Centrale termice ViadrusDisponibile atât în versiunea pentru utilizatorii casnici, cât și pentru spațiile industriale și comerciale, cele mai bune centrale termice Viadrus sunt excelent optimizate pentru a oferi căldură și apă caldă menajeră la cele mai înalte standarde de calitate.Centrale termice Viadrus

 

Lansată în anul 1885, în Cehia, compania Viadrus și-a construit încet, dar sigur, drumul către poziția actuală de pe piața echipamentelor de încălzire.

În anul 1963, compania își mută fabrică de la Praga în Bohumin, iar patru ani mai târziu deja sunt lansate pe piață cele mai bune centralele termice Viadrus.

Începând cu anul 1997, toate produsele de încălzire Viadrus se încadrează în normele de siguranță și certificare ISO 14001. Acest lucru înseamnă că oricare ar fi tipul de produs de încălzire Viadrus pe care-l dețineți, acesta este 100% sigur.

Viadrus și-a diversificat de-a lungul timpurilor oferta de produse. Așa că, astăzi, printre sistemele de încălzire Viadrus o să regăsiți centrale termice pe lemne Viadrus, centrale termice pe gaz Viadrus și, începând cu 2016, sobe de interior Viadrus.

Toate aceste produse sunt confecționate în conformitate cu standardele de calitate în vigoare, dar și cu respectarea mediului înconjurător.

Click aici pentru preţul centralelor

Centrale termice Viadrus

Printre cele mai fiabile produse oferite de către acest brand se numără centralele termice pe lemne Viadrus.

Concepute pentru a se plia pe orice tip de locuință, aceste dispozitive de încălzire cu lemn de la Viadrus sunt foarte eficiente în ceea ce privește consumul și randamentul oferite utilizatorului.

Iată câteva dintre cele mai avantajoase centrale termice pe lemn Viadrus:

Centrală termică pe lemne Viadrus 20 kw
Centrală termică pe lemne Viadrus 30 kw
Centrală termică pe lemne Viadrus 40 kw
Centrală termică pe lemne Viadrus 49 kw

Istoria companiei Viadrus

Compania Viadrus este o afacere de familie începută în Praga în anul 1885. Abia începând cu anul 1888, Viadrus se poziționează ca o fabrică destinată producției de aparate pentru încălzire locuința.

Ulterior, în 1890 sunt produse primele radiatoare din fonta Viadrus. După mutarea facilităților din Praga, orașul în care a început afacerea, în Bohumin, în anul 1963, compania își diversifică producția de echipamente și sisteme de încălzire.

Astfel, în 1967 sunt produse primele centrale termice pe gaz Viadrus. An după an, produsele Viadrus trec granițele țării și ajung în statele vecine.

Grație unor caracteristici de fiabilitate foarte ridicate, sistemele de încălzire Viadrus se poziționează în topul preferințelor utilizatorilor. În anul 2002 sunt îmbunătățite liniile de producție a centralelor termice Viadrus.

În 2013 este proiectat și lansat un nou tip de centrale termice in condensare Viadrus, iar în 2016 sunt lansate primele sobe de interior Viadrus. În 2017, Viadrus este singura companie producătoare de echipamente de încălzire din Cehia care respectă standardele Ekodesign.

Astfel, atât timp cât utilizați un produs de încălzit locuința de la Viadrus sunteți siguri de calitatea superioară a acestuia și de rezistența îndelungată în timp.

Producţia de centrale termice Viadrus

Viadrus este una dintre cele vechi companii producătoare de echipamente de încălzire a locuințelor din Europa. Compania cehă se evidențiază prin calitatea sporită a produselor sale, dovadă fiind garanția de 5 ani de care beneficiază acestea.

Astfel, produsele de încălzire a spațiilor rezidențiale Viadrus sunt la fel de fiabile, indiferent de tipul de combustibil folosit (gaz sau lemn).

Date de contact pentru Viadrus România
• Email: info@viadrus.cz
• Site: http://www.viadrus.cz

Garanţie
Viadrus înseamnă calitate înainte de toate. Astfel, garanția standard în cazul acestor centrale termice Viadrus este de 60 de luni (printre cele mai extinse perioade de garanție pentru produse de încălzire a unui spațiu rezidențial).

Alte resurse
Site-ul Viadrus

Centralele termice Viadrus se remarcă printr-o tradiție de peste 130 de ani în domeniul încălzirii locuințelor. Calitatea, fiabilitatea remarcabilă și gama largă de avantaje oferite sunt elemente de marcă ale acestui brand.

Celor care deja se bucură de beneficiile oferite de centralele și sistemele de încălzire locuință Viadrus le solicităm ajutorul. În secțiunea de mai jos, de comentarii, vă rugăm să vă expuneți părerea despre produsele de încălzire Viadrus.

Cu ajutorul dvs și cei care își doresc o centrală termică Viadrus pot afla mai multe informații utile, direct de la sursă!

Citeste si:

Centrală Termică pe Lemne Viadrus (Transport Gratuit)

De Unde Cumpar Element de Fonta Pentru Cazan Viadrus

7 Lucruri De Știut Despre o Centrală Pe Lemne

De Ce Scoate Fum Centrala Pe Lemne Sau Soba?Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: