Care Pompa De Circulatie WILO MAXO Este Pentru Tine?Toata lumea a auzit de pompele Wilo si se stie printre instalatori ca sunt poate cele mai bune pompe de circulatie.

Wilo Romania este un producator de top in domeniul pompelor si sistemelor de pompare cu tehnologie noua.

Acum au lansat aceasta provocare: Care MAXO este pentru tine?

E o initiativa prin care ne arata cum pompele de inalta eficienta energetica pot sa transforme proiectele de instalatii. Uite despre ce este vorba:

>>> Ce pompa Wilo MAXO alegi? 

Care Pompa De Circulatie WILO MAXO Este Pentru Tine Blogdeinstalatii.ro

Pompe inteligente pentru cladirile viitorului

Wilo este pionierul digital în sectorul pompelor şi sistemelor de pompare pentru instalatiile de incalzire, climatizare şi racire. 

Digitalizarea asigura solutii accesibile și usor de implementat fiecarui utilizator. 

Wilo-Stratos MAXO – Pompa inteligenta, ideala pentru cladiri comerciale cu sistem integrat de management al clădirii

Pompe inteligente pentru cladirile viitorului wilo stratos maxo

Wilo-Yonos MAXO – Pompa compacta standard, ideala pentru clădiri comerciale fără integrare în sistemul de management al clădirii

wilo yonos maxo

>>> Ce pompa Wilo MAXO alegi? 

Prima pompa inteligenta din lume

Wilo se poate lauda pentru ca a creat prima pompa inteligenta din lume: Wilo-Stratos MAXO.

Wilo-Stratos MAXO este o pompă cu o interfață intuitiva, ce face instalarea și operarea foarte usoare. 

In plus, asigura eficienta, conectivitate și confort în folosire si un nivel mare de compatibilitate cu sistemele existente.

Wilo-Stratos MAXO impune noi standarde de conectivitate în managementul clădirilor datorită interfetelor analogice și digitale. 

Utilizatorii pot integra pompa în diferite aplicații, cum ar fi sistemele de incalzire, aer conditionat, ventilatie sau apă potabila.  

Prin interfața Bluetooth, pompa de circulatie poate fi conectata direct la dispozitive mobile, fiind ideală pentru locuri greu accesibile. 

Prima pompa inteligenta din lume wilo maxo

Pompa adaptabila usor de conectat  

Noile module CIF pentru BACnet IP sau Modbus TCP asigură o integrare usoara a pompei în sistemele existente. 

In plus, datorită tehnologiei butonului verde – care este elementul central de control din partea din față a carcasei – poti opera pompa cu o singura mana. 

Interfata intuitivă are funcții de control pentru adaptabilitate în aproape orice tip de aplicatie.

Datorită controlului constant al temperaturii sau al diferentei de temperatura, pompa si intregul sistem pot fi folosite eficient și in siguranta. 

Un alt avantaj este că Wilo-Stratos MAXO se poate schimba cu usurinta de la modul de incălzire la cel de racire, inregistrand separat cantitătile de caldura și racire. 

Functiile inovatoare de economisire a energiei, precum Multi-Flow Adaptation și No-Flow Stop, fac ca Wilo-Stratos MAXO să asigure un indice de eficienta foarte bun de la ≤ 0.19 la ≤ 0.17. 

>> Ce pompa Wilo MAXO alegi? 

Pompa wilo cu eficienta energetica de top

Pompa cu eficienta energetica de top

Wilo-Stratos MAXO simte când, în ciuda vitezei sale, debitul volumetric furnizat este prea scazut. 

Funcția de economisire a energiei opreste automat pompa la detectarea debitului zero. Datorită functiei inteligente, pompa oprește motorul dacă debitul volumetric scade sub un nivel minim specificat. 

La intervale regulate, verifică dacă debitul minim volumetric a fost depasit din nou, apoi continua automat în modul de comanda setat. 

In felul asta Wilo-Stratos MAXO evită timpul inutil de funcționare și economiseste energie electrică de pompare.

Prin aplicația Wilo-Assistant, instalatorii și administratorii clădirii pot accesa și mai multe functii și setări smart ale pompei, citind datele, monitorizând activitatea și chiar controland device-ul in timp real – totul de la distanta. 

Integrarea in infrastructura de acces de la distanta are loc prin instalarea opțională a unui device de tip gateway și prin interfața standard Wilo Net.

Wilo-Stratos MAXO este disponibila in format de pompa simpla sau pompa dubla. La fel ca si pompa pentru apă potabila Wilo-Stratos MAXO-Z. 

pompa wilo stratos MAXO

Tehnologie moderna care tine pasul cu evolutia pietei

Instalarea pompelor corecte poate avea un rol mare în consumul de energie al sistemelor de incalzire și aer conditionat. 

Înlocuirea pompelor vechi scade consumul de energie, reduce costurile de operare și minimizează emisiile de CO2. 

Compactă, ușor de instalat și intuitivă, pompa circulară Wilo-Yonos MAXO (plus) este potrivită pentru aproape toate aplicațiile din clădirile mari. 

De la sistemele de încălzire cu apă caldă și aer condiționat, până la circuite închise de răcire sau sisteme de circulație industrială. 

pompe Wilo-Yonos MAXO

Functii deosebite ale pompelor

Pompa are un sistem hidraulic rezistent la coroziune, acoperit cu KTL. 

Mai ai și o carcasă de izolare termică de înaltă calitate (numai Wilo-Yonos MAXO plus) pentru fiabilitate maximă în funcționare. 

pompa dubla wilo

Modulul opțional Wilo-Connect asigură o integrare simplă în sistemul de management al clădirii.

Modulul poate fi folosit atât pentru noi instalări, cât și pentru a actualiza sistemele existente.

Maria Corlaci, Marketing Manager la Wilo Romania

Pompa de circulatie Wilo MAXO potrivita pentru tine

Uite ce ne spune despe Wilo MAXO Doamna Maria Corlaci, Marketing Manager la Wilo Romania:

„Suntem o companie care aduce tema sustenabilității în centrul agendei de lucru, pentru a face diferența în bine pentru planetă prin produsele, serviciile și soluțiile noastre intens digitalizate. 

Investim mult în cercetare pentru că ne dorim pentru generațiile care vin un viitor sustenabil, de ajutor comunității, prietenos cu natura. 

Continuăm să promovăm schimbarea obiceiurilor de consum acasă și să încurajăm investițiile în produse ușor de utilizat, eficiente energetic, esențiale pentru o viață mai bună.

Punem accent pe calitate în toate proiectele noastre HVAC. De altfel, inovația și standardele înalte de calitate susțin angajamentul nostru față de oameni, mediu și pentru viitor.

Aceste pompe sunt realmente un plus pentru orice cumpărător, de aceea suntem încrezători că prin atributele lor – sustenabilitate, fiabilitate și, bineînțeles, performanță de top- se vor impune pe piață. 

Sperăm ca toți cei interesați de o schimbare în domeniul HVAC să acceseze pagina noastră oficială și să descopere care MAXO este potrivit pentru ei”

>>> Ce pompa Wilo MAXO alegi? 

Wilo Romania sediu

Despre Wilo România

Wilo România face parte din grupul  Wilo SE-producător premium în domeniul pompelor şi sistemelor de pompare pentru instalațiile de încălzire, climatizare și răcire, alimentării cu apă și evacuării apei uzate. 

Pompele Wilo sunt înalt tehnologizate, prezintă ușurință în utilizare și eficientă energetică, standarde confirmate și de apartenența la organizațiile REHVA și AHCA (Agency for Health Care Administration).

Fondată în 1872 ca fabrică de produse din cupru și alamă de către Louis Opländer, compania are astăzi aproximativ 8000 de angajaţi, în reprezentanţe din mai mult de 60 de ţări. 

În România, Wilo este prezentă din anul 1998. În 2020, după 18 luni de la demararea proiectului de construcție, Wilo a inaugurat noul sediu al companiei în România, cu birouri moderne, construite pe o suprafață de 1,800 mp și spații pentru servicii de depozitare, asamblare și reparații, extinse pe 2,700 mp. 

Hub-ul din Șoseaua Odăi 24 din Otopeni este dotat cu linii de asamblare pentru grupuri de pompare apă rece, pentru stingere incendiu în conformitate cu normativul de siguranță la foc a construcțiilor cu indicativul P118, hidrofoare și pompe submersibile. 

Toate sunt produse conform directivelor Europene aflate în vigoare. Noul sediu din România va funcționa ca Hub Regional, de unde operațiunile companiei vor fi gestionate pentru 10 țări din Europa de Est.

Intra acum sa vezi gama de pompe Wilo si vezi: Care MAXO e pentru tine? Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: