Centrale termice BuderusPentru cei dornici să încerce centrale termice Buderus acest articol le va furniza toate datele şi informaţiile necesare în ceea ce priveşte acest brand.

Cu o istorie de peste 275 de ani, brandul german Buderus produce în prezent centrale termice în condensare Buderus, centrale pe gaz şi centrale termice pe combustibil lichid Buderus, dar şi sisteme solare Buderus, precum şi alte unităţi dedicate obţinerii de apă caldă şi căldură, aşa cum sunt boilerele şi instanturile de apa calda Buderus.

Buderus este o afacere de familie care a început în anul 1731, atunci când membrii familiei produceau diverse obiecte din fier, ulterior specializându-se pe producţia de sobe.

Astăzi cand cauti centrale termice Buderus şi produsele conexe acestora, poti vedea ca sunt prezente în peste 50 de ţări ale lumii şi este unul dintre liderii în materie de producţie de produse destinate încălzirii locuinţelor.

Centrale termice Buderus pareriCentrale termice Buderus

În cele ce urmează poţi vizualiza unele dintre cele mai apreciate centrale termice Buderus:

Istoria firmei Buderus

Buderus este astăzi parte din grupul german Robert Bosch Group, recunoscut la nivel internaţional pentru produsele sale de calitate superioară şi standardele ridicate de producţie. La început, Buderus a produs şi comercializat produse din fier şi sobe (în anul 1731), începând din anul 1861 să se axeze pe producţia de sisteme de încălzire a apei.

În perioada 1878-1898 Buderus a patentat boilerele Buderus din metal care se alimentau pe cărbune şi antracit, iar în anul 1912 deja produsele acestui brand erau răspândite în întreaga Germanie. În anul 1927 a lansat pe piaţă primele boilere din oţel, iar în 1953 a iunceput producţia primele sisteme de încălzire din oţel.

În 1977 au fost lansate boilerele Buderus de tip ecomatic, iar în 2002 a dezvoltat prototipul unei centrale bazată pe celule. În prezent centralele termice Buderus sunt folosite în peste 50 de state ale lumii, fiind unul dintre brandurile apreciate la nivel internaţional.

Producţia de centrale Buderus

Având o istorie de peste 275 de ani în domeniul sistemelor de încălzire şi de furnizare a apei calde, Buderus este unul dintre brandurile de renume care activează cu succes în peste 50 de state ale Globului.

Lider în materie de soluţii de încălzire pe bază de panouri solare şi cu o vastă experienţă în domeniul centralelor termice pe diverşi combustibili, Buderus este astăzi unul dintre producătorii internaţionali de elemente de încălzire care oferă opţiuni personalizate celor dornici să aibă parte de condiţii maxime de confort.

Pret Centrale Buderus

Date de contact Buderus România

Garanţie centrale termice Buderus

Atunci când alegi centralele termice pe condensatie Buderus trebuie să ştii că acestea beneficiază de o garanţie de 5 ani.

Alte resurse

Foloseşti în prezent o centrală termică Buderus? În secţiunea de comentarii, pe care o găseşti mai jos, ne poţi povesti cum se comportă aceasta şi care este părerea ta în ceea ce priveşte acest producător.Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: