Cum Sa Bei Apa Curata Folosind Osmoza Inversa?Osmoza inversa este optiunea care pote sa-ti ofere gustul apei proaspete si curate in casaEsti ingrijorat de faptul ca apa poate fi contaminata?

Nu sti niciodata ce fel de bacterii, chimicale, nisip si alte impuritati pot ajunge la robinetul tau. Economiseste banii evitand sa cari sticle grele de apa plata, si bucura-te de apa curata.

Cum Sa Bei Apa Curata Folosind Osmoza Inversa

Ce inseamana osmoza inversa?

Un filtru de apa cu osmoza inversa (aici gasesti pretul) consta intr-o serie de tevi si filtre care elimina aproape toate impuritatile din apa.

Rezultatul este apa curata care arata bine, miroase bine, are gust bun, si iti face bine.

Apa obtinuta se filtreaza prin membrane si apa curata ajunge la robinet, iar impuritatile sunt trimise la canalizare.

Tehnologia folosita la apa obtinuta prin osmoza inversa este aceeasi ce se foloseste la extragerea sarii din apa de mare si transformarea ei in apa potabila.

O membrana de osmoza inversa elimina orice este mai mare de 0,001 microni, sau chiar mai bine.

De exemplu se poate filtra o singura celula din sange sau chiar o bacterie sau un virus.

Filtrele de apa obisnuite merg doar pentru particulele care sunt mai mari si vizibile, in timp ce filtrul de osmoza inversa te protejeaza de impuritati mult, mult mai mici de atat.

Nu te-ai saturat sa cari apa plata?

Un filtrul pentru osmoza se monteaza sub chiuveta si filtreaza apa pentru robinet. Debitul de apa pe care poti sa-l folosesti nu este unul foarte mare. Poate fi in jur de 7-8 litri pe ora, sau mai mare in functie de model.

Este echipat cu un vas de stocare pentru a fi pregatit cand il folosesti.

Dupa ce ai montat filtrul, singura mentenanta pe care trebuie sa o faci este sa inlocuiesti filtrele periodic. Perioada de inlocuire variaza si depinde de cat de multa apa folosesti.

Un filtru de apa purificator cu osmoza inversa se alege in functie de:

Pentru mai multe detalii despre filtrele cu osmoza inversa, vezi aici oferta de pret cu transport gratuitClick Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: