Centrale Termice RielloDedicat unuia dintre cele puternice branduri producătoare de centrale termice Riello, prezentul articol se dorește a fi de ajutor pentru identificarea celor mai avantajoase și utile soluții de încălzire a oricărei gospodării din România.

Centrale termice Riello

Originara din Italia, compania Riello și-a pus bazele în anul 1922, atunci când purta denumirea de OFR Officine Fratelli Riello. Pilade Riello este cel care a înființat această firmă în orașul Verona. Primul produs lansat a fost un arzător pentru cuptoarele de brutărie.

Anul 1950 consacră în mod deplin, pe plan național și internațional, compania Riello. Aceasta a lansat atunci un arzător care a transformat total modul tradițional de încălzire cu sobe pe lemn. Astăzi, când deja centralele termice în condensaţie Riello au pătruns pe multe dintre piețele internaționale (în anul 2012 aceste sisteme integrate de încălzire au cucerit China), acest brand produce peste 500,000 de astfel de produse anual.

Centralele termice Riello se apropie de un secol de existență. Nivelul de experiență acumulat în acest domeniu le permite să se poziționeze pe un loc fruntaș în topul preferințelor clienților. Sistemele integrate de încălzire Riello, asa cum sunt arzătoarele premix de tip monobloc se încadrează perfect în noile condiții legate de protejarea mediului înconjurător.

Astfel, nivelul noxelor emise sunt la cel mai scăzut nivel, iar modelul de arzător Riello RX 1800 SP/V are cel mai redus nivel de noxe (9 ppm NOx). Riello este un lider în materie de soluții de încălzire a locuinței, renumele său fiind cea mai bună carte de vizită pentru echipamentele produse!

Click aici pentru preţul centralelor

Centrale termice Riello

Pentru persoanele interesate de identificarea unor soluții de încălzire a gospodăriei, fiabile și cu prețuri avantajoase, iată câteva modele de centrale termice Riello:

• Centrala termică Riello în condensaţie 20.84 kw
• Centrala termică Riello în condensaţie 31.77 kw
• Centrala termică Riello în condensaţie 48.5 kw
• Centrala termică Riello în condensaţie 96.8 kw

Istoria companiei Riello

Compania Riello a fost înființată în anul 1922 în orașul Verona, Italia de către Pilade Riello. Primul produs al companiei este un arzător, care mai târziu, în anul 1950, reușește să schimbe total modul de încălzire cu sobe pe lemne. În anul 1929 a fost înființată fabrica în care s-au produs primele cazane Riello.

În anii ’30 sunt lansate primele arzătoare automate Riello de către compania Riello. În anul 1962, fabrica își mută sediul în Padova, acesta devenind locul din care centralele termice Riello și-au început ascensiunea în lume. În anul 1976, sistemele de încălzire Riello pătrund pe piața din Statele Unite ale Americii, iar în anul 1980 este lansat Mectron, primul arzător electronic.

Este perioada de înflorire a companiei Riello care își schimbă denumirea în RBL Riello Burners Legnago SpA. Grupul înglobează 10 subdiviziuni care operează atât în Italia, cât și în străinătate, acestea acționând în mod intens către transformarea firmei într-un brand internațional.

In 2001 compania își triplează producția, iar în anul 2008, centralele termice Riello sunt o emblemă a brandului. În plus, compania investește masiv în panourile solare Riello și în sistemele integrate Riello pentru protejarea mediului înconjurător.

Astfel, obiectivul principal al companiei este identificarea celor mai bune soluții pentru încălzire bazate pe utilizarea energiei regenerabile.

Producţia de centrale termice Riello

Riello beneficiază de o îndelungată experiență în domeniul încălzirii. Soluțiile sale de încălzire sunt ideale pentru orice tip de locuință.

Atunci când ai nevoie de centrale termice și opțiuni de încălzire și producerea de apă caldă menajeră, iată care sunt cele mai benefice opțiuni în materie de centrale termice pe gaz de la Riello.

Date de contact pentru Riello România
• Str. Copilului, nr. 20, Sector 1, Bucuresti
• Telefon: 021-2246648/ 0800814725 (tel verde)
• Email: office@riello.ro
• Site: http://www.riello.ro/

Garanţie
Garanţia standard a centralelor de încălzire în condensaţie Riello este de 24 de luni.

Alte resurse
• Riello pe Internet
Site-ul Riello

Centralele termice Riello sunt o soluție pentru orice gospodărie din România, grație caracteristicilor sale. Încălzirea locuinței este mult mai accesibilă acum datorită acestor centrale termice în condensație de la Riello.

Dacă ești posesorul unei astfel de centrale termice, părerea ta contează! Ajută-i cu un sfat pe cei care sunt interesați de achiziționarea unui dispozitiv de încălzire Riello prin intermediul secțiunii de comentarii.Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: