Centrale Termice SimeBrandul italian Sime si cele mai bune centrale termice Sime sunt subiectul prezentului articol. Aceasta este compania care a lansat la nivel mondial primul radiator plat din fontă (în anul 1973). Încă de atunci, produsele termice Sime se evidențiau prin calitatea superioară a caracteristicilor și prin orientarea acestora către obținerea de performanță.

Centrale termice pe gaz Sime

 

Centralele termice Sime încălzesc locuințele oamenilor de pe întreg Globul încă de acum 40 de ani. Înființată în anul 1972 în frumoasa zonă a Veronei (Legnago), compania Sime și-a propus să reprezinte una dintre soluțiile ideale pentru încălzirea locuinței.

În plus, în ultimii ani, compania și-a propus să dezvolte sisteme integrate de încălzire Sime care să protejeze cât mai bine mediul înconjurător. În anul 2014, unul dintre cele mai fiabile produse de încălzit locuința Sime – unitatea de încălzire hibrid de perete – reușește să cucerească piața internațională prin noutatea sa.

Sistemul integrat conține un boiler pe gaz, o pompă de căldură și control MEM. Astfel, noile unități de încălzire Sime prezintă numeroase beneficii în ceea ce privește reducerea, reciclarea și reutilizarea elementelor implicate în procesul de încălzire a oricărei gospodării.

Click aici pentru preţul centralelor

Centrale termice Sime

Dotarea locuinței cu un dispozitiv de încălzire produs de către această companie îți oferă beneficii pe termen îndelungat. Iată care sunt unele dintre cele mai fiabile centrale termice Sime:

Istoria companiei Sime

Înființată în anul 1972, în Italia, Verona, Legnago, compania Sime produce unele dintre cele mai solide centrale termice și dispozitive de încălzire pentru o gamă variată de locații, precum case, apartamente, zone rezidențiale sau spații industriale. Grație unor caracteristici precum durabilitatea, calitatea superioară și nivelul sporit de satisfacție, centralele termice Sime și boilerele Sime au cucerit lumea.

Sime s-a remarcat prin producerea primului radiator plat din fontă în anul 1973. Acesta era unul dintre cele mai eficiente și fiabile produse de încălzit locuința, ceea ce l-a poziționat rapid în topul preferințelor clienților din Europa. Ulterior, produsele pentru încălzit locuința de la Sime au ajuns până în Chile, Australia și SUA.

Sistemele inteligente Sime permit protejarea mediului înconjurător. In plus, acestea permit refolosirea elementelor care sunt implicate în procesul de producere a căldurii și apei calde menajere. Grație ultimelor descoperiri tehnologice din laboratoarele proprii, noile unități de încălzire și apă caldă menajeră Sime se pliază perfect pe necesitățile oricărei gospodării.

Producţia de centrale termice Sime

În momentul actual, peste 3 milioane de locuințe la nivel mondial sunt dotate cu astfel de sistemte integrate Sime. Calitatea superioară a produselor Sime se reflectă în garanții extinse pentru boilerele termice Sime și centralele termice în condensație Sime care sunt cuprinse între 5 și 10 ani.

Experiența de peste 40 de ani dobândită de compania Sime este evidențiată printr-o serie de echipamente de încălzire Sime care beneficiază de înaltă calitate. Oricare dintre aceste produse de încălzit Sime este ideal pentru gospodăriile din România.

Date de contact pentru Sime România

Site: http://sime.co.uk/

Garanţie

Centralele termice Sime sunt garantate pentru o perioadă standard de 24 de luni. Caracteristicile tehnice ale acestora permit funcționarea acestora fără probleme timp de 10 ani.

Alte resurse
• Sime pe Internet
Site-ul Sime

Centralele termice Sime le oferă oamenilor de pretutindeni posibilitatea de a-și încălzi locuințele la un raport calitate-preț foarte bun. Celor care își doresc să afle mai multe despre sistemele de încălzire Sime, secțiunea de comentarii le stă la dispoziție.

Mai ales cei care deja se încălzesc cu ajutorul centralelor Sime și a centralelor termice în condensație Sime le pot oferi un real sprijin. Tot ce trebuie sa faca este sa isi posteze părerea despre aceste dispozitive de încălzit.Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: