Centrale Termice Sime

Brandul italian Sime si cele mai bune centrale termice Sime sunt subiectul prezentului articol. Aceasta este compania care a lansat la nivel mondial primul radiator plat din fontă (în anul 1973). Încă de atunci, produsele termice Sime se evidențiau prin calitatea superioară a caracteristicilor și prin orientarea acestora către obținerea de performanță.

Centrale termice pe gaz Sime

 

Centralele termice Sime încălzesc locuințele oamenilor de pe întreg Globul încă de acum 40 de ani. Înființată în anul 1972 în frumoasa zonă a Veronei (Legnago), compania Sime și-a propus să reprezinte una dintre soluțiile ideale pentru încălzirea locuinței.

În plus, în ultimii ani, compania și-a propus să dezvolte sisteme integrate de încălzire Sime care să protejeze cât mai bine mediul înconjurător. În anul 2014, unul dintre cele mai fiabile produse de încălzit locuința Sime – unitatea de încălzire hibrid de perete – reușește să cucerească piața internațională prin noutatea sa.

Sistemul integrat conține un boiler pe gaz, o pompă de căldură și control MEM. Astfel, noile unități de încălzire Sime prezintă numeroase beneficii în ceea ce privește reducerea, reciclarea și reutilizarea elementelor implicate în procesul de încălzire a oricărei gospodării.

Click aici pentru preţul centralelor

Centrale termice Sime

Dotarea locuinței cu un dispozitiv de încălzire produs de către această companie îți oferă beneficii pe termen îndelungat. Iată care sunt unele dintre cele mai fiabile centrale termice Sime:

Centrală termică în condensație Sime 21.4 kw
• Centrală termică în condensație Sime 25.7 kw
Centrală termică în condensație Sime 32.2 kw

Istoria companiei Sime

Înființată în anul 1972, în Italia, Verona, Legnago, compania Sime produce unele dintre cele mai solide centrale termice și dispozitive de încălzire pentru o gamă variată de locații, precum case, apartamente, zone rezidențiale sau spații industriale. Grație unor caracteristici precum durabilitatea, calitatea superioară și nivelul sporit de satisfacție, centralele termice Sime și boilerele Sime au cucerit lumea.

Sime s-a remarcat prin producerea primului radiator plat din fontă în anul 1973. Acesta era unul dintre cele mai eficiente și fiabile produse de încălzit locuința, ceea ce l-a poziționat rapid în topul preferințelor clienților din Europa. Ulterior, produsele pentru încălzit locuința de la Sime au ajuns până în Chile, Australia și SUA.

Sistemele inteligente Sime permit protejarea mediului înconjurător. In plus, acestea permit refolosirea elementelor care sunt implicate în procesul de producere a căldurii și apei calde menajere. Grație ultimelor descoperiri tehnologice din laboratoarele proprii, noile unități de încălzire și apă caldă menajeră Sime se pliază perfect pe necesitățile oricărei gospodării.

Producţia de centrale termice Sime

În momentul actual, peste 3 milioane de locuințe la nivel mondial sunt dotate cu astfel de sistemte integrate Sime. Calitatea superioară a produselor Sime se reflectă în garanții extinse pentru boilerele termice Sime și centralele termice în condensație Sime care sunt cuprinse între 5 și 10 ani.

Experiența de peste 40 de ani dobândită de compania Sime este evidențiată printr-o serie de boilere de încălzire Sime care beneficiază de înaltă calitate. Oricare dintre aceste produse de încălzit Sime este ideal pentru gospodăriile din România.

Date de contact pentru Sime România
• Site: http://sime.co.uk/

Garanţie
Centralele termice Sime sunt garantate pentru o perioadă standard de 24 de luni. Caracteristicile tehnice ale acestora permit funcționarea acestora fără probleme timp de 10 ani.

Alte resurse
• Sime pe Internet
Site-ul Sime

Centralele termice Sime le oferă oamenilor de pretutindeni posibilitatea de a-și încălzi locuințele la un raport calitate-preț foarte bun. Celor care își doresc să afle mai multe despre sistemele de încălzire Sime, secțiunea de comentarii le stă la dispoziție.

Mai ales cei care deja se încălzesc cu ajutorul boilerelor Sime și a centralelor termice în condensație Sime le pot oferi un real sprijin. Tot ce trebuie sa faca este sa isi posteze părerea despre aceste dispozitive de încălzit.

Centrala termica Sime
Centrala termica Sime
Written by: blogdeinstalatii.ro
Date Published: 02/01/2018
Prezentul articol este despre centrale termice Sime, unele dintre cele mai fiabile şi solide produse ale grupului Sime.
5 / 5 stars

Click Here to Leave a Comment Below

Simion - a couple of years ago Reply

As avea nevoie mai urgenta de cateva informatii privind incalzirea cu calorifere si in acelasi timp prin pardoseala.
Am urmatoarele date:
-Casa parter, etaj si mansarda
-Centrala Immergas 24kw condensatie
-Parterul aprox. 40 mp este acoperit cu instalatie de incalzire pardoseala
-La parter 4 calorifere, Etaj 4 calorifere, mansarda 3 calorifere (mentionez ca nu stiu care este ordinea legaturii intre ele)
-Instalatia din pardoseala este prevazuta cu 5 circuite, grup de pompare tur-retur, pompa Grundfos, si robinet termostatat pe tur.
Problema este urmatoarea:
Dupa ce a fost montata centrala, am pus in functiune instalatia de calorifere si cea din pardoseala simultan, sau incalzit pardoseala si caloriferele, mai putin doua dintre acestea (de la parter) care ramaneau reci (chiar si dupa ce am facut aerisirea la toate).
Daca opresc instalatia din pardoseala, caloriferele functioneaza ft bine (toate).
Acum, am instalat un cronotermostat fara fir care pare ca functioneaza normal, insa, instalatia din pardoseala nu se mai incalzeste (la orice temperatura as regla termostatul acesteia sau cel de ambient sau la orice temperatura as regla si apa din instalatie).
Va rog daca aveti timp sa ma lamuriti si pe mine in aceasta problema.
Multumesc foarte mult.

  Blog de Instalatii - a couple of years ago Reply

  – daca credeti ca are legatura cu termostatul, incercati sa folositi centrala termica fara acesta.
  – faceti o echilibrare hidraulica a radiatoarelor. Cele care sunt mai apropiate si care se incalzesc bine, mai inchideti-le din robinetul de tur sau retur.
  – verificati ce temperatura pe tur are centrala si daca e nevoie mai cresteti-o.

Leote Nicolae - a couple of years ago Reply

Am o centrala Imergas miniEoli24kw.Cand merge pe ac se incalzeste f.mult apa devenind oparita desi robinetul este reglat la minim,apoi o relez din robinet dupa care iar devine oparita.Care este cauza?

  Blog de Instalatii - a couple of years ago Reply

  La ce temperatura este setata apa calda menajera la centrala termica?

Maria - last year Reply

Ma incinta página ta mereu observaciones lucruri importante ma interesada o central pe lemne si carbuni deocamdata Nu e gata camera dar imi place tin legatura mersii

  Blog de Instalatii - last year Reply

  Multumesc frumos Maria pentru vorbele frumoase.
  Ma bucur ca gasesti folositoare articolele.
  Si tine aproape, pentru ca pregatesc si alte article la fel de interesante!

Morovan - last year Reply

Buna ziua,
se pare ca este greu de gasit in Cluj un depanator CT SIME zyp. E achizitionata de ani buni de la Romstal, dar politica lor (in general) imi displace, pentru a lua leg. Central service instal srl Cluj, trebuie sa le dau lor (Romstal) datele si ma va contacta cineva. Imi place sa apelez direct la un instalator care sa raspunda pentru lucrarea executata. Imi puteti da o informatie in acest sens?
Multumesc !

  Blog de Instalatii - last year Reply

  Puteti incerca la alte firme de service pentru centrale termice. 
  De exemplu Vaillant, Viessmann.
  Poate una din ele face service multimarca.

Mariana - last year Reply

Bună seară,
1) Vă rog să-mi spuneți dacă e normal cănd folosesc apa caldă se se ridice temperatura la calorifere ( pe  ”ecranu” centralei)
2) Cănd folosesc apa caldă după câteva minute vine apă rece câteva secunde…nu fregvent.
3) Când S-a montat centrala s-a atins cu firele de la termostat (care trebuiau să facă legătura cu centrala) țevile de cupru, –centrală fiind în priză—și s-a produs un scurt circuit. Acest scurt circuit  a afectat placa???? sau centrala????

  Blog de Instalatii - last year Reply

  Daca nu se incalzeste apa in calorifere, adica nu se simt calde la mana, nu e nici o problema.
  Trebuie vazut, poate fi calcar depus in schimbator.
  Daca nu aveti erori sau alte problem de functionare, nu s-a intamplat nimic.

Toader - last year Reply

Buna ziua am o probkema cu centrala si nimeni nu a pututsa mi spuna care e cauza .Pe periuda zilei centrala functioneaza foarte bine atat timp cat folosim apa cakda dar pe perioada nopti nu mai functioneazala temperatura care a fost programata si scoate un zgomot puternic ca si cum ar avea o piatra in interior si nu are nici un pic de tiraj .ma puteti ajuta cu un sfat multumesc .

  Blog de Instalatii - last year Reply

  Trebuie vazuta de service pentru a identifica problema.

Cat Consuma O Centrala Pe Lemne? 18 Raspunsuri - a few months ago Reply

[…] Olimp ma numesc , locuiesc la tara , da am centrala pe lemne Sime 3 elementi , cred ca undeva 15 kw , casa are undeva 120 m patrati total sa zicem 115 m utili este […]

DUTA ROMEO - a few months ago Reply

Centrala termica SIME BITHERM 26/28 CE/80
Defectiune:
=VARA calorifere fierbinti
=IARNA:calorifere fierbinti ,cu termostat ambient oprit.
Astept sfaturi de la specialisti.
Cu multumiri ROMEO

  Blog de Instalatii - a few months ago Reply

  Posibil de la vana cu 3 cai.
  Ar trebui curatata sau inlocuita.

Leave a Reply: