Noul Model de Boiler Electric Ariston Andris

Ariston ne surprinde din nou cu modelul de boiler electric Ariston Andris, ce face parte din cea mai recenta serie Andris R. Aceasta reprezinta simbolul de lux si functionabilitate, respirand viata noua prin acest model de boiler electric.

In timp ce ofera un design luxos asigurat de designerul italian Umberto Palermo, promite de asemenea si durabilitate suplimentara prin rezistenta electrica de boiler din cupru. Aceasta rezistenta de boiler asigura eficienta optima a apei prin tehnologia Flexomix si siguranta totala garantata de Ariston peste tot in lume.

Noul model de boiler electric Ariston Andris este conceput pe acesti piloni principali: Design, Economie de energie, Durabilitate, Folosinta.

 

Boiler electric Ariston Andris Lux EcoBoiler electric Ariston Andris Lux Eco

 

 • Functia ECO EVO pentru cea mai buna clasa de energie ErP
 • Design Premium pentru o estetica eleganta
 • Usurinta in utilizare datorita display-ului smart
 • Element de incalzire emailat impotriva coroziunii ( optional la cerere)

 

Dotari boiler electric Ariston Andris Lux Eco:

1. Buton ON / OFF.

2. Reglarea temperaturii – permite reglarea temperaturii dorite in functie de nevoi.

3. Buton ECO EVO – indica cand produsul lucreaza in modul ECO/EVO.(activare/dezactivare printr-o simpla apasare pe buton)

4. Iluminarea temperaturii cu indicator LED permite vizualizarea temperaturii exacte din interiorul boilerului .

 

→ Vezi AICI detalii tehnice si pretul pentru boiler electric (transport GRATUIT) ← 

 

Boiler electric Ariston Andris LuxBoiler electric Ariston Andris Lux

 

 • Estetica eleganta
 • Utilizare usoara datorita controlului frontal
 • Rezervor emailat pe baza de titan pentru o durabilitate mai mare
 • Element de incalzire emailat impotriva coroziunii ( optional la cerere)

 

Dotari boiler electric Ariston Andris LUX :

1. Buton de reglare permite setarea in functie de confortul utilizatorului .

Pozionarea butonului in “E” :optimizarea confortului si economiei de energie .

2. Led iluminat – arata cand ciclul de incalzire este in curs .

 

→ Vezi AICI detalii tehnice si pretul pentru boiler electric (transport GRATUIT) ← 

 

Boiler electric Ariston Andris RS si BLU EVO RS

Boiler electric Ariston Andris R si BLU EVO R

 

 • O noua estetica moderna pentru o diferentiere clara a marcilor
 • Utilizare usoara datorita controlului frontal
 • O noua arhitectura pentru un produs robust .

 

Dotari boiler electric Ariston Andris RS si BLU EVO RS:

1. Buton de reglare permite setarea in functie de confortul utilizatorului .

Pozionarea butonului in “E” :optimizarea confortului si economiei de energie .

2. Led iluminat – arata cand ciclul de incalzire este in curs .

 

→ Vezi AICI detalii tehnice si pretul pentru boiler electric (transport GRATUIT) ← 

 

Boiler electric Ariston Andris R si BLU EVO RBoiler electric Ariston Andris R si BLU EVO R

 

 • O noua estetica moderna pentru o diferentiere clara a marcilor
 • Utilizare usoara datorita controlului frontal
 • O noua arhitectura pentru un produs robust .

 

Dotari boiler electric Ariston Andris R si BLU EVO R:

1. Buton de reglare permite setarea in functie de confortul utilizatorului .

Pozionarea butonului in “E” :optimizarea confortului si economiei de energie .

2. Led iluminat – arata cand ciclul de incalzire este in curs .

 

→ Vezi AICI detalii tehnice si pretul pentru boiler electric (transport GRATUIT) ← 

 

Noul ARISTON SMART este prevazut cu un software nou ECO EVO care adapteaza ciclurile de incalzire in functie de necesitatile utilizatorului de-a lungul timpului . Permite maximizarea economiei de energie fara a prejudicia confortul .

Functia Eco Evo la boiler electric Ariston

Noile caracteristici ale boilerelor electrice Ariston Andris

 

Noile caracteristici ale boilerelor electrice Ariston Andris:

Noile boilere electrice Ariston Andris comparatie

Citeste: 5 Cele Mai Frumoase Boilere Electrice de 100 litri

Clasa de energie A la boilere electrice Ariston Andris

 

Design

design boilere electrice Ariston AndrisDesignul modern si elegant al noii game de boilere electrice din seria ANDRIS a fost creat de designerul Umberto Palermo .

Colaborarea cu celebrul designer a inceput cu cativa ani in urma si a dus la o redesenare a confortului pentru intreaga platforma a boilerelor electrice Ariston, realizand un sentiment de familie la nivelul intregii oferte ARISTON.

 

Economie de energie

Economie boilere electrice Ariston AndrisNoul control electronic cu software-ul de auto-invatare imbunatatit, ajuta la economisirea de energie si permite atingerea celei mai inalte clase ErP

 

 

 

Durabilitate

Durabilitate boilere electrice Ariston Andris cu TitanCompozitia speciala de emailare pe baza de titan ofera boilerului ARISTON o mai mare durabilitate fata de metoda de emailare standard .

Boilerul electric ARISTON emailat pe baza de titan ofera o garantie de viata mai lunga rezervorului interior , care atinge performante incomparabil mai mari fata de emailul standard , in ceea ce priveste protectia la coroziune .

 

Rezistenta electrica boilere electrice Ariston Andris

Noua rezistenta de boiler electric din cupru pentru boiler electric Ariston Andris. Optional rezistenta electrica de boiler din aliaj cupru-incoloy.

 

Rezistenta electrica de boiler din cupru, ofera apei o protectie anti-coroziva mai buna decat elementul de incalzire actual din otel AISI. Asigura de asemenea un excelent nivel de igiena, datorita compozitiei cuprului (“cupru commercial pur”) asigurand puritatea apei pe fiecare elemnt de incalzire imersat.

 

Tehnologia de acoperire cu email Incoloy* continua sa se dovedeasca a fi cea mai eficienta bariera a apei impotriva coroziunii. O asemenea acoperire speciala nu numai ca face elemental de incalzire sensibil mai rezistent dar garanteaza si un effect anti-calcar si un ciclu de incalzire mai silentios.

Noua flansa cu 4 suruburi pentru boiler electric Ariston AndrisFlansa pentru boilere electrice Ariston Andris

 

O flansa cu 4 suruburi permite o operatia mai usioara de intretinere si reparare. Flansa cu 4 suruburi garanteaza deasemenea o mai buna robustete si durabilitate in comparative cu flansa autoclavica.

 

Sistemul de siguranta ABS reprezinta un set de functii care mentine buna functionare a produsului prevenind defectarea acestuia in caz de lipsa apa sau energie electrica.

Sistemul de siguranta este compus din :

 • FUNCTIA ANTI-SUPRAÎNCĂLZIRE: în cazul defectării unora dintre componente, încălzitorul este blocat pentru a evita supraîncălzirea apei şi pentru a vă proteja împotriva arsurilor accidentale.
 •  FUNCŢIA DE PROTECŢIE ANTI-ÎNGHEŢ: pentru a împiedica apa să atingă o temperatură mai mică de 5 °C (cu conditia ca produsul sa fie conectat la energie electrica )
 • FUNCŢIA DE AUTO-DIAGNOZĂ: încălzitorul ştie întotdeauna ce problemă apare şi afişează clar defecţiunea.
 • FUNCŢIA ANTI-LEGIONELLA: o dată pe lună, temperatura apei creşte automat peste valoarea de 65 °C, pentru a elimina bacteriile şi a garanta calitatea apei.

Designul pentru un boiler electric Ariston Andris este de valoare exceptionala, inspirat de liniile curbe elegante ale autoturismelor pentru cursele de sport create de designerul italian, si aduc o noua vitalitate in linia de produse de incalzire a apei ale firmei Ariston. Creat in curbe perfecte, Andris Lux cu culoarea alb-negru ofera o nota superioara pentru baia ta.

Tehnologiile produselor Andris Lux converg superb, afirma valoarea superioara care era de asteptat. Stratul de Titan de la interior creste durata de viata a boilerelor electrice Ariston si reduc consumul de energie.

Intuitiv: este prevazut cu lumini indicatoare pentru apa calda. Boilerul electric Ariston Andris poate comunica cu utilizatorii prin intermediul ledurilor verzi ce indica momentul cand este gata apa calda pentru consum, si te ajuta proactiv pentru economie de timp si de energie.

Aici poti sa vezi ce boilere electrice recomanda instalatorii: Instalatorii Recomandă: Top 7 Boilere Electrice

Boiler Electric Ariston Andris
Ariston ne surprinde din nou cu modelul de boiler electric Ariston Andris, ce face parte din cea mai recenta serie Andris R
Boiler Electric Ariston Andris
Written by: www.blogdeinstalatii.ro
Date Published: 08/16/2015
Designul pentru un boiler electric Ariston Andris este de valoare exceptionala, inspirat de liniile curbe elegante ale autoturismelor pentru cursele de sport create de designerul italian. Tehnologiile produselor Andris Lux converg superb, afirma valoarea superioara care era de asteptat. Boilerul electric Ariston Andris poate comunica cu utilizatorii prin intermediul ledurilor verzi ce indica momentul cand este gata apa calda
4.9 / 5 stars

Click Here to Leave a Comment Below

Romanita - 4 years ago Reply

Buna ziua, Intrebarea mea este : la acest model de boiler electric Ariston, se poate face cuplarea la reteaua electrica prin stecher + priza ? sau …. cum ?? precizez ca doresc instalarea intr-un apartament de bloc – deci este vorba de reteaua electrica normala a unui bloc.

  Blog de Instalatii - 4 years ago Reply

  La toate boilerele electrice cu capacitatea intre 10 – 200 litri se alimenteaza in general direct la priza de 220 V prin intermediul unui cablu cu stecher stecher. Nu trebuie ceva special, rezistenta electrica a boilerului are putere de pana la 2000 w.

Filip Barbu - 4 years ago Reply

Buna ziua as dori sa achitionez un boiler electric ariston de 100 litri si as vrea sa stiu daca este vreun magazin unde se poate face rate si la un pensionar, care e pretul pentru boiler electric si ce acte imi trebuie pentru rate. Va multumesc!

  Blog de Instalatii - 4 years ago Reply

  Buna ziua Domnule Filip,
  Puteti cumpara un boiler pentru apa calda electric si cu plata in rate. Veti gasi la eMAG boilere electrice iar la modelele vandute de ei, puteti opta pentru plata in rate.
  Sistemul de rate este destul de simplu, o sa descriu mai jos care sunt pasii pentru a cumpara un boiler electric in rate.
  1. Intra pe eMag.ro la boilere electrice si la filtrul „Vandut de” bifeaza „eMAG”. Finantarea in rate este valabila pentru produsele vandute de ei.
  Poti vedea aici selectia cu filtrul bifat.
  2. Alege cel mai bun boiler electric care se potriveste nevoilor tale si apasa butonul „Adauga in cos”.
  3. La modalitati de plata poti alege Plata integrala sau Plata prin eCREDIT (click aici pentru detalii despre credit)
  Poti alege perioada de creditare de la 6 luni pana la 60 luni
  4. Dupa trimiterea comenzii vei fi contactat pentru detalii iar in urmatoarea zi lucratoare primesti produsul dorit si contractul de credit.

  Actele necesare sunt: – act de identitate – dovada venitului

  Exemplu: Pentru un boiler electric Ariston Pro R 100 cu pretul 529 lei, rata este de 53 lei /luna pentru 12 luni sau 31 lei / luna pentru 24 luni.

  Vezi aici toate informatiile pentru eCREDIT (da click pe link)

Carmen Viorel - 4 years ago Reply

Buna ziua, Am si eu cateva nelamuriri . Va multumesc penrtru raspuns: -Care este avantajul anodului de magneziu ? – Cum se monteaza un boiler electric? Se poate monta deasupra cazii de la baie? Zi buna!

  Blog de Instalatii - 4 years ago Reply

  In boiler poate apare coroziune de tip electric sau coroziune electrochimica. Coroziunea se indreapta spre zonele anodice, nu spre cele catodice. Din acest motiv se monteaza anod de magneziu la boilerele electrice sau la boilerele cu serpentina.

Valcea Mihai - 4 years ago Reply

Ma intereseaza un boiler de capacitate mica (<15 l) care sa incalzeasca apa rapid si vreau sa aflu cum se face montarea boilerului electric. Am vazut ca la Ariston sunt 2 tipuri de boilere electrice iar la cele mai ieftine se specifica ca pot fi montate sub ghiuveta. Va rog sa imi spuneti daca se poate face instalarea boilerului electric sub ghiuveta.

  Blog de Instalatii - 4 years ago Reply

  Sunt modele de boiler de apa calda electric care se monteaza deasupra ghiuvetei (au tevile in jos) sau boiler ce se monteaza sub ghiuveta (tevile in jos). In functie de cum poti sa faci montaj la boiler, alegi varianta care-ti trebuie.

Staicu Dan - 4 years ago Reply

as dori sa achizitionez un boiler de 10-15 l….ce imi recomandati..? Am vazut boilere electrice ariston , tesy , si altele pe care nu le stiu…..care este mai bunicel…? eu am un boiler tesy de 100 l si sunt multumit de el…..spre exemplu am vazut unul ..ceva cu g…sau c..parca rotund care m-i se pare ok asa la prima vedere…dar e facut bine …materialele sunt ok….? o opinie profesionista nu strica niciodata…..

Miha18 - 3 years ago Reply

Imi curge apa de la boiler

blogdeinstalatii - 3 years ago Reply

Mai exact pe unde curge apa de la boiler?
Poate sa fie o fisura si sa picure de la corpul boilerului, sau poate fi supapa de siguranta.
Daca nu mai este in garantie (ai mai mult de 2-3 ani de cand l-ai luat) cel mai bine este sa schimbi voilerul cu unul nou.

costel - 3 years ago Reply

Buna ziua, boilerul de 15l poate fi folosit si la dus? Multumesc

johny - a couple of years ago Reply

Se poate boilerul monta deasupra cazii de la baie?

  Blog de Instalatii - a couple of years ago Reply

  Nu este cea mai buna solutie.

Nikia - a couple of years ago Reply

Detin un boiler electric Ariston Velis de 80 l si 1500 w. In coltul din dreapta, jos pe peretele din fata, o portiune lata de 5 cm si inalta de 25 cm, vopseaua s-a ingalbenit ca si cum ar fi arsa, cu toate ca peretele ramane rece.
Va rog sa-mi spuneti care ar putea fi cauza si ce as putea sa fac, deoarece sunt din Valcea si nu am gasit nici-un service care sa ma sprijine.

  Blog de Instalatii - a couple of years ago Reply

  Verificati daca supapa de siguranta a boilerului electric este indreptata in directia aceea.
  S-ar putea ca de la ea sa purjeze apa.

romeovnc - a couple of years ago Reply

buna ziua

am achizitionat un boiler ariston adris 10 l…..butonul de reglare al temperaturii nu se roteste….trebuie sa fie sub tensiune sau/si sub presiune pt a putea roti butonul de reglaj
multumesc pt raspuns

  Blog de Instalatii - a couple of years ago Reply

  S-ar putea sa fie blocat sau stricat.

Leave a Reply: