Centrale Termice Viessmann

Centrale termice Viessmann

Daca te gandesti sa alegi din modelele de centrale termice Viessmann, afla din acest articol mai multe detalii despre producator.

Grupul german Viessmann produce centrale termice in condensatie Viessmann dar si o gama larga de echipamente de incalzire pe gaz, combustibil lichid, combustibil solid, echipamente solare, pentru uz rezidential si comercial.

Viessmann este o companie de familie cu sediul central in Allendorf (Eder), Germania. Are un numar de angajati de aproximativ 11.500 de oameni si raporteaza vanzari anuale de 2,3 miliarde $.

Pret centrale eMag Pret centrale Romstal

Centrale termice Viessmann

Poti vedea mai jos cateva modele de centrale termice Viessmann:

Istoria firmei Viessmann

Compania Viessmann a fost fondata in Germania in 1917, ca producator de centrale din otel, si este o firma de familie de mai multe generatii.

Viessmann a deschis prima fabrica in afara tarii de origine in 1972 in Franta, urmata de una in Waterloo, Ontario, Canada in 1978.

Au produs prima centrala termica Viessmann in condensatie in 1992. In ultimii ani firma a castigat mai multe premii in Germania, inclusiv “Excellent Product Design – Building and Energy”.

Productia de centrale Viessmann

Viessmann produce cazane de otel si de fonta clasificate Energy Star. Sunt mai multe modele de centrale termice pe gaz, si pentru montaj pe perete si pentru montaj pe pardoseala.

Viessmann mai produce cazane pe lemne  cum ar fi centrala termica pe lemne Viessmann Vitoligno 100-S model nou, dar si echipamente solare destinate apei calde menajere si aportului la incalzire.

Date de contact Viessmann Romania

Garantie

Centralele termice pe gaz Viessmann au o garantie generala de 2 ani.

Alte resurse

Ai o centrala termica Viessmann? Scrie parerea ta in sectiunea de comentarii de mai jos, si impartaseste cu ceilalti cititori experienta ta.

Click Here to Leave a Comment Below

Ciprian C - a couple of years ago Reply

Buna, vreau sa inlocuiesc o centrala Vaillant cu o centrala Viessmann generatia 111W 35kw (cu boiler acm 46l) si am o intrebare: este posibila setarea de catre utilizator a unor parametri de functionare: de exemplu blocare x minute pompa recirculare agent termic in instalatie, timp blocare arzator, dezactivare/activarea functiei comfort? Stiu ca la centralele Vaillant aceste configurari sunt disponibile si accesibile pt utilizator. Am citit manualul de utilizare pt 111w si acolo nu erau referire la asa ceva, nici codurile de eroare nu erau explicate trebuie sunat la firma de instalatii, dar e un pic ciudat ca pt fiecare cod de eroare si setare sa apelezi la un expert.

Multumesc

Florin - last year Reply

Buna seara,

Centralele Viessmann pe gaz in general si modelul 111-w in particular au bypass inclus in cazul utilizarii cu termostate pe toate caloriferele sau trebuie montat unul separat?

    Blog de Instalatii - last year Reply

    Buna ziua,

    Acest model are supapa de by-pass, se numeste Supapă diferenţială de presiune.

Catalin - 11 months ago Reply

Bună ziua, am o centrală Viessmann si imi apare eroare F2,am presiunea 2, am dat si reset si tot nu porneste, ma puteti ajuta

ciobanu marian - 6 months ago Reply

buna ziua, am o centrala viessmann 050w si vreau un termostat care sa aiba functia opentherm si sa fie wi-fi , ret 300-400lei , ce imi recomandati ? multumesc

Leave a Reply: