Comanda Centrala Prin Internet Cu Termostatul Salus iT500Poti gasi in magazine la un pret accesibil termostat de ambianta cu comanda prin internet  Salus iT500 si alte termostate inteligente cu comanda la distanta, comanda fara fir, sau termostate cu unde radio. Dar care e treaba cu ele, de ce sa iei unul?

Cu mai multi ani in urma, beneficiarii de centrale termice nu dadeau mare importanta faptului ca trebuie sa monteze un termostat de ambient. Termostatul pentru centrala avea putine functii, putea porni sau opri caldura si sa ajusteze temperatura de ambianta.

Apoi au venit termostatele programabile si acestea au fost instalate in numar mare pentru ca pot aduce economie si sunt termostate ieftine.

De-a lungul timpului, mai multe case si-au inlocuit termostatul cu rotita invechit, cu un termostat programabil care ofera familiei mai mult control asupra energiei folosite si asupra confortului lor.

In ultimii cativa ani probabil ai auzit mai multi termeni in lumea termostatelor: termostat comandat prin internet, termostat inteligent sau termostat smart. In timp ce termostatul inteligent Salus iT500 este din ce mai des folosit, multi utilizatori nu stiu foarte multe despre el.

Deci care-i treaba cu termostatul comandat prin internet Salus iT500? Blog de Instalatii iti prezinta detalii complete. Citeste mai departe si o sa vezi.


Termostat controlat prin internet Salus iT500Termostat controlat prin internet Salus iT500

 • accesezi centrala prin internet
 • telefonul sau calculatorul controleaza centrala prin internet
 • termostatul este fara fir
 • poate comanda un circuit de incalzire
 • poate comanda doua circuite de incalzire daca se adauga senzorul iT 300 la a doua zona
 • poate comanda un circuit de incalzire si unul de boiler
 • butoane tactile pentru termostat
 • setarea temperaturii intre 5 – 35°C
 • protectie antiinghet reglabila intre 1 – 9°C
 • alimentare termostat Salus iT500 2 baterii AA
 • alimentare receptor 230V
 • Garantie 5 ani

 

Vezi pretul eMag.ro  Compara pretul

 


Comanda Centrala de pe Telefon cu Termostatul Comandat prin Internet Salus iT500

De ce sa vreau un termostat comandat prin internet Salus iT500?

Un termostat de ambianta programabil, iti permite sa setezi temperatura pe intervale de timp in functie de nevoile tale, si te ajuta sa economisesti energie oferind control automat.

Termostatele de ambianta inteligente care au si control la distanta prin internet, ofera posibilitatea de a modifica temperatura inainte sau dupa ce se termina programul stabilit si permite proprietarului casei sa fie conectat permanent cu casa si sa fie la curent cu temperatura de confort si setarile economice.

Termostatele inteligente pot oferi o varietate de optiuni folositoare cum ar fi conectivitate WiFi, alerte de intretinere, date referitoare la consum sau chiar abilitatea de a invata nevoile de confort.

Cu un termostat de centrala controlat prin internet Salus iT500, poti fi conectat si sa primesti informatii referitoare la functionarea centralei si temperatura ambientala, cu scopul de a creea o atmosfera confortabila si sa faci in acelasi timp economie de energie cu cat mai putin efort.

Care este cea mai scumpa electronica sau electrocasnica din casa ta? Este telefonul tau Apple sau Samsung, laptopul, sistemul audio, televizorul? Se pare ca in cele mai multe case centrala termica este unul din cele mai scumpe echipamente. Defapt o centrala termica noua in condensatie pote costa intre 3500 – 5000 lei adaugand si montajul ei.

Dar daca centrala ta poate sa mai reziste cativa ani si nu vrei sa cheltuiesti prea mult ca sa o upgradezi? Daca ai o centrala termica care nu este foarte veche si inca merge bine, o varianta accesibila ca sa o faci mai eficienta este sa-i pui un termostat inteligent.

Avantajele folosirii unui termostat prin internet

1. Programare fara efort

Un termostat inteligent poate sa invete programul tau si preferintele ca sa faca un ambient confortabil fara a fi nevoie de ajustarea manuala a temperaturii.

2. Te poti conecta de oriunde

Poti controla termostatul de la telefon, tableta sau laptop.

3. Poate colecta date

Termostatul tau inteligent poate inregistra date referitoare la consumul de energie pentru a putea mai tarziu sa faci reglaje pe baza lui.

4. Alerte pentru service si diagnosticare

Un termostat comandat prin internet te poate ajuta cu mentenanta centralei termice si cu diagnoza sau service-ul ei.

Termostat Salus iT500 wifi control prin internet

Controleaza prin internet centrala cand esti departe de casa

Poti pleca in vacanta doua saptamani intregi, si sa uiti sa reglezi temperatura la termostat pe temperatura redusa.

In mod normal in aceasta situatie vei tine casa calda pentru nimeni. Dar cu termostatul de camera cu comanda prin internet Salus iT500, poti modifica temperatura cu o atingere de deget pe telefon.

Un alt motiv pentru care este bine sa controlezi centrala termica prin internet, este pentru atunci cand ajungi acasa mai devreme si vrei sa gasesti casa incalzita fara sa astepti dupa ce ai ajuns.

Cum montezi termostatul de camera Salus IT500

Acesti pasi sunt generali si pot diferi in functie de marca centralei termice pe care o ai. Daca ai neclaritati pentru montarea termostatului, cel mai bine este sa chemi un instalator care sa te ajute.

Sunt trei pasi pentru instalare:

 1. Leaga receptorul termostatului la centrala termica – este recomandat sa chemi un instalator sau electrician care sa te ajute pentru asta.
 2. Seteaza termostatul sa fie conectat cu receptorul.
 3. Conecteaza termostatul Salus iT500 la internet printr-un router.

Inainte de a cumpara un termostat de camera, sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le stii. Ti le explic in video-ul de mai jos:

Care este cel mai bun termostat prin internet?

Toate termostatele inteligente cu comanda prin internet permit comunicarea wireless cu centrala. Diferenta o fac optiunile smart de la unele modele cum ar fi detectarea miscarii, programare automata, sau aplicatii web mai aratoase ce permit controlul termostatului.

In afara de termostatul Salus iT500 mai poti gasi pe piata si alte variante cum ar fi termostat prin internet Nest, sau NetAtmo, Tado, Hive, Lyric.

Cati bani as putea economisi cu un termostat prin internet?

Economia de energie si consumul centralei termice va diferi de la casa la casa pe baza mai multor factori cum ar fi preferintele de temperatura, costul energiei, si instalarea unui termostat prin internet Salus iT500 ofera un potential de economisire semnificativ.

Conform studiilor facute de Energy Star, folosirea corecta a unui termostat programabil te poate ajuta sa economisesti pana la 700 lei pe an. Marele „daca” la un termostat pregramabil cu comanda prin internet este daca il folosesti sau nu cum trebuie.

Multi dintre producatorii de termostate ofera calculatoare online care te pot ajuta sa determini potentiala economie pe care poti sa o faci pe baza zonei in care locuiesti. Verifica calculatoarele de mai jos care te vor ajuta sa-ti faci o idee referitor la cat poti economisi:

Un termostat pentru centrala termica cu comanda prin internet a unei centrale termice, îţi asigură posibilitatea de a comanda de la distanţă nivelul temperaturii din locuinţa ta, asigurându-ţi un control complet asupra modului în care va funcţiona centrala termică.

Termostatele inteligente de genul Salus iT500 sunt o soluţie ideală pentru persoanele ocupate, dar care îşi doresc să beneficieze de toate condiţiile de confort atunci când ajung acasă.

Graţie performanţelor deosebite ale acestui termostat smart, căldura din casă şi apa caldă menajeră pot fi ajustate în funcţie de dorinţa utilizatorului cu mult timp înainte că acesta să ajungă acasă.

Ce parere ai despre termostatul comandat prin internet? Daca acum alegi termostatu, poti folosi acest calculator.

sursa poza 


Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: