4 Pompe Wilo Din Promotia Pompelor De Apa ReceAi nevoie de pompe de apa rece atat la casele de locuit dar si in domeniul industrial.

Dar ce pompa sa iei ca sa fie durabila, rezistenta si eficienta economic?

Ar trebui sa fie o pompa de calitate, sa ai suport tehnic pentru alegerea ei, precum si sprijin pentru montaj si punere in functiune.

In articolul de azi, Blog de Instalatii iti prezinta 4 pompe din promotia pompelor de apa rece de la Wilo Romania.

Wilo Isar-Boost

1. Wilo Isar-Boost

Wilo a lansat pompa ISAR BOOST in doua tipuri: ISAR-Boost 5-3 si ISAR-Boost 5-5.

Acest hidrofor complet echipat are un nivel de zgomot foarte redus datorita carcasei izolate fonic si picioarelor antivibrante. Lucrul acesta impreuna cu dimensiunile mici si compacte, o fac potrivita pentru montare chiar si in interiorul casei.

Aceasta pompa pentru ridicarea presiunii este ‘’Ready to plug’’. Nu trebuie lucrari complicate pentru punerea in functiune.

Doar conectezi racordurile si alimentarea electrica, setezi presiunea dorita pe afisajul LCD care este clar si usor de folosit, si asta este tot. Vei avea presiune la apa rece.

Un avantaj major este convertizorul de frecventa incorporat care se adapteaza la cererea de apa. Alimentarea cu apa se face confortabil si convenabil, iar pornirea pompei se face lin si usor.

Pentru ca se regleaza si se adapteaza continuu la consumul de apa, Wilo ISAR-Boost nu consuma mult curent electric in comparatie cu un hidrofor obisnuit.

Rezultatul se vede direct in buzunarul tau, in costurile mici ale facturilor de apa si energie electrica aferente casei tale. 

Datorita motorului performant, capacitatea maxima a presiunii este de 55 metri coloana de apa si debitul de pana la 7 m3/h.

Functioneaza sigur si automat avand incorporat presostat si un vas de expansiune de 1,5 litri pentru porniri mai rare.

Wilo-Isar BOOST5 este disponilbil la partenerii Wilo si in magazinele de specialitate. Aici gasesti date tehnice.

Pompa submersibila Wilo-SUB TWI 4

2. Pompa submersibila Wilo-SUB TWI 4

Pompa submersibila Wilo din gama TWI-4 se poate folosi pentru aplicatii de alimentare cu apa, udatul gradinii, si chiar pentru aplicatii industriale.

Sunt incorporate in pompa atat protectii cat si o clapeta de sens. Hidraulica acestei pompe multietajata este optimizata pentru a obtine eficienta.

Este rezista la coroziune si abraziune folosind componente din otel inoxidabil. Motorul este inchis ermetic si racirea lui se face cu ajutorul lichidului circulat.

Gasesti pompa submersibila Wilo la partenerii Wilo si in magazinele de specialitate. Vezi aici date tehnice pentru ea.

Pompa Wilo Rexa Mini3

3. Pompa Wilo Rexa Mini3

Wilo Rexa Mini3 este o pompa cu plutitor folosita pentru evacuarea apei. Poate avea montaj fix, legata la o conducta, sau poate fi mobila, avand un maner pentru transport.

Pasajul liber de trecere prin pompa este de 40 mm. Poate pompa ape uzate fara fecaloide. Are dimensiuni mici, ce o fac potrivita pentru montaj in spatii inguste. Accesul este direct la componentele ei si curatarea si intretinerea se pot face usor.

Demn de mentionat ca Wilo a fost desemnat in acest an, pentru a-9-a oara, castigatorul premiului iF Design Award de la iF International Forum Design tocmai pentru Wilo-Rexa MINI3 – pompa submersibila pentru ape uzate, standard, ideala pentru drenarea apei din cladiri sau de pe terenuri. 

Mai multe date tehnice pentru pompa gasesti pe site-ul Wilo Romania.

Pompa Wilo HiDrainlift 3

4. Pompa Wilo HiDrainlift 3

Pompele Wilo HiDrainlift 3 sunt pompe inteligente si gata de montaj ce pot fi puse in functiune foarte repede. Pentru ca au pana la 3 racorduri disponibile, ofera flexibilitate la montaj.

Gama de pompe Wilo-HiDrainLift si Wilo-HiSewLift asigura evacuarea apelor murdare de la baie.  

Wilo-HiDrainLift este facuta pentru a elimina apele uzate de la dus, chiuveta, cada, bideu. Iar gama Wilo-HiSewLift evacueaza apele murdare de la toaleta.

Carcasa e facuta din plastic de buna calitate, ce nu se rupe usor. In plus, design-ul este elegant si oferă un aspect plăcut chiuvetei sau băii. 

Gasesti aceasta pompa Wilo la partenerii Wilo si la firmele de specialitate. Iar datele tehnice sunt aici.

Promotie pompe de apa rece Wilo BlogdeInstalatii

Promotie pompe Wilo

In perioada 05 mai – 30 noiembrie 2021, prin partenerii Wilo, ai preturi promotionale la pompe pentru alimentare cu apa, drenaj si canalizare, pregatite sa puna apa in mișcare intr-un mod inteligent, eficient si prietenos fata de mediu.

Vei beneficia de produse de inalta calitate. Si vei avea servicii complete de la selectie pana la montare si punere in functiune. 

Descopera promotia de pompe Wilo de apa rece si bucura-te de confort pentru casa ta.

Gasesti aici mai multe detalii despre campanie iar aici lista cu pompele din promotie.

Wilo Romania sediu

Despre Wilo

Fondata in 1872, ca fabrica de produse din cupru si alama de catre Louis Opländer, Wilo Group are peste 7,500 de angajati, in reprezentante din mai mult de 60 de tari.

In Romania, Wilo este prezenta din anul 1998. In 2020, dupa 18 luni de la demararea proiectului de constructie, Wilo a inaugurat noul sediu al companiei in Romania. 

Totodata, Wilo este compania germana care in 1929 a inventat si patentat pompa de circulatie pentru apa calda. Iar de atunci este cunoscuta ca o firma inovatoare.

Produce solutii pentru incalzire, alimentare cu apa si evacuarea apelor uzate.

Sunt orientati catre client oferind produse si servicii de calitate si o gama de produse larga. Atributele pompelor Wilo sunt: inteligente, eficiente energetic si durabile. Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: