Am Aflat Cine Este Nea Kaisă. O Să Fii Uimit!

Nea Kaisă este un concept românesc 100%, o afacere care a început în urma unei dezamăgiri personale experimentate de către fondatori. S-a transformat în prezent într-un produs dedicat clienților care au nevoie de ajutor în materie de tot ceea ce ține de bricolaj.

Pentru cei care sunt dezamăgiți de piața românească de bricolaj și care își doresc atenție maximă în tratarea problemelor lor, nu există decât o singură soluție: Nea Kaisă!

Cine este nea kaisa blogdeinstalatii.ro

Povestea transformării unei dezamăgiri personale într-o afacere care ajută oamenii!

Cum ai reacționa dacă ți-ai găsi într-o bună seară locuința inundată? Iar a doua zi ai căuta cu disperare soluția salvatoare prin toate magazinele de bricolaj, fără să o găsești? Și să dai peste tot felul de “nea Caisă”, care doar ridică din umeri și te îndrumă în mod greșit?

Povestea lui Nea Kaisă, site-ul online care oferă soluții personalizate pentru toți cei care au nevoie de ajutor în rezolvarea problemelor legate de bricolaj, începe de la o dezamăgire.laura neakaisa blogdeinstalatii

Laura și Vlad Sardescu au construit o afacere de succes pornind de la inundație din anul 2013. De atunci, start-up-ul românesc s-a transformat într-o alternativă viabilă pentru orice român care are o problemă cu tot ceea ce ține de locuință, grădină, instalația de gaze, de climatizare sau care se află în căutarea mobilei ideale pentru casă.

Nea Kaisă nu îți oferă doar produsele în sine, ci și soluții de integrare cât mai avantajoase a acestora. Aici vei beneficia de consultanță care îți este oferită direct pe problema ta.

Gândește-te la acest magazin online că la garantul rezolvării problemei tale, pentru că Nea Kaisă asta face: se ocupă să-ți rezolve orice problemă rapid și cu avantaje maxime! Implicarea oamenilor de la acest magazin digital de produse dedicate casei și grădinii este totală.

Orice proiect este tratat cu maximă rapiditate și seriozitate, clientului oferindu-i-se soluții și alternative raportate la bugetul acestuia. Până la urmă așa trebuie să procedeze orice meșter care își respectă meseria și clientul, nu-i așa?

De ce să-l alegi pe Nea Kaisă?

Magazinele mari care activează în domeniul bricolajului nu sunt interesate să ofere soluții personalizate clienților săi. Fiecare persoană care are nevoie de ajutor într-o problemă trebuie tratată cu maximă atenție.

Nu ii poți oferi sfaturi generale pentru o chestiune specifică. De aceea, atunci când apelezi la Nea Kaisă, știi că mergi la sigur! Adică, punct ochit, punct lovit și problema-i rezolvată.

Dincolo de atenția acordată de acest magazin online, beneficiezi de o gamă variată de produse și de prețuri promoționale (cu reduceri serioase). Calitatea superioară a produselor și mai ales, disponibilitatea și amabilitatea de care beneficiezi din parte lui Nea Kaisă, o să te cucerească instant.

Iată câteva dintre produsele de top recomandate clienților interesați să-și construiască un cămin, nu doar o casă:

Baterii de baie si de bucatarie de la Nea KaisaSet baterii Hansgrohe Logis 70 lavoar cada si set de dus

Hansgrohe Logis 70 este o baterie de dus/lavoar care îți oferă maximul de satisfacție. Designul modern se pliază în orice tip de locuință. Dispune de o tehnologie inovativă, capabilă să-ți îmbunătățească viața!

 • Tehnologie Air Power, cu multiple jeturi de apă
 • Reducere consum apă (60%)
 • Disponibilă pe înălțimi variate

Vezi aici pretul si detalii!

Ideal Standard Ceraflex Grande reprezintă tipul de baterie concepută pentru a rezista. Se adaptează foarte ușor Set baterii Hansgrohe Logis 70 lavoar cada si set de dusoricărei locuințe și ambient. Dispune de caracteristici care o fac irezistibilă din punct de vedere tehnic și vizual.

 • Ușurință în montare
 • Tehnologie de economisire apă
 • Linii curbate și rotunjite

Vezi mai multe detalii

Lavoare de baie de la Nea Kaisa

Rune Ario 42 cm îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza baia într-un mod impecabil. Dispune de un design Lavoar negru mat pe blat Rune Ario 42 cmergonomic și de linii moderne. Se pliază pe orice tip de baie.

 • Linii simple, dar cu impact vizual ridicat
 • Ideal pentru băile mici și medii
 • Montare pe blat

Cumpara acum

Kolo Nova Top oferă distincție băii tale. Design modern, cu linii curbate și montaj sub blat. Lavoar sub blat oval Kolo Nova TopRecomandat pentru băile în care se pune accentul pe calitate.

 • Concept minimalist, cu efecte vizuale încântătoare
 • Garanție extinsă de 84 luni
 • Montare sub blat

Vezi aici pretul

WC-uri ieftine de la Nea Kaisa

Rimless Rak Ceramics Morning completează orice baie, oferindu-i distincție și eleganță. Poți seta cantitatea de apă în Set vas wc pe pardoseala cu rezervor si capac softclose Rimless Rak Ceramics Morningfuncție de necesitate (3 sau 6 litri). Montarea se face pe pardoseală, iar evacuarea este în lateral.

 • Capac cu închidere lentă
 • Conceput cu tehnologie Rimless
 • Confortabil și stabil

Cumpara acum

Gala Street îți oferă confort deplin și îmbunătățește aspectul băii în care este amplasat. Ideal pentru băile mici și Set vas toaleta suspendat si capac softclose Gala Streetmedii. Creează un impact vizual deosebit datorită designului modern.

 • Montaj suspendat
 • Capac cu închidere lentă
 • Evacuarea se face pe orizontal

Vezi mai multe detalii

Compresoare de aer de la Nea Kaisa

Stager HM-V-0.25/250L are o capacitate a rezervorului de 250 litri. Motorul ajunge la o turație de până la 1050 rpm. Compresor aer Stager HM-V-0.25/250L monofazat 3CP 250L 8bar debit 250 l/minÎți oferă un debit de 250 litri/minut.

 • Prevăzut cu roțile rezistente
 • Compresor cu curea
 • Presiune de 8 bari

Click pentru detalii

Stager HM-V-0.25/100L se adresează unei game diversificate de utilizatori. Mecanism facil de transport. Dispune de protecție împotriva supra Compresor aer Stager HM-V-0.25 100L monofazat 3CP 100L 8bar debit 250 l minsarcinii. Funcționează la curent trifazic.

 • Capacitate rezervor de 100 litri
 • Presiune de 8 bari
 • Motor pe 2 cilindri

Cumpara de la Nea Kaisa

Generator electric de la Nea KaisaGenerator benzina Stager GG 6300W monofazat putere 5 kW pornire la sfoara

Stager GG 6300W este generatorul ideal pentru o gamă diversificată de consumatori. Are o putere de 6 CP și oferă autonomie de până la 10 ore. Dezvoltă o putere de până la 10 kW.

 • Capacitate rezervor 25 litri
 • Ușor de manevrat și utilizat
 • Turație de până la 3000 rmp

Vezi aici pretul

Stager FD 10000E3 susține fără probleme nevoile unei case, dar și activitățile de pe un șantier. Are un rezervor cu o capacitate de 25 litri. Sistem de transport cu roțile, solid și fiabil.Generator benzina Stager FD 10000E3 putere max 8.5 kW pornire electrica trifazat

 • Protecție împotriva șocurilor produse de tensiune
 • Motor în 4 timpi, cu răcire pe aer
 • Autonomie de 6, 5 ore

Vezi detalii aici

Termostat centrala termica de la Nea Kaisa

Termostat de camera CT3S Conter dispune de un ecran LCD cu comenzi minime. Consum mic (bateriile rezistă 1 an). Foarte ușor (are numai 154 grame).Termostat de ambient cu fir CT3S Conter

 • Reglează temperatura până la 30°C
 • Precizie indicare temperatură ±0, 5°C
 • Funcționează doar cu 2 x baterii de 1, 5 V

Vezi aici pretul

Termostat de ambianta CT7S Conter îți permite programarea, având 6 programe disponibile. Ecranul LCD se completează în mod optim cu butoanele de comandă disponibile pe Termostat ambient programabil cu fir CT7S Conteraparat. Design compact și un instrument care îți oferă un preț accesibil.

 • Greutate de 160 grame
 • 6 programe prestabilite dintre care să alegi
 • Ușor de folosit și prietenos cu utilizatorul

Cumpara de la Nea Kaisa

Neakaisa pareri

NeaKaisa.ro este un amic vesel si simpatic, mereu la indemana, mereu binevoitor. Lucreaza pentru proiectele tale si gaseste cele mai bune solutii, cu ajutorul unei game largi de produse.

Este adaptat tuturor bugetelor si nevoilor clientilor sai.

Neakaisa forum

După cum își definește activitatea, Neakaisa este, mai degrabă, un brand construit din pasiunea pentru design interior într-un stil practic și funcțional. Nea Kaisa are în spate o echipă responsabilă, peste 3000 de clienți mulțumiți și peste 4.000 comenzi.

În plus, pe site apar periodic noi oferte în secțiunea Promoții.

Concluzie

An de an, magazinul online și-a îmbunătățit oferta, astfel încât astăzi s-a ajuns la peste 8500 de produse. Lansat în anul 2014, Nea Kaisă vine în întâmpinarea nevoilor clienților, oferindu-le acestora posibilitatea de a beneficia nu doar de produse, ci și de cele mai bune soluții pentru a obține randamentul maxim cu aceste produse.

Cei doi membri fondatori stăpânesc foarte bine nișa produselor dedicate bricolajului, și motivați de întâmplarea nefericită cu inundația, au creat un site de mare perspectivă.

Vrei să te convingi că Nea Kaisă chiar îți oferă consultanță de top, în mod personalizat, nu doar produse de calitate superioară? Optează pentru serviciile acestui magazin online și bucură-te de un partener de încredere, indiferent de problema pe care trebuie să o rezolvi!

Bazează-te în orice condiții pe Nea Kaisă, pentru că este meșterul care ascultă, tace și face! Descoperă și tu avantajele oferite de către unul dintre cele mai prietenoase servicii online dedicate clienților de bricolaj din România!

Click Here to Leave a Comment Below

Alexandru - 9 months ago Reply

Buna ziua,

   O sa incerc sa fiu cat mai succint dar si explicit totodata in legatura cu situatia mea.

   Avand o casa construita recent, am ajuns si la etapa alegerii unei instalatii termice. SIngurele echipamente cumparate pana acum sunt elementii de aluminiu Kaldo. 
Casa este gata si la interior, deci toata instalatia de tevi exista si a fost creata special pentru a putea controla temperatura separat pe fiecare nivel.

Detalii tehnice despre casa din caramida:
*Demisol (180m3) + PARTER (290m3) + ETAJ (185m3) + Pod (75m3). Demisolul n-o sa vreau aproape niciodata sa-l incalzesc mai sus de 16-17 grade. Podul va fi folosit foarte rar, deci raman celelalte 2 nivele ca principale spatii de incalzit.
*Pe interior este doar tencuit cu mai multe straturi de diferite materiale.
*Pe exterior urmeaza sa izolez cu polistiren de 10cm sau vata minerala.

   In primul rand, doresc o centrala pe lemne cat mai trainica si eficienta. Modelul Aspiro 43RI de la Arca cu focar din inox mi se pare cam cea mai potrivita din cercetarile mele. Sunt deschis si la alte variante recomandate de dvs.
   Ca sursa secundara de incalzire (pentru ACM 4-5 pers. mai mult) pe timp de vara m-am gandit la panouri solare, chiar daca unii ingineri locali m-au sfatuit si pentru o pompa de caldura. Casa e in jud. Suceava, intr-o zona de deal, recomandati panouri solare plane sau presurizate cu tuburi vidate? De asemenea, la ce caracteristici ar trebui sa fiu atent la alegerea panourilor intrucat marja preturilor e foarte mare si inca nu am aflat ce le diferenteaza in special.
    
    Citind pe net, am aflat despre puffere, insa asta dupa ce am proiectat si construit spatiul centralei, astfel imi incape maxim un puffer de 1000l. Chiar si asa ar ramane doar 45-50cm intre portita centralei deschisa si puffer. Un inginer mi-a spus ca puffer de 1000 combinat cu centrala 43RI e subdimensionat, un altul ca e in regula sa fie montat, tot va ajuta la eficienta sistemului. Ma gandeam la pufferul celor de la Austria Email cu tripla serpentina (1ACM + 2 pentru conectarea la panourile solare -> varianta cu 1 singura serpentina in afara de cea ACM are serpentina jos in puffer si am inteles ca se va incalzi mult mai greu decat in cazul conectarii la 2 serpentine sus+jos). E cam cea mai buna varianta calitate-pret din cate am vazut. O parere argumentata de specialist m-ar ajuta mult.

    O a 2-a varianta in scenariul fara puffer e aparitia unui boiler termoelectric cu 1 sau 2 serpentina?? E nevoie de serpentina si pentru conectarea cazanului? In cazul pufferului din cate stiu nu e nevoie, dar asta probabil fiindca pufferul e plin cu agent termic, iar boilerul cu ACM. Ce capacitate ar trebui sa aibe boilerul si pe ce criterii se alege unul?

    Cum va spuneam mai sus, vreau sa controlez separat temperatura macar pe 3 nivele(excluzand podul), deci cred ca ar trebui 3 pompe de circulatie, dar presupun ca diferite avand in vedere ca volumele de incalzit sunt diferite. De asemenea, presupun ca mai trebuiesc vase de expansiune acolo unde este nevoie si multe alte piese in tot acest puzzle centrala + puffer/boiler + panouri. M-ati putea ghida catre varianta optima in cazul meu? Instalatorul pe care il am nu e cel mai priceput si inca nu a realizat o instalatie cu puffer.

    De asemenea, mi-ar face placere sa colaborez cu dvs si in procesul de achizitionare al echipamentelor daca sunteti dispus si aveti timpul necesar. Contra cost desigur.

    Tin sa va felicit pentru munca dvs pe blog, citesc cu interes cand am timp articolele si am invatat multe detalii importante din acestea. Keep up this amazing work !!

Multumesc anticipat,
Alexandru

  Blog de Instalatii - 9 months ago Reply

  Buna ziua Alexandru,
   
  Multumesc pentru mesajul tau. Si felicitari pentru casa. Cred ca nu a fost prea usor de facut 🙂
   
  Centrala termica pe lemne Arca Aspiro Inox este una dintre cele mai bune de pe piata. Datorita calitatii materialelor si a automatizarii performante.
  Daca ar fi sa iei dupa calcule cand alegi pufferul pentru centrala pe lemne, probabil ar trebui unul de 2000 de litri sau mai mare.
  Eu zic ca 1000 de litri este ok daca exista loc de montaj.
  Pufferul pentru centrala pe lemne este foarte important, si va face diferenta intre a face focul la 6 ore sau la 12 ore de exemplu.
  Stiu ca sunt puffere cu mai multe serpentine, dar eu as recomanda sa ai prepararea de apa calda menajera separata, daca se pot monta si pufferul si boilerul.
  Mai exact:
  – Puffer de 1000 de litri legat la cazanul pe lemne,
  – Boiler de 200 de litri sau mai mare pentru apa calda menajera.
  Boilerul va trebui sa fie cu 2 sepentine ca sa poata fi legat la panoul solar. Serpentina de jos se va lega la panourile solare, iar cea de sus la centrala pe lemne.
  Panouri solare – poti folosi 2 panouri cu tuburi vidate. Acestea au randament putin mai bun decat cele plane.
  Pompele. Faza interesanta este ca acest cazan poate sa comande mai multe pompe, inclusive pompa pentru solar.
  Ar trebui urmatoarele pompe:
  – Recirculare cazan – aceasta pompa este obligatorie pentru garantie. Poate fi o pompa mica 25/4.
  – Pompa intre cazan si puffer – 2m3/h si 3mCA.
  – Pompa de la cazan la boiler 25/6.
  – Pompele pentru cele 3 circuite separate. Pot fi pompe 25/6 sau 25/7. Aceste pompe este bine sa fie comandate fiecare de cate un termostat de ambianta. Si puteti face si programare.
  De exemplu, puteti incalzi parterul la 24 grade pana la ora 23:00, iar dupa aceasta ora, sa fie incalzit la 20 grade pana la 7:00 dimineata. In felul acesta creste autonomia cazanului si confortul dumneavoastra. Pentru ca pompa va trage din puffer doar cand e comandata de termostat.
  Vas de expansiune. Pentru cazan se ia 1 litru pe kw. Deci in jur de 45 – 50 litri. Pentru puffer, se calculeaza 5% din volumul lui. Deci inca 50 litri. Puteti monta un vas de expansiune de 100 litri legat pe returul cazanului, cat mai aproape de el. Sau 2 vase.
  Instalatorul. Nu vreau sa fiu rau, dar daca nu se pricepe pre bine, fie va trebui sa fiti dumneavoastra foarte bine informat, ca sa puteti sa-i spuneti ce sa faca, fie cautati un alt instalator. Chiar daca este mai scump.
  Schema de montaj. Puteti folosi aceasta schema de montaj, este cea din cartea tehnica a cazanului.

  schema de montaj pentru centrala termica pe lemne cu puffer si panouri solare

  Multumesc pentru aprecieri si sper sa va fie de folos.
   
  Toate cele bune,
   
  Cosmin

slapciu petre - 9 months ago Reply

Buna seara. Cu parere de rau va anunt ca nu am o parere buna despre Nea Kaisa dar sa va spun despre ce este vorba: In acest an am cumparat un panou solar pentru ACM dar nu a fost pus pe casa ci intre parter si mansarda ,surpriza lamansarda nu urca apa, am citit despre pompa ridicare presiune apa si am intrebat la Nea Kaisa ,care mia recomandat pompa.Am comandat pompa ,am montato si apa tot nu ajungea sus.iam spus lui Nea Kaisa si a spus ca trebui sa urc panoul pe casa ,dar cu pompa ce fac!? a spus ca nu poate sa o primeasca inapoi ,atunci am observat ca Nea Kaisa cumpara de la producatori dar de primit inapoi nu mai poate sa primeasca produsele.Problema a fost rezolvata cumparand alta pompa la care i-am pus un presostatsi functioneaza.Dar pompa este in vitrina la mine .In consecinta Nea Kaisa nu este profesionist. cartonas rosu. O seara buna.

sanda - 9 months ago Reply

E un blog super usefull, unde chiar găseşti soluţii la problemele care apar în cadrul unei locuinţe. De nume ce să mai spun……… 🙂 Românesc 100%.
Îmi place.
Acum ştiu că voi găsi sugestii dacă va fi cazul.
Felicit iniţiativa.

Compresor De Aer - TOP 20 Compresoare De Aer Profesionale - 4 weeks ago Reply

[…] Achiziționează acest compresor de aer Stager HM-V-0.25/250L monofazat 3CP 250L la un preț cu reducere de la Nea Kaisa! […]

Leave a Reply: