Accept guest posturi pe blogdeinstalatii.roDaca te gandesti sa scri un guest post pentru acest site, vezi mai intai lista de mai jos. Atunci cand articolul nu indeplineste aceste conditii, va trebui sa-l refuz, sau in cel mai bun caz sa-l aman pentru mai multe saptamani.

Accept Guest Post-uri pe blogdeinstalatii.ro

Scrie un guest post pentru blogdeinstalatii.ro. Be my guest 🙂

Cerinte

 • Articolul va fi unic si va avea de la 400 la 2000 de cuvinte. Daca este posibil fa trimitere cate studii, cercetari, date concrete. Sunt binevenite si povestile sau experiente proprii. Poti trimite de exemplu montaje pe care le-ai facut cu poze explicite, sau un articol in care descri rezolvarea unei probleme, ce le poate fi de folos cititorilor, de genul “cum se face …..” sau ” enspe lucruri pe care nu le stiai despre ….”
 • Sa nu-mi ceri termene limita, prefer sa fie un interval de 1 – 3 saptamani pentru programarea publicarii. Mai am articole programate pentru publicare, si de scris advertoriale pentru firmele cu care colaborez.
 • Trimite-mi inainte de a scrie articolul doua-trei idei si propunerea de titlu pentru articol. Daca vrei sa pui link-uri catre un site comercial, contacteaza-ma inainte ca sa-ti trimit oferta mea de publicitate pe blog prin advertoriale (articole platite).
 • Adauga in articolul tau cateva linkuri catre articolele mele vechi care sunt relevante si verifica toate linkurile din articol inainte sa-l trimiti.
 • Trimite-mi articolul in format Word iar pozele trimite-le separat. Daca nu sti exact ce poze sa folosesti, pot alege eu cateva pentru tine.
 • Te rog sa limitezi linkurile din articol catre site-ul tau la 2. Este recomandat sa pui un link back pe siteul tau si o scurta descriere.
 • Daca consider necesar, voi face modificari la articolul pe care-l trimiti si la poze.
 • Sa nu te superi daca te refuz. Poate sunt perioade cand nu public guest posturi, sau nu vreau sa-mi asociez imaginea cu tine. Nu o lua personal si sa nu-mi porti pica.

Poti vedea aici cateva exemple de guest post-uri pe care le-am scris pentru alte site-uri:

Si uite cele mai citite articole de pe blog, ca sa-ti faci o idee despre subiectele pe care le abordez si ce le place cititorilor mei.

 1. Cum Montez un Termostat la Centrala Termica? 10 Pasi + Scheme de Montaj
 2. 7 Pasi pentru a afla cum aerisesti caloriferul
 3. Cum Aleg si Cat Consuma o Centrala Electrica?
 4. Convectoare electrice. Cat costa sa le folosesti?
 5. Cum scapi de eroarea centralei? Explicatia codurilor de eroare Ariston
 6. Cum aleg un convector pe gaz?

Astept cu nerabdare sa primesc cererea ta! Daca ai alte intrebari sau lucruri de discutat, poti sa ma contactezi aici.Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: