Ai Văzut Noua Centrală Termică Daikin? Uite Ce Poate Să Facă!Daikin, unul dintre producătorii de top la nivel internațional, a lansat noua centrală termică Daikin în condensare, aceasta fiind prima de acest gen pentru producătorul japonez.

Disponibilă sub forma unui centrale termice instant, sau in varianta care se racordează la boiler, acest tip de centrală termică pe gaz satisface toate cerințele în materie de apă caldă și căldură. Modelul D2CND este încadrat în clasa de eficiență energetică A la încălzire și în categoria A +++ pentru apă caldă, atunci când functioneaza in combinatie cu panouri solare.

Centrala termică pe gaz Daikin D2CND este concepută ținându-se cont în mod special de montaj. In acest sens, oferindu-le instalatorilor una dintre cele mai simple modalități de instalare: o amprentă de mici dimensiuni, o greutate redusă și conexiuni ușoare pentru o instalare facilă.

Pentru a beneficia de un plus de flexibilitate, vana de gaz adaptivă funcționează cu gaz natural, dar si cu GPL. Iar tubulatura de evacuare poate ajunge până la 11 m. În plus, la centrala termică Daikin D2CND prețul este super avantajos, si poti comanda centrala termica Daikin online de la Climatico.

centrala termica daikin pret

 

Care sunt beneficiile centralei Daikin?

 • Datorită dimensiunilor mici (ocupă doar 0,06 m3), centrala termică Daikin D2CND de 24kW este considerată a fi centrala termică pe gaz cu cele mai reduse dimensiuni;
 • Dispune de o greutate excepțional de mică, de numai 27 kg;
 • Nivel de zgomot în funcționare de doar 49 dB (carcasa este căptușită cu un izolație specială);
 • Putere mărită de încălzire datorită pompei foarte eficientă;
 • Control inteligent prin intermediul aplicației Daikin Online Controller;
 • Funcția Daikin Eye îi permite beneficiarului să vizualizeze rapid starea de funcționarea a centralei și să o monitorizeze în timp real;
 • Programul Stand By Me de la Daikin îi oferă beneficiarului posibilitatea de a obține o garanție extinsă, de 5 ani.

Centrala termică Daikin este disponibilă la puteri de 24, 28 și 35 kW și beneficiază de dimensiuni compacte de numai 400 x 255 x 580 mm pentru modelul de 24 kW și 450 x 288 x 666 mm pentru modelele de 28 și 35 kW.

Pentru a facilita operațiunea de mentenanță, toate componentele sunt accesibile prin partea frontală, iar panourile laterale pot fi detașate pentru a se obține spațiu suplimentar, dacă este necesar.

Daikin a muncit din greu pentru a dezvolta o centrală termică foarte eficientă, dar și una dintre cele mai compacte de pe piață. Această îi oferă beneficiarului un control inteligent și are un design contemporan, care se potrivește perfect cu casele moderne.

centrala termica daikin pareri

Centrala Daikin preț

Poti vedea mai jos pretul centralei termice Daikin pe care o poti gasi pe site-ul Climatico. Vezi care sunt cele mai bune prețuri la modelul Daikin D2CND și profită reducerile disponibile chiar acum. Iată care sunt caracteristicile de top pe care ți le oferă prima centrală murală Daikin:pret centrale termice daikin

 • Instalare și utilizare flexibile. Montajul centralei se poate face în bucătării, băi, dulapuri.
 • Funcție inteligentă de învățare și adaptare printr-un algoritm cu memorare automată
 • Interfață modernă și tehnologie avansată
 • Daikin Eye permite monitorizarea centralei termice
 • Raportul de modulare automat reglează puterea arzătorului
 • Sisteme de siguranță: anti-blocare pompă, anti-blocare vană cu 3 cai, Control ionizare, Protecție îngheț,
 • Lambda Gx, sistem de adaptare a gazelor

Vezi pretul pe Climatico.ro

Păreri despre centrala termică Daikin

Despre centrală termică Daikin, păreri sunt multe pe net. Este fabricată cu componente premium, printre acestea numărându-se ventilatorul EBM Papst, schimbătorul de căldură cu placi SWEP, pompa de circulatie și hidroblocul Grundfos și vana de gaz Kromschröder. Această nouă centrală termică pe gaz în condensare de la Daikin oferă calitate fără compromisuri la un preț extrem de competitiv.

Haideți să vedem cateva din componentele centralei Daikin

 1. Schimbătorul de căldură AL-SI-MG (aluminiu, siliciu, magneziu)

Schimbator de caldura centrala termica Daikin

 1. Vana by-pass

Este un element care îi oferă centralei termice posibilitatea de a face circulatia intre tur si retur chiar daca toate capetele termostatice ale caloriferelor sunt inchise.

vana de by-pass daikin

 1. Supapă de siguranță

Asigură rolul de eliminare a oricărei situații cu potențial de pericol pentru sistem și pentru beneficiar în timpul funcționarii centralei termice.

supapa de siguranta centrala termica pe gaz daikin

 1. Robinet umplere pentru centrala termica

Este responsabil de asigurarea etanșeizării sistemului și de umplerea cazanului cu apă.

Robinet de umplere al instalatiei de incalzire

 1. Pompa de circulatie Grunfoss

Este piesa care beneficiază de dimensiuni reduse și ajută echipamentul să se încadreze într-o clasa de eficiență energetică superioară.

pompa grundfos pentru centrala daikin

 1. Vana cu trei căi

Este o componentă care permite comutarea de pe preparare apa calda menajera pe incalzire.

Vana cu trei cai pentru centrala termica daikin

 1. Arzatorul centralei

Arzator centrala Daikin

 1. Schimbător de căldură din oțel inoxidabil cu 20 plăci-24 kW

schimbator de caldura cu placi daikin

 1. Vas de expansiune 8l

Asigura o rezerva de apa in caz ca sunt pierderi, si spatiul necesar pentru dilatarea apei.

vas de expansiune centrala daikin

 1. Vana de gaz poate functiona cu gaz natural dar si cu GPL
  Vana de gaz pentru centrala Daikin

Asigurând un confort optim beneficiarului, sistemul de control OpenTherm de la Daikin permite comunicarea între centrală și termostat în orice moment, mizând totul pe controlul preciziei. Iar Daikin Eye monitorizează în mod continuu performanța cazanului combi pentru o oferi o fiabilitate optimă.

Controlerul inteligent îi oferă utilizatorului, de asemenea, o modalitate convenabilă de a controla centrala prin intermediul dispozitivului său inteligent.

Utilizând aplicația de încălzire Daikin, beneficiarul poate vizualiza, monitoriza și ajusta diverse setări pentru a-și îndeplini cerințele de furnizare apă caldă și căldură.

Utilizatorul se va bucura de costuri de operare scăzute datorită eficienței ridicate, în timp ce instalatorii sunt asigurați că pot monta și demonta diversele piese cu maximă ușurință. Există posibilitatea de înlocuire  de tip plug-and-play, centrala având conexiuni simple pentru o instalare ușoară. De aceea cred că este un câștig pentru toată lumea aceasta fiind o opinie generală, așa cum reiese din multiplele păreri despre centrala termica Daikin.

După părerea mea, această este una dintre cele mai performante centrale de 24kw disponibile în această gamă de preț în momentul de față.Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: