Centrale termice ImmergasCele mai bune centrale termice Immergas au devenit faimoase la nivel mondial. Anul 1964 a reprezentat un moment de cotitură pentru trei tineri italieni: Gianni Biacchi, Romano Amadei și Giuseppe Carra din micuța localitate Brescello.

 

Aceștia au pus bazele viitorului brand Immergas. Aceasta este una dintre cele mai prestigioase companii care activează în sectorul încălzirii diverselor tipuri de spații: rezidențiale, industriale și comerciale).

Centrale termice Immergas

Până în anul 2014, atunci când s-au celebrat 50 de existența, Immergas s-a transformat într-o bază de referință pentru companiile din acest domeniu.  In anul 1967 era patentat primul produs Immergas. Astăzi, această companie deține un număr vast de patente și tehnologii care ajută utilizatorii.

Eforturile de astăzi ale celor care lucrează în fabricile Immergas se axează pe îmbunătățirea relației cu mediul înconjurător a tuturor centralelor termice Immergas.  În plus, creșterea nivelului de economisire al fiecărui utilizator este un alt principiu pe care se concentrează inginerii Immergas.

Acum, sistemele de încălzire hibrid de la Immergas oferă posibilitățile nelimitate de încălzire. In plus, panourile solare și termice Immergas contribuie la o lume mai puțin poluată și la utilizatori din ce în ce mai fericiți.

Click aici pentru preţul centralelor

Centrale termice Immergas

Atunci când spui centrală termică Immergas, te gândești automat la un nivel superior al performanței, randamentului și posibilităților de adaptare.

Există o gamă variată de tipuri de centrale termice ale acestui brand. Includem aici de la centrale termice de pardoseală Immergas  până la centrale cu captatoare solare Immergas.

Iată câteva modele foarte fiabile de centrale termice convenționale Immergas pentru locuința ta:

Centrală termică convențională Immergas 24 kw
• Centrală termică murală condensare Immergas 24 kw

Istoria companiei Immergas

Immergas înseamnă o istorie de peste 50 de ani, peste 6 milioane de echipamente de încălzit Immergas vândute în toată lumea și dorința de îmbunătățire permanentă.

Înființată în anul 1964 de trei tineri Gianni Biacchi, Romano Amadei și Giuseppe Carra într-o micuță localitate din Reggio Emilia, Italia, compania Immergas a lansat primul său produs în anul 1965 (un boiler clasic).

În anul 1967 deja era obținut primul patent din istoria Immergas, astfel încât în anul 1970, cei trei tineri să hotărască axarea pe producerea de echipamente de încălzire și apă caldă menajeră pentru uz casnic.

Anii 1980 aduc pe piața echipamentelor de încălzire, prima centrala termica Immergas (modelul Avio), precum și prima centrala Immergas (Eolo).

Aceste modele sunt îmbunătățite și regândite în anii ’90, atunci când apare modelul Eolo Super Vip, de exemplu.

Începând cu anii 2000, Immergas cucerește și China. Acest lucru ii permite să abordeze o piață de desfacere cu vaste perspective de viitor.

La aniversarea celor 50 de ani de existență, brandul de centrale termice Immergas prezintă o vastă gamă de produse, care sunt în conformitate cu standardele de calitate impuse de către organismele care se ocupă de protejarea mediului înconjurător.

De aceea, Immergas este unul dintre cele mai solide și performante companii care activează în domeniul sistemelor și echipamentelor de încălzire la nivel mondial.

Producţia de centrale termice Immergas

Immergas înseamnă nu doar peste 50 de tradiție și performanță în domeniul echipamentelor de încălzire a locuințelor.

Acest brand înseamnă o gamă variată de produse. Toate acestea sunt caracterizate de o calitate net superioară și prezența în peste 6 milioane de locuințe din întreaga lume.

De la sistemele hibrid Immergas și până la pompele de căldură Immergas, de la sistemele cu panouri solare Immergas și până la centralele termice tradiționale Immergas, acest brand înseamnă un univers al inovației și al dezvoltării perpetue.

Date de contact pentru Immergas România
• Adresa: Bulevardul Unirii, Nr: 80 Bloc: J1, Mezanin, 030837 BUCURESTI, SECTOR 3, România
• Telefon: +40213268178
• Email: –
• Site: http://www.condensareimmergas.ro/

Garanţie
Immergas înseamnă calitate și performanță încă din 1964. De aceea, toate produsele acestei companii, de la centrale termice murale Immergas și până la boilerele de inox Immergas sunt concepute pentru a rezista în timp.

Garanția standard pentru aceste echipamente este de 24 de luni.

Alte resurse

• Immergas pe Internet
Site-ul Immergas

Centralele termice Immergas înseamnă peste 50 de tradiție și experiență într-un domeniu în care fondatorii acestei companii și-au propus să atingă absolutul.

Calitatea cazanelor de încălzire Immergas, randamentul sporit al centralelor termice în condensare Immergas sau eficiența ridicată a radiatoarelor Immergas sunt doar câteva dintre caracteristicile de bază ale produselor acestui brand.

Cei care deja se bucură de aceste avantaje au la dispoziție secțiunea de comentarii. Aceasta este disponibila pentru a ne împărtăși din experiența lor cu echipamentele Immergas.

 Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: