Centrale Termice ViessmannCentrale termice Viessmann

Daca te gandesti sa alegi din modelele de centrale termice Viessmann, afla din acest articol mai multe detalii despre producator.

Grupul german Viessmann produce centrale termice in condensatie Viessmann dar si o gama larga de echipamente de incalzire pe gaz, combustibil lichid, combustibil solid, echipamente solare, pentru uz rezidential si comercial.

Viessmann este o companie de familie cu sediul central in Allendorf (Eder), Germania. Are un numar de angajati de aproximativ 11.500 de oameni si raporteaza vanzari anuale de 2,3 miliarde $.

Pret centrale eMag Pret centrale Romstal

Centrale termice Viessmann

Poti vedea mai jos cateva modele de centrale termice Viessmann:

Istoria firmei Viessmann

Compania Viessmann a fost fondata in Germania in 1917, ca producator de centrale din otel, si este o firma de familie de mai multe generatii.

Viessmann a deschis prima fabrica in afara tarii de origine in 1972 in Franta, urmata de una in Waterloo, Ontario, Canada in 1978.

Au produs prima centrala termica Viessmann in condensatie in 1992. In ultimii ani firma a castigat mai multe premii in Germania, inclusiv “Excellent Product Design – Building and Energy”.

Productia de centrale Viessmann

Viessmann produce cazane de otel si de fonta clasificate Energy Star. Sunt mai multe modele de centrale termice pe gaz, si pentru montaj pe perete si pentru montaj pe pardoseala.

Viessmann mai produce cazane pe lemne  cum ar fi centrala termica pe lemne Viessmann Vitoligno 100-S model nou, dar si echipamente solare destinate apei calde menajere si aportului la incalzire.

Date de contact Viessmann Romania

Garantie

Centralele termice pe gaz Viessmann au o garantie generala de 2 ani.

Alte resurse

Ai o centrala termica Viessmann? Scrie parerea ta in sectiunea de comentarii de mai jos, si impartaseste cu ceilalti cititori experienta ta.Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: