Hug A Plumber Day 25 AprilieI-ai dat o imbratisare instalatorului tau de curand? Daca nu ai facut-o, acum este momentul.

Pe 25 aprilie este Hug A Plumber Day si este momentul sa apreciem acesti oameni care desfunda tevile, repara toaletele sau schimba robinetii care curg.

Chiar daca nu vrei sa-l imbratisezi la propriu pe instalatorul tau, da-i un telefon si spune-i ca-i multumesti si ca esti recunoscator

Hug A Plumber Day 25 Aprilie 2016

De ce sa sarbatorim Hug A Plumber Day?

Majoritatea dintre noi suntem obijnuiti cu instalatiile, le luam ca atare si consideram ca ni se cuvin. Apa curenta, apa calda cand vrem, sisteme complicate de tevi care ne sunt puse la dispozitie.

Consideram ca ni se cuvin si dusurile de dimineata si o toaleta functionabila, dar daca se strica, ne poate strica viata intr-o clipa. Aici intervine instalatorul si te salveaza.

De “Hug A Plumber Day”(Ziua de imbratisare a instalatorului), te incurajez sa fi recunoscator instalatorului tau, si sa-i apreciezi eforturile, abilitatile si priceperea, pentru ca niciodata nu sti cand ai o scurgere de apa ce trebuie reparata.

Motive pentru a-i spune instalatorului “Multumesc”

  • Instalatorii pot sa se ocupe de “treburile murdare”, au de-a face cu lucruri riscante cum ar fi fosa septica, se ocupa de partile urate ca sa nu trebuiasca sa o faci tu.
  • Te salveaza de orice urgenta, cum ar fi tevi sparte, robineti care curg, centrale care nu meg, iti pot reda apa calda si te pot ajuta sa folosesti din nou dusul si toaleta.
  • Instalatorul face si treburile marunte cum ar fi tevi infundate sau robineti de la care picura apa
  • Un instalator bun o sa-ti dea sfaturi despre cum sa faci mentenanta preventiva, ca sa nu mai ai urgente data viitoare.
  • Instalatorul tau te ajuta sa economisesti bani cand iti recomanda sa montezi un robinet sau un cap de dus care are consum mic de apa si iti da sfaturi sa economisesti apa si sa scazi facturile.

Deci nu sta sa astepti pana cand ti se sparg tevile sau se infunda canalizarea ca sa-i multumesti instalatorului pentru treaba pe care o face.

Daca nu ai facut-o deja, luni pe 25 aprilie 2016 ia-ti o clipa ca sa-l imbratisezi pe instalatorul tau sau suna-l sa-i multumesti.

Eu am imbratisat instalatorul meu. Tu l-ai imbratisat pe al tau? Daca-ti trebuie instructiuni, vezi in filmuletul de mai jos:

Ca sa fi la curent cu noutatile si sa primesti articolele noi pe email, inscrie-te la newsletter.

sursa foto benjaminfranklinplumbing.com

 Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: