Promoție E.ON: Schimbă-ți Centrala Termică [Primești Detectoare Cadou]Te-ai gândit vreodată la confortul și siguranța casei tale? E.ON Life vine cu o ofertă care îți modernizează sistemul de încălzire, dar îți asigură și protecție maximă.  

În acest articol, descoperim împreună cum prin E.ON Life nu doar că îți eficientizează consumul de energie. 

Dar vine cu un bonus pentru tine: detectoare de fum și monoxid de carbon in promotia valabila pana la finalul lui Mai 2024. 

Citește mai departe pentru a afla cum poți beneficia de această promoție salvatoare. 

Hai sa vedem cum aceste dispozitive te pot feri de pericolele nevăzute. Iti transformi casa într-un cămin sigur și confortabil. 

Tehnologia de ultimă oră și responsabilitatea socială merg mână în mână în campania „Detector pentru Viață”, inițiativă ce salvează vieți și îmbunătățește standardele de siguranță în casele românilor.

Campania Detector pentru viața_ E.ON Romania Delgaz grid

Campania ”Detector pentru viața”

Anul acesta s-a lansat campania ‘’Detector pentru viața’’: 10.000 de detectoare de fum si monoxid de carbon vor fi montate gratuit în locuințele românilor.

Campania este lansată de Ministerul de Interne, Inspectoratul General Pentru Situații de Urgență cu sprijinul E.ON si Delgaz Grid.

Vor fi instalate 7.500 detectoare de fum și 2.500 detectoare de monoxid de carbon în 20 de județe din țară.

Intoxicatia cu monoxid de carbon

Acțiunile de preventie cresc siguranța utilizatorilor și salveaza vieti. Instaland detectoare de monoxid de carbon putem sa prevenim tragediile. 

Este important sa ne educam și sa constientizam cat de importante sunt măsurile de precauție.

Monoxidul de carbon este un gaz invizibil și inodor, fără miros. Dacă nu e detectat la timp devine letal, adica ne omoara.

Cand dormim nu ne dăm seama dacă acest dușman tăcut se infiltrează în aerul respirat pentru ca se amestecă cu aerul din camera.

De asta trebuie sa ai un detector de monoxid de carbon acolo unde dormi.

Dacă simți dureri în piept, ai amețeli, greață sau senzatii de lesin, pot sa fie semne ale intoxicatiei cu monoxid de carbon.

Ce trebuie să faci este sa aerisesti imediat camera și sa suni de urgenta la 112!

Intoxicatia cu monoxid de carbon are efecte foarte grave. Produce afectiuni la sistemul nervos, pierderi de memorie, leziuni cerebrale și probleme de coordonare.

Un simplu detector de monoxid de carbon, cum este cel de la E.ON, poate preveni aceste riscuri.

Nu uita sa aerisesti zilnic camera si sa te asiguri ca toți consumatorii de gaz sunt închiși.

Arderea incompletă eliberează monoxid de carbon așa ca trebuie sa fii vigilent.

Intoxicatia cu monoxid de carbon

De ce sa montezi un detector de monoxid de carbon?

Lipsa ventilației în casa și arderea incompletă a gazelor sunt cauzele principale de acumulare a monoxidului de carbon în locuințe.

Din aceste motive 7% din romani au experimentat intoxicatii cu monoxid de carbon de-a lungul vieții lor.

Și nu trebuie sa fii expus foarte mult. O concentratie de doar 0,1% monoxid de carbon in aer poate sa fie mortala in mai puțin de o ora.

Doar anul trecut au murit mai mult de 94 de oameni de la intoxicarea cu fum si monoxid de carbon. Iar 1125 de oameni au fost victime ale incendiilor casnice.

Din aceste motive este necesar sa avem detectoare de monoxid de carbon în fiecare locuință ca masura de precautie.

Detectoare de fum

Detectoare de fum

Montarea unui detector de fum în casa unde locuiești este cea mai simpla abordare pentru a preveni riscurile.

Trebuie sa detectam incendiile cand sunt la inceput ca să evităm situațiile ce pun în pericol viața și locuința.

După datele de la IGSU principalele cauze ce duc la incendii in case sunt:

  • cosurile de fum necuratate 33%
  • instalatia electrică defectă 23%
  • echipamentele de încălzire 14%
  • focul deschis 8%
  • alte cauze 22%

E.ON, Delgaz Grid cu IGSU si DSU deruleaza campanii naționale de 12 ani pentru informarea și conștientizarea consumatorilor asupra riscurilor.

S-a observat ca frecventa incidentelor a scăzut semnificativ. 

Priveste acum acest video in care aflii mai multe detalii despre detectoarele de fum, monoxid de carbon si schimbarea centralei.

Promoție de Paste 2024 de la E.ON Life

Schimba centrala termica cu E.ON Life și primești cadou un detector de fum și de monoxid de carbon.

O sa te bucuri de o soluție completa pentru încălzire și apa calda menajera cu o centrala termica in condensare pe gaz. Toate serviciile tehnice sunt incluse.

Oferta E.ON Life este la cheie, ei se ocupă de tot. De la evaluarea inițială și montajul centralei termice, pana la punerea în functiune și garantie extinsa pana la 7 ani plus servicii tehnice obligatorii.

Primești asistenta tehnica non-stop și intervenții de urgență cand ai nevoie. Poți sa platesti și în rate pe 3, 5 sau 7 ani fără avans.

Alege o centrala termica premium de la Vaillant sau Ariston sau opțiuni ca Saunier Duval si Protherm. Oferta cu detectoarele este valabilă în perioada 1 Aprilie – 31 Mai 2024.

Cadou Special

La cumpararea unei centrale termice Vaillant sau Ariston prin E.ON Life, primești un detector de fum și unul de monoxid de carbon Honeywell Home gratuit pe durata promoției. Astfel vei avea siguranța maximă pentru tine și familia ta.

Promoție de Paste 2024 de la E.ON Life

Ce beneficii are soluția E.ON Life?

Primești centrală termică în condensare de la Ariston sau Vaillant. 

Alegi eficiență și performanță de top cu cele mai noi modele de centrale termice, făcute să-ți ofere confort termic maxim cu un consum minim de energie.

Servicii tehnice complete incluse. Cu E.ON Life nu doar că primești o centrală de ultimă generație. Dar beneficiezi și de întreținere profesională. 

Pachetul include montajul centralei, punerea în funcțiune, reviziile periodice obligatorii, intervenții rapide în caz de urgențe disponibile 24/7, și o garanție extinsă pe toată durata contractului. 

Toate acestea sunt realizate de echipe de profesioniști autorizați ANRE și ISCIR.

Bucură-te de flexibilitatea de a plăti pentru sistemul tău de încălzire în rate lunare, fără să fie nevoie de avans la momentul montajului. 

Plata se face direct pe factura de consum. Prima rată va veni doar după montajul centralei. 

Poți alege să plătești prețul total al pachetului în 3, 5 sau 7 ani după preferințele tale.

Ce beneficii are soluția E.ON Life

Despre Detectoarele de Fum

Detectoarele de fum de la E.ON au tehnologia „One-Go-All-Go” (dacă se activează unul, se activează toate). 

Sunt un sistem avansat de siguranță pentru casele noastre ca sa evitam tragediile. 

Această funcție permite ca odată cu detectarea fumului de către un senzor, toate detectoarele interconectate din casă să se activeze simultan. Vei avea o alertă rapidă și eficientă în toată locuința. 

Este posibil să conectezi wireless până la 12 detectoare. Vei avea astfel un sistem robust de alarmare care mărește siguranța în caz de incendiu.

Despre Detectoarele de Monoxid de Carbon

Detectoarele de monoxid de carbon (CO) sunt esențiale în orice casă ce utilizează echipamente de ardere, cum ar fi cuptoarele centralele pe gaz, semineurile, și chiar grătarele sau autovehiculele parcate în spații închise. 

Monoxidul de carbon este un gaz incolor, inodor și toxic, ce poate avea efecte fatale. Instalarea detectoarelor de CO în apropierea surselor potențiale de CO este necesara mai ales în locurile frecventate de copii si vârstnici, care sunt deosebit de vulnerabili la intoxicații.

Datorită senzorului său de înaltă precizie, poate emite alerte imediate când detectează niveluri periculoase de dioxid de carbon în aer. 

Acesta este alimentat de baterii, ușor de montat pe perete sau pe tavan și include un cip cu consum redus, asigurând o durată de viață de până la 10 ani în modul standby. 

În plus, detectorul emite atât semnale sonore cât și vizuale, afișând un text roșu „ALARMĂ”, util în special pentru persoanele cu deficiențe de auz.

Schimbarea centralei termice cu E.ON Life

Un plus de siguranță și confort termic

Pentru a transforma locuința într-un spațiu sigur și confortabil, E.ON Life îți oferă nu doar tehnologie de ultimă oră în încălzirea locuinței, ci și pacea minții. 

Alegând soluțiile oferite de E.ON pentru , vei beneficia de o eficiență energetică optimizată și de siguranța adăugată prin detectoarele de fum și monoxid de carbon oferite cadou in promotia valabila pana la 31 Mai 2024. 

E timpul să alegi soluții inteligente care îți protejează familia și îți îmbunătățesc calitatea vieții. Află acum mai multe despre această promoție pentru centrala termica de la E.ON.

 Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: