Centrale Termice AristonO centrală termică Ariston constituie o nouă culme a tehnologiei pentru încălzirea şi asigurarea necesarului de apă caldă într-un imobil. Află mai multe informaţii despre acest producător italian de centrale termice în cele ce urmează.

Brandul italian Ariston este unul dintre cele mai populare mărci de centrale termice în condensatie Ariston, producând în acelaşi timp diverse alte soluţii pentru încălzirea locuinţelor, aşa cum sunt boilerele Ariston ori produse pentru climatizarea imobilelor.

De asemenea, produsele termice Ariston din categoria regenerabile reuşesc să ajute la mai buna protejare a mediului înconjurător şi constituie soluţiile perfecte pentru a furniza căldură şi apă caldă în orice zonă a lumii.

Firma Ariston a fost fondată în anul 1930 în regiunea italiană Marche, dar ascensiunea sa începe în anii ’60 atunci când sunt lansate primele produse dedicate încălzirii apei.

Astăzi, centralele termice Ariston sunt prezente în peste 150 de ţări ale lumii, iar compania înregistrează vânzări de peste 1,43 de miliarde de euro anual.

Centrale termice Ariston pareriCentrale termice Ariston pareri

Centrală termică Ariston

Testează avantajele oferite de câteva dintre cele mai de succes centrale termice Ariston:

Istoria firmei Ariston

Istoria companiei Ariston începe în anul 1930, atunci când Aristide Merloni înregistrează această societate undeva în regiunea Marche din Italia. În anul 1960, firma Ariston figura deja cu 600 de angajaţi şi lansa primele sale produse de încălzire a apei.

Anii ’70 constituie perioada în care centralele termice Ariston şi boilerele Ariston încep să fie solicitate în afara Italiei, ceea ce reprezintă momentul lansării internaţionale a brandului italian. În anul 1980 Ariston deja era perceput ca o marcă simbol a calităţii, iar fiabilitatea sporită a produselor sale şi diversitatea erau cea mai bună carte de vizită.

Începând cu anul 2000, centralele termice Ariston încep să fie produse într-un număr din ce în ce mai mare de state. Astăzi este unul dintre cele mai puternice branduri producătoare de centrale termice şi produse dedicate încălzirii locuinţelor.

Ariston Thermo este brandul care are peste 6900 de angajaţi în momentul de faţă şi produce peste 7 milioane de produse anual.

Producţia de centrale termice Ariston

Ariston Thermo cuprinde mai multe mărci care produc diverse tipuri de unităţi de încălzire a apei şi a locuinţelor, precum şi o mulţime de componente legate de acestea. Centralele termice in condensaţie Ariston sunt printre cele mai solicitate produse de pe piaţă.

Mai mai produce şi sisteme solare de încălzire, variate soluţii pentru termoreglarea şi acumularea de căldură în imobile, precum şi unităţi care folosesc gaz sau combustibil solid.

Centralele termice Ariston respectă normele de protecţie a mediului, mai ales că utimele produse lansate sunt puternic orientate către folosirea resurselor regenerabile.

Preţ Centrale Ariston

Date de contact Ariston Romania

Garanţie Ariston

Toate centralele termice Ariston beneficiază de o garanţie strandard de 2 sau 3 ani, iar anumite produse precum centralele termice pe gaz Ariston sunt furnizate cu o garanţie extinsă de până la 5 ani, in funcţie de promotiile in vigoare.

Alte resurse

Te bucuri de una dintre centralele termice Ariston? În acest caz imparateseste-ţi părerea cu ceilalţi cititori în secţiunea de comentarii şi dezvăluie tuturor experienţa ta cu acest brand.Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: