Centrale Termice Saunier DuvalArticolul prezent se adresează celor interesaţi de centralele termice Saunier Duval, oferindu-le toate informaţiile necesare despre brand şi produsele comercializate de către acest producător.

Grupul francez Saunier Duval a fost lansat în anul 1907 şi, pas cu pas, de-a lungul existetentei centralele termice în condensatie Saunier Duval au început să scrie istorie în întreaga lume. Astăzi, pe lângă centralele termice pe gaz in condensatie, acest grup mai produce şi sisteme solare, care sunt axate pe protejarea mediului înconjurător şi oferirea unui grad sporit de confort cu un minim de reurse utilizate.

Centrale termice Saunier Duval pareri

Saunier Duval a început ca o afacere de familie în Franţa, de către doi prieteni, Charles Saunier şi Maurice Duval, ajungând astăzi să numere peste 10,000 de angajaţi şi să fie prezentă în casele oamenilor de pe întreg Globul.

Click aici pentru preţul centralelor

Centrale termice Saunier Duval

În cele urmează poţi vedea unele dintre centralele termice Saunier Duval care se numără printre produsele de top ale acestui brand:

Istoria firmei Saunier Duval

Compania şi-a început activitatea în anul 1907 la iniţiativa a doi prieteni care s-au decis să încerce să ofere o nouă perspectivă francezilor în ceea ce priveşte încălzirea locuinţelor şi furnizarea de apă caldă.

Anul 1922 a constituit rampa de lansare a produselor destinate furnizării de apă caldă şi încălzire ale acestui producător, iar în anii ’60 Saunier Duval începe expansiunea pe pieţele din Europa.

În 1965 acest brand producea o centrala pe gaz Saunier Duval la aproape 37 de secunde, iar în anul 1975 compania deja avea 10,000 de angajaţi.

În perioada 1983-1987 s-a început producţia de unităţi de încălzire şi apă caldă menajeră dedicate, precum şi de panouri solare, iar în anul 2009 este lansat la nivel internaţional sistemul hibrid de calitate superioară GeniaHybrid.

Din 2012 acest producător a fuzionat cu brandul Vaillant şi împreună şi-au propus să domine lumea şi să furnizeze cele mai avantajoase soluţii în materie de încălzire.

Producţia de centrale termice Saunier Duval

Centralele termice în condensatie au început să devină din ce în ce mai fiabile datorită lansării modelelor Isomax, Isosplit, Isofast şi Isosplit Condens între anii 1997-2000. Între anii 2004-2005 au fost concepute şi dezvoltate unităţile de încălzire Magna Air şi cele solare Helioset şi Helioconcept.

Noua generaţie de centrale termice Saunier Duval Genia Air şi sistemele solare de înaltă calitate au început să domine piaţa de specialitate începând cu anul 2013.

Date de contact Saunier Duval România

Garanţie

Centralele termice Saunier Duval beneficiază de una dintre cele mai avantajoase garanţii, perioada fiind de 6 ani.

Alte resurse

Deţii o centrală termică Saunier Duval? În secţiunea de comentarii poţi împărtăşi părerea şi experienţa ta în ceea ce priveşte acest brand pentru a-i ajuta şi pe ceilalţi cititori în cazul în care sunt interesaţi de achiziţionarea unui astfel de produs.Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: