Centrale Termice WolfPrezentul articol este dedicat brandului de centrale termice Wolf murale în condensare. Acesta este unul dintre cele mai bine poziționate sisteme de încălzire pentru diverse tipuri de spații (rezidențial, industrial și comercial).

Centrale Termice pe gaz Wolf

Înființată în Mainburg, Germania în anul 1963 de către Anton Wolf, compania Wolf avea la început un număr de 80 de angajați. De-a lungul timpului, datorită calității produselor de încălzire Wolf, această compania și-a consolidat poziția pe piața de profil, avansând în topul preferințelor clienților la nivel național și international.

Pana în 1981 compania se ocupă de producerea echipamentelor de ventilație pentru diverse locații, acesta fiind anul în care obiectul de activitate al brandului Wolf s-a schimbat în producerea de centrale de încălzire. Rând pe rând, produsele Wolf se diversifică.

In portofoliul firmei si-au facut loc sistemele integrate de panouri solare Wolf, centralele în condensare Wolf (primele au fost produse în anul 1997) sau centralele termice instant Wolf (în anul 2004).

Începând cu anul 2000, brandul de produse de încălzire Wolf s-a orientat către introducerea unor elemente cât mai prietenoase cu mediul înconjurător. Centrala în condensare Wolf (lansata în 2008) a fost unul dintre produsele premiate ale acestui brand.

Astăzi, centralele termice murale în condensație Wolf sunt comercializate prin intermediul a peste 60 de parteneri în întreaga lume. Pentru mulți dintre cei care utilizează produsele sale, brandul Wolf este un partener de nădejde pentru o perioadă îndelungată de timp!

Click aici pentru preţul centralelor

Centrale termice Wolf

Alegerea unei centrale termice de încălzit orice spațiu (comercial, rezidențial sau industrial) de la brandul Wolf reprezintă una dintre cele mai simple misiuni. Caracteristicile superioare din toate punctele de vedere se evidențiază la oricare dintre aceste produse (biomasă, gaz sau motorină).

Următoarele exemple sunt doar câteva dintre centralele termice Wolf de top:

Centrală termică murală în condensare Wolf 35 Kw
Centrală termică murală în condensare Wolf 28 Kw

Istoria companiei Wolf

Brandul Wolf a fost lansat în anul 1963 în Mainburg, Germania. De-a lungul existenței de peste 50 de ani acest brand se remarcă prin calitatea superioară a produselor sale. În anul 1981 această companie și-a diversificat producția și a început să comercializeze sisteme de încălzire centrală Wolf.

Perioada 1991-1997 se caracterizează printr-o îndelungată prosperitate și diversificare a tipurilor de produse. Atunci au aparut pe piață boilerele combinate Wolf (1994), panourile solare Wolf (1996) și sistemele în condensare (1997).

Începând cu anul 2003, compania se orientează către dezvoltarea sistemelor de încălzire cu gaz/ulei Wolf. Acestea poziționează producătorul pe locul 3 în Germania. În 2005 este lansat prima centrala cu recuperare de căldură, iar în 2008 centrala în condensare cu ulei Wolf.

Deja, în 2010, compania se axează pe produse de tipul centralelor de încălzire centrală solară Wolf (2009) sau a pompelor cu căldură Wolf (2010). Perioada actuală este dominată de o deschidere către identificarea celor mai bune soluții de încălzire cu un grad ridicat de protejare a mediului înconjurător.

Producţia de centrale termice Wolf

Brandul de centrale termice în condensare Wolf le oferă clienților săi o experiență în domeniu de peste 50 de ani de activitate. Centralele termice pe gaz Wolf, cele pe biomasă sau motorină reprezintă doar câteva dintre produsele disponibile în portofoliul acestei companii.

Datorită caracteristicilor avansate, produsele de încălzit Wolf pentru spații rezidențiale, comerciale și industriale constituie un real avantaj pentru orica gospodărie din România.

Date de contact pentru Wolf România
• Str. Tudor Arghezi nr. 21 IPCT Building Sector 2, Bucuresti
• Telefon: 021 311 8724
• Email: office@jetrun.ro
• Site: https://www.jetrun.ro

Garanţie
Garanţia de 36 de luni este o dovadă a faptului că aceste centrale termice în condensaţie Wolf sunt nişte produse de calitate premium.

Alte resurse
• Wolf pe Internet
Site-ul Wolf

Centralele termice Wolf reprezintă una dintre bazele de raportare atunci când este vorba despre încălzirea locuinței. Concepute pentru a îndeplini standardele superioare ale calității, centralele termice Wolf sunt o opțiune demnă de luat în calcul atunci când este vorba despre încălzirea spațiilor industriale și rezidențiale.

Secțiunea de comentarii este disponibilă tuturor celor care deja au interacționat cu produsele acestui brand și care-și pot expune părerea pentru a-i ajuta pe cei care sunt interesați de achiziționarea unei centrale termice Wolf.Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: