9 Cei Mai Buni [Și Confortabili] Bocanci De ProtecțieAstăzi îți ofer un ghid detaliat despre unul dintre cele mai importante accesorii ale unui lucrător în condiții de muncă grele. Fie că este vorba despre șantiere sau condiții de muncă dificile, cum sunt cele care se desfășoară în medii instabile (săpat de șanțuri, fundații, santiere, etc.), încălțămintea de lucru trebuie să fie la înălțime.

În plus, nu trebuie că încălțările să-ți ofere numai o protecție superioară, ci și un confort cât mai sporit pentru utilizator. Ghidul meu îți propune nu doar soluții avantajoase la nivel de preț, ci și în ceea ce privește protecția absolută pe care ți-o oferă acest tip de încălțăminte de protectie, precum și în privința confortului.

Recomandările mele pentru cei mai buni bocanci de protecție

Fără îndoială că există destul de multe opțiuni de bocanci de protecție și cizme de lucru pe piață în acest moment. Alegerea mărcii și stilului potrivit pentru nevoile tale poate constitui o acțiune destul de dificilă, iar prețul nu este întotdeauna cel mai bun criteriu ca să-ți achiziționezi ceva cu adevărat bun.

Acum că știi care sunt cele mai puternice branduri de încălțăminte de protecție, iată și câteva opțiuni pe care, personal, le găsesc destul de vrednice de atenția voastră. Cam toate îndeplinesc criteriile de bază, precum stil, funcționalitate, confort și protecție le cele mai ridicate standarde.

 1. Bocanci de protecție eMag model VTrend

Combinație de poliamidă, poliuretan și piele ecologică, acești bocanci sunt catalogați ca fiind nivel de protecție S3. Dispun de proprietăți anti-derapare și sunt impermeabili.

Vezi acum pretul

Bocanci de protectie eMag Vtrend S3

 1. Pantofi de lucru Yato Tolu

Combinație de poliamidă, poliuretan și piele ecologică, acești bocanci sunt catalogați ca fiind nivel de protecție S3. Dispun de proprietăți anti-derapare și sunt impermeabili.

Un preț foarte bun pentru niște încălțări de lucru din piele naturală (de bovină). Încadrați la nivelul de protecție S1, cu bombeu metalic și talpă cu dublu strat, din poliuretan. Rezistență ridicată la șocurile puternice.

Vezi acum pretul

bocanci de protectie cu bombeu metalic

 1. Bocanci de protecție cu bombeu metalic

Design modern, cusături solide și o talpă groasă, cu striații în forme multiple, ce asigură o prindere excelentă pe orice tip de suprafață.

Vezi acum pretul

Bocanci de protectie cu bombeu metalic

 1. Sandale cu bombeu metalic ieftine Evotools

Un excelent  nivel de aerisire și ventilație a piciorului, rezistență sporită la șocuri pe întreaga suprafață și încadrare în clasa de protecție S1. Combinație între piele și poliuretan, cu proprietăți ridicate de absorbție a șocurilor.

Vezi acum pretul

Sandale cu bombeu metalic ieftine Evotools

 1. Bocanci de protecție deWalt

Design modern, multiple niveluri de protecție (S1P) și utilizare în domenii cu risc ridicat cu rezultate excepționale. Combinație de piele naturală, material textil și poliuretan cu variate proprietăți de absorbție a șocurilor, anti-alunecare, anti-perforație și anti-statice.

Vezi acum pretul

Bocanci de protecție deWalt

 1. Bocanci cu protecție metalica Smart Will

Design modern și stilizat, combinație din piele naturală (de bovină) și un nivel de protecție S1P. Caracteristici anti-statice, rezistență sporită în mediu chimic și la șocuri.

Vezi acum pretul

Bocanci cu protecție metalica Smart Will

 1. Cizme de protecție

Design elegant, protecție pentru tibie, gambă și gleznă. Confecționate din cauciuc de calitate superioară și cu numeroase caracteristici de protecție, inclusiv contra șocurilor și a materialelor de tip ascuțit (fierăstrău).

Vezi acum pretul

Cizme de protecție cu bombeu metalic Hitachi

 1. Bocanci de protecție comozi De Walt Apprentice SB

Nivel ridicat de securizare pentru diverse medii și un design care îi face ușor de purtat și în cadrul activităților extra-muncă. Piele nubuck, talpă TPU anti-derapare și talpă intermediară cu proprietăți și funcție de preluare șocuri.

Vezi acum pretul

Bocanci de protecție comozi De Walt Apprentice SB

 1. Bocanci de muncă Labrador

Combinație din piele naturală, poliuretan și compozit, catalogați în clasa de protecție S3. Multiple funcții de protejare a picioarelor, utilitate în diverse medii.

Vezi acum pretul

Bocanci de muncă Labrador

Caracteristici de care să trebuie ținut cont la alegerea bocancilor de protecție

Fiindcă stabilitatea este foarte importantă în orice proces de activitate, încălțămintea pe care o porți în medii de lucru cu un risc crescut trebuie să îndeplinească o serie de cerințe:

 • Adaptată la mediul în care lucrezi – fiecare domeniu de activitate impune un anumit tip de bocanci de protecție. Importantă este calitatea pielii din care sunt confecționați și prezența unor elemente de protecție suplimentară (căptușeală adițională, întărituri și cusături duble sau triple, sistem de închidere pe bază de capse cu agățătoare, design simplu, fără elemente decorative, care pot împiedică libertatea de mișcare și pot prezenta pericol la nivel de interacțiune cu mediul de lucru);
 • Nivel de confort crescut – pornind de la mărime (care trebuie să fie potrivită, mai ales atunci când muncești la un program de 8 sau mai multe ore pe zi) și până la înălțimea în zona gleznei (creează un mediu propice apariției bătăturilor, ca urmare a frecării de căptușeala încălțămintei), pantofii de protecție trebuie să fie orientați către oferirea unui confort maxim în timpul purtării;
 • Tipul de material din care este confecționată încălțămintea – acesta trebuie adaptat la mediul de lucru, opțiunile fiind pielea nubuck, pielea eco, pielea naturală și poliuretanul. Fiecare tip de material este perfect adaptat unui anumit mediu, asigurându-le încălțărilor de protecție, capacitatea de rezistență la alunecări, mediul umed, suprafețe încinse, șocuri sau grad sporit de protecție în mediul în care se utilizează substanțe chimice.

Nu uita de bombeu (metalic sau din compozit), limba de protecție (de mare ajutor pentru aerisirea piciorului și adaosul de securitate) și de talpă (în funcție de mediul de lucru poți alege între o talpă rigidă și una ușor rigidă).

Cele mai bune mărci de bocanci de protecție

În cele ce urmează îți propunem o listă a celor mai confortabile și sigure branduri de încălțăminte de protecție, dar și a celor mai accesibile mărci producătoare de ghete de protecție. Chiar dacă este posibil să nu te numeri printre fanii acestor branduri, dacă ții la siguranța ta atunci când muncești, în mod cert o să îți dorești să le iei în considerare. În plus, acești producători încălțări protecție îți oferă și o gamă variată de produse, de la bocanci și ghete și până la cizme și sandale de folosit în diverse medii de lucru.

 • Bocanci de protecție DeWalt

DeWalt produce o gamă diversificată de încălțăminte de protecție, potrivită pentru majoritatea buzunarelor. Dacă eșți în căutarea pentru un produs durabil, conceput pentru a rezistă în timp și în orice fel de mediu, acesta este brandul cu care mergi la sigur. Calitatea produselor se poate observa lejer din multitudinea de recenzii pozitive din mediul online, care îi poziționează ca fiind printre cei mai buni producători de încălțăminte de protecție confortabilă.

 • Bocanci de protecție CAT

CAT este probabil unul dintre cele mai cunoscute nume din domeniul încălțămintei de protecție. Atunci când îți dorești un produs de încredere, pe care să-l folosești pe termen îndelungat, CAT ar trebui să se afle în capul listei tale de cumpărături.

 • Bocanci de protecție Goodyear

Mai mult ca sigur că atunci când spui Goodyear, gândul o să ți se ducă în mod automat la anvelope. Și nu ești departe de adevăr, din moment ce gama lor de produse de încălțăminte securizată este cam la același nivel de calitate. În cazul în care vrei să ai parte de încălțări de calitate, dar și de un preț accesibil, atunci asta este brandul pe care îl cauți.

Concluzie

Îți mulțumesc că ai citit ghidul acesta pentru achiziționarea celor mai bune și confortabile încălțări de protecție și sper recomandările mele se vor dovedi utile.

Ai purtat bocanci de protective cu bombeu metalic? Ce parere ai despre ei? Scrie la comentarii.Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: