Uite Care Sunt Top 10 Cele Mai Citite Articole in 2017Top 10 Cele Mai Citite Articole in 2017 blogdeinstalatii.ro

Iată care au fost cele mai citite 10 articole de pe Blog de Instalații în anul 2017.

  1. De Ce Scade Presiunea În Centrala Termică?

Centrala termică din locuința ta trebuie verificată în mod periodic pentru a nu avea parte de probleme legate de scăderea presiunii. Acțiunea poate fi realizată de către proprietar, care fie utilizează manometrul, fie citește datele de pe afișaj. Află din articol cum poți face de unul singur încărcarea instalației centralei termice în caz de scădere a presiunii.

Click aici ca sa citesti acest articol

 

  1. 8 Probleme La Hidrofor Și Rezolvarea Lor

În cazul utilizării unui hidrofor te poți confrunta cu variate probleme. De la pompa care nu mai funcționează și până la lipsa presiunii în hidrofor, acest articol îți explică în mod detaliat fiecare tip de problemă, care sunt cauzele posibile și cum o poți rezolva rapid.

Click aici ca sa citesti acest articol

 

  1. Cea Mai Bună Centrală Termică Pe Lemne Cu Gazeificare

Centralele care utilizează în procesul de producere a căldurii și apei calde menajere sistemul de gazeificare sunt unele dintre cele mai fiabile tipuri de centrală pe lemne. Alegerea unui astfel de centrale eficientă și economică nu mai este atât de dificilă, dacă știi care sunt caracteristicile exacte pe care trebuie să le urmărești atunci când o achiziționezi. Află care sunt aceste din acest articol.

Click aici ca sa citesti acest articol

 

  1. Care Este Cea Mai Bună Centrală Termică Pentru Mine?

Procesul de achiziționare a unei centrale termice este o operațiune riguroasă. Trebuie să ai în vedere prețul centralei, perioada de garanție, consumul și eficiența/randamentul energetic pe care această le oferă. În plus, există și o serie de alte caracteristici care trebuie avute în vedere și despre care poți afla numai în acest articol.

Click aici ca sa citesti acest articol

 

  1. Cum Montez un Termostat la Centrala Termică? 10 Pași + Scheme de Montaj

Montarea unui termostat la o centrală termică se poate dovedi a fi o procedura simplă dacă știi exact ce ai de făcut. De la etapa de desfacere a carcasei termostatului, etichetarea firelor și până la montarea acestuia în baza de prindere de pe perete, întreg procesul este explicat amănunțit în acest articol. În plus, poți afla cum se montează termostatul pentru diverse tipuri de centrală termică!

Click aici ca sa citesti acest articol

 

  1. 7 Pași pentru a afla cum aeriseșți caloriferul

Ai nevoie de doar câteva accesorii pentru a realiza în mod eficient operațiunea de aerisire a caloriferelor din locuința ta. În numai 7 pași simpli poți efectua aerisirea fiecărui calorifer, astfel încât să te bucuri de maximul de căldură în lunile friguroase de iarnă. Află din acest articol cum poți aerisi un calorifer din fontă sau unul care nu are aerisitor.

Click aici ca sa citesti acest articol

 

  1. Cum scapi de eroarea centralei? Explicația codurilor de eroare Ariston

Chiar și cele mai bune centrale termice se mai dereglează sau defectează din când în când. Nici marca Ariston nu este ocolită de astfel de probleme, de aceea ar fi bine să știi care este semnificația fiecărui cod de eroare afișat. Este vorba doar despre un defect minor sau despre o problemă majoră a centralei termice? Descoperă ce înseamnă fiecare cod de eroare în parte din articolul despre codurile de eroare Ariston.

Click aici ca sa citesti acest articol

 

  1. Ce Presiune Trebuie Să Aibă O Centrală De Apartament?

Presiunea ideală a unei centrale termice de apartament trebuie să fie cuprinsă între 1 și 2 Bari. Dar ce se întâmplă atunci când presiunea scade sub valoarea de 0,8 Bari? Dar dacă crește peste 3 Bari? Răspunsul la aceste întrebări și la multe altele le poți afla în acest articol foarte bine documentat.

Click aici ca sa citesti acest articol

 

  1. 35 de Firme pentru Peleți. Unde Găseșți Peleți Ieftini?

Centralele termice pe peleți reprezintă una dintre cele mai economice și avantajoase modalități de încălzire a unei locuințe. Pentru a obține randamentul maxim în procesul de obținere a căldurii și a apei calde menajere ai nevoie de materie prima de calitate. Descoperă care sunt cei mai buni producători și distribuitori de peleți de calitate din România citind acest articol.

Click aici ca sa citesti acest articol

 

  1. Cum Aleg și Cât Consumă o Centrală Electrică?

Achiziționarea unui centrale electrice trebuie să se bazeze pe calcule legate de suprafața de încălzit, de puterea termică, de consumul de energie și de mulți alți factori. Care sunt cele mai bune centrale electrice de pe piață și care oferă cel mai bun raport randament/consum vei afla în acest articol. Alături de multe alte informații care te vor ajuta să-ți alegi cea mai bună centrală electrică.

Click aici ca sa citesti acest articol

 

Daca-ti place acest articol, te rog sa-l distribui pe Facebook si pe Linkedin, sau pe unde mai umbli tu online 🙂

 

Care este articolul tau preferat din cele 10 cele mai citite in 2017? Spune-mi intr-un comentariu mai jos!

 Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: