distinctă să fie tratată ca un job de sine stătător și plătit ca atare;
 • Program flexibil – poți alege între job-uri bănoase și cele ușoare ori poți opta pentru o combinație între cele două. Pe Feexers găsești tot felul de solicitări, așa că o să ai de unde alege ceva care să ți se potrivească;
 • Zona de acțiune la alegere – nu trebuie să străbați tot Bucureștiul pentru a ajunge la o lucrare din sectorul 6, dacă tu stai în sectorul 2 sau 3. Cu această aplicație poți opta pentru o anumită zonă, de unde îți poți selecta solicitările care te interesează. În acest fel câștigi și bani, dar economisești și timp!
 • Sistem de reputație – cu cât ești mai bun în ceea ce faci, cu atât o să fii mai bine văzut de către clienți. Ceea ce înseamnă că nu vei rămâne niciodată fără joburi, iar o reputație stelară (de 5 stele) îți va aduce clienți de calitate și lucrări platite corect.

Dacă tot ai atât de multe avantaje, cu siguranță că te întrebi cum poți ajunge și tu un Feexer?

Ce înseamnă Feexers?

Un serviciu care îți simplifică viața dacă ești un client aflat în căutarea unui instalator sau meseriaș în București.
Un loc de muncă diferit de conceptul pe care îl aveai în minte, dacă ești un profesionist care vrea să facă mai mulți bani.

Cum poți deveni un Feexer?

Completeaza acum formularul, si vei fi contactat.

Completeaza Acum Formularul

instalator bucuresti ieftin feexers

Fiindcă discutăm de o aplicație care dorește să reunească profesioniști de top din domeniile de mai sus, procedura de verificare este una obiectivă și foarte serioasă:

 • Sunt evaluate acreditările profesionale ale meseriașului (orice document din care reiese calificarea acestuia în activitatea pe care intenționează să o presteze);
 • Sunt verificate datele de identitate ale meseriașului;
 • Se verifică nivelul de experiență în câmpul muncii pentru tipul de servicii prestate de profesionist.

Poți aplica dacă ești înregistrat ca PFA ori dacă ai o firmă (SRL). Datele tale sunt introduse în aplicație de către reprezentanții Feexers, iar tu ești gata să-ți începi munca.

Feexers poate oferi consultanță pentru înregistrarea PFA-ului sau SRL-ului, în caz ca ai nevoie.feexers instalator bucuresti

Cum funcționează Feexers?

Tu, în calitate de meseriaș înregistrat în aplicație, ai acces la toate joburile de pe platformă. Dacă a apărut o solicitare și te interesează, atunci aplici pentru ea (îi fixezi perioada de execuție și prețul). Intri într-o licitație cu ceilalți profesioniști interesați de lucrare.

Clientul este cel care decide cine vine la lucrare. În cazul în care ai fost ales, atunci îți faci treaba, iar la finalizarea acesteia soliciți plata. Mai simplu de atât? Nu cred!

Ca să îți faci o idee despre cum funcționează aplicația Feexers, uite și un tutorial video pentru tine:

Mie mi se pare că este exact locul în care ar trebui să fie meseriașii buni din București.

Ce zici? Te bagi și tu pe Feexers?Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: