Am Aflat Cine Este Nea Kaisă. O Să Fii Uimit!Nea Kaisă este un concept românesc 100%, o afacere care a început în urma unei dezamăgiri personale experimentate de către fondatori. S-a transformat în prezent într-un produs dedicat clienților care au nevoie de ajutor în materie de tot ceea ce ține de bricolaj.

Pentru cei care sunt dezamăgiți de piața românească de bricolaj și care își doresc atenție maximă în tratarea problemelor lor, nu există decât o singură soluție: Nea Kaisă!

Cine este nea kaisa blogdeinstalatii.ro

Povestea transformării unei dezamăgiri personale într-o afacere care ajută oamenii!

Cum ai reacționa dacă ți-ai găsi într-o bună seară locuința inundată? Iar a doua zi ai căuta cu disperare soluția salvatoare prin toate magazinele de bricolaj, fără să o găsești? Și să dai peste tot felul de “nea Caisă”, care doar ridică din umeri și te îndrumă în mod greșit?

Povestea lui Nea Kaisă, site-ul online care oferă soluții personalizate pentru toți cei care au nevoie de ajutor în rezolvarea problemelor legate de bricolaj, începe de la o dezamăgire.laura neakaisa blogdeinstalatii

Laura și Vlad Sardescu au construit o afacere de succes pornind de la inundație din anul 2013. De atunci, start-up-ul românesc s-a transformat într-o alternativă viabilă pentru orice român care are o problemă cu tot ceea ce ține de locuință, grădină, instalația de gaze, de climatizare sau care se află în căutarea mobilei ideale pentru casă.

Nea Kaisă nu îți oferă doar produsele în sine, ci și soluții de integrare cât mai avantajoase a acestora. Aici vei beneficia de consultanță care îți este oferită direct pe problema ta.

Gândește-te la acest magazin online că la garantul rezolvării problemei tale, pentru că Nea Kaisă asta face: se ocupă să-ți rezolve orice problemă rapid și cu avantaje maxime! Implicarea oamenilor de la acest magazin digital de produse dedicate casei și grădinii este totală.

Orice proiect este tratat cu maximă rapiditate și seriozitate, clientului oferindu-i-se soluții și alternative raportate la bugetul acestuia. Până la urmă așa trebuie să procedeze orice meșter care își respectă meseria și clientul, nu-i așa?

De ce să-l alegi pe Nea Kaisă?

Magazinele mari care activează în domeniul bricolajului nu sunt interesate să ofere soluții personalizate clienților săi. Fiecare persoană care are nevoie de ajutor într-o problemă trebuie tratată cu maximă atenție.

Nu ii poți oferi sfaturi generale pentru o chestiune specifică. De aceea, atunci când apelezi la Nea Kaisă, știi că mergi la sigur! Adică, punct ochit, punct lovit și problema-i rezolvată.

Dincolo de atenția acordată de acest magazin online, beneficiezi de o gamă variată de produse și de prețuri promoționale (cu reduceri serioase). Calitatea superioară a produselor și mai ales, disponibilitatea și amabilitatea de care beneficiezi din parte lui Nea Kaisă, o să te cucerească instant.

Iată câteva dintre produsele de top recomandate clienților interesați să-și construiască un cămin, nu doar o casă:

Baterii de baie si de bucatarie de la Nea KaisaSet baterii Hansgrohe Logis 70 lavoar cada si set de dus

Hansgrohe Logis 70 este o baterie de dus/lavoar care îți oferă maximul de satisfacție. Designul modern se pliază în orice tip de locuință. Dispune de o tehnologie inovativă, capabilă să-ți îmbunătățească viața!

 • Tehnologie Air Power, cu multiple jeturi de apă
 • Reducere consum apă (60%)
 • Disponibilă pe înălțimi variate

Vezi aici pretul si detalii!

Ideal Standard Ceraflex Grande reprezintă tipul de baterie concepută pentru a rezista. Se adaptează foarte ușor Set baterii Hansgrohe Logis 70 lavoar cada si set de dusoricărei locuințe și ambient. Dispune de caracteristici care o fac irezistibilă din punct de vedere tehnic și vizual.

 • Ușurință în montare
 • Tehnologie de economisire apă
 • Linii curbate și rotunjite

Vezi mai multe detalii

Lavoare de baie de la Nea Kaisa

Rune Ario 42 cm îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza baia într-un mod impecabil. Dispune de un design Lavoar negru mat pe blat Rune Ario 42 cmergonomic și de linii moderne. Se pliază pe orice tip de baie.

 • Linii simple, dar cu impact vizual ridicat
 • Ideal pentru băile mici și medii
 • Montare pe blat

Cumpara acum

Kolo Nova Top oferă distincție băii tale. Design modern, cu linii curbate și montaj sub blat. Lavoar sub blat oval Kolo Nova TopRecomandat pentru băile în care se pune accentul pe calitate.

 • Concept minimalist, cu efecte vizuale încântătoare
 • Garanție extinsă de 84 luni
 • Montare sub blat

Vezi aici pretul

WC-uri ieftine de la Nea Kaisa

Rimless Rak Ceramics Morning completează orice baie, oferindu-i distincție și eleganță. Poți seta cantitatea de apă în Set vas wc pe pardoseala cu rezervor si capac softclose Rimless Rak Ceramics Morningfuncție de necesitate (3 sau 6 litri). Montarea se face pe pardoseală, iar evacuarea este în lateral.

 • Capac cu închidere lentă
 • Conceput cu tehnologie Rimless
 • Confortabil și stabil

Cumpara acum

Gala Street îți oferă confort deplin și îmbunătățește aspectul băii în care este amplasat. Ideal pentru băile mici și Set vas toaleta suspendat si capac softclose Gala Streetmedii. Creează un impact vizual deosebit datorită designului modern.

 • Montaj suspendat
 • Capac cu închidere lentă
 • Evacuarea se face pe orizontal

Vezi mai multe detalii

Compresoare de aer de la Nea Kaisa

Stager HM-V-0.25/250L are o capacitate a rezervorului de 250 litri. Motorul ajunge la o turație de până la 1050 rpm. Compresor aer Stager HM-V-0.25/250L monofazat 3CP 250L 8bar debit 250 l/minÎți oferă un debit de 250 litri/minut.

 • Prevăzut cu roțile rezistente
 • Compresor cu curea
 • Presiune de 8 bari

Click pentru detalii

Stager HM-V-0.25/100L se adresează unei game diversificate de utilizatori. Mecanism facil de transport. Dispune de protecție împotriva supra Compresor aer Stager HM-V-0.25 100L monofazat 3CP 100L 8bar debit 250 l minsarcinii. Funcționează la curent trifazic.

 • Capacitate rezervor de 100 litri
 • Presiune de 8 bari
 • Motor pe 2 cilindri

Cumpara de la Nea Kaisa

Generator electric de la Nea KaisaGenerator benzina Stager GG 6300W monofazat putere 5 kW pornire la sfoara

Stager GG 6300W este generatorul ideal pentru o gamă diversificată de consumatori. Are o putere de 6 CP și oferă autonomie de până la 10 ore. Dezvoltă o putere de până la 10 kW.

 • Capacitate rezervor 25 litri
 • Ușor de manevrat și utilizat
 • Turație de până la 3000 rmp

Vezi aici pretul

Stager FD 10000E3 susține fără probleme nevoile unei case, dar și activitățile de pe un șantier. Are un rezervor cu o capacitate de 25 litri. Sistem de transport cu roțile, solid și fiabil.Generator benzina Stager FD 10000E3 putere max 8.5 kW pornire electrica trifazat

 • Protecție împotriva șocurilor produse de tensiune
 • Motor în 4 timpi, cu răcire pe aer
 • Autonomie de 6, 5 ore

Vezi detalii aici

Termostat centrala termica de la Nea Kaisa

Termostat de camera CT3S Conter dispune de un ecran LCD cu comenzi minime. Consum mic (bateriile rezistă 1 an). Foarte ușor (are numai 154 grame).Termostat de ambient cu fir CT3S Conter

 • Reglează temperatura până la 30°C
 • Precizie indicare temperatură ±0, 5°C
 • Funcționează doar cu 2 x baterii de 1, 5 V

Vezi aici pretul

Termostat de ambianta CT7S Conter îți permite programarea, având 6 programe disponibile. Ecranul LCD se completează în mod optim cu butoanele de comandă disponibile pe Termostat ambient programabil cu fir CT7S Conteraparat. Design compact și un instrument care îți oferă un preț accesibil.

 • Greutate de 160 grame
 • 6 programe prestabilite dintre care să alegi
 • Ușor de folosit și prietenos cu utilizatorul

Cumpara de la Nea Kaisa

Neakaisa pareri

NeaKaisa.ro este un amic vesel si simpatic, mereu la indemana, mereu binevoitor. Lucreaza pentru proiectele tale si gaseste cele mai bune solutii, cu ajutorul unei game largi de produse.

Este adaptat tuturor bugetelor si nevoilor clientilor sai.

Neakaisa forum

După cum își definește activitatea, Neakaisa este, mai degrabă, un brand construit din pasiunea pentru design interior într-un stil practic și funcțional. Nea Kaisa are în spate o echipă responsabilă, peste 3000 de clienți mulțumiți și peste 4.000 comenzi.

În plus, pe site apar periodic noi oferte în secțiunea Promoții.

Concluzie

An de an, magazinul online și-a îmbunătățit oferta, astfel încât astăzi s-a ajuns la peste 8500 de produse. Lansat în anul 2014, Nea Kaisă vine în întâmpinarea nevoilor clienților, oferindu-le acestora posibilitatea de a beneficia nu doar de produse, ci și de cele mai bune soluții pentru a obține randamentul maxim cu aceste produse.

Cei doi membri fondatori stăpânesc foarte bine nișa produselor dedicate bricolajului, și motivați de întâmplarea nefericită cu inundația, au creat un site de mare perspectivă.

Vrei să te convingi că Nea Kaisă chiar îți oferă consultanță de top, în mod personalizat, nu doar produse de calitate superioară? Optează pentru serviciile acestui magazin online și bucură-te de un partener de încredere, indiferent de problema pe care trebuie să o rezolvi!

Bazează-te în orice condiții pe Nea Kaisă, pentru că este meșterul care ascultă, tace și face! Descoperă și tu avantajele oferite de către unul dintre cele mai prietenoase servicii online dedicate clienților de bricolaj din România!Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: