Centrale Termice Riello

Dedicat unuia dintre cele puternice branduri producătoare de centrale termice Riello, prezentul articol se dorește a fi de ajutor pentru identificarea celor mai avantajoase și utile soluții de încălzire a oricărei gospodării din România.

Centrale termice Riello

Originara din Italia, compania Riello și-a pus bazele în anul 1922, atunci când purta denumirea de OFR Officine Fratelli Riello. Pilade Riello este cel care a înființat această firmă în orașul Verona. Primul produs lansat a fost un arzător pentru cuptoarele de brutărie.

Anul 1950 consacră în mod deplin, pe plan național și internațional, compania Riello. Aceasta a lansat atunci un arzător care a transformat total modul tradițional de încălzire cu sobe pe lemn. Astăzi, când deja centralele termice în condensaţie Riello au pătruns pe multe dintre piețele internaționale (în anul 2012 aceste sisteme integrate de încălzire au cucerit China), acest brand produce peste 500,000 de astfel de produse anual.

Centralele termice Riello se apropie de un secol de existență. Nivelul de experiență acumulat în acest domeniu le permite să se poziționeze pe un loc fruntaș în topul preferințelor clienților. Sistemele integrate de încălzire Riello, asa cum sunt arzătoarele premix de tip monobloc se încadrează perfect în noile condiții legate de protejarea mediului înconjurător.

Astfel, nivelul noxelor emise sunt la cel mai scăzut nivel, iar modelul de arzător Riello RX 1800 SP/V are cel mai redus nivel de noxe (9 ppm NOx). Riello este un lider în materie de soluții de încălzire a locuinței, renumele său fiind cea mai bună carte de vizită pentru echipamentele produse!

Click aici pentru preţul centralelor

Centrale termice Riello

Pentru persoanele interesate de identificarea unor soluții de încălzire a gospodăriei, fiabile și cu prețuri avantajoase, iată câteva modele de centrale termice Riello:

Centrala termică Riello în condensaţie 20.84 kw
Centrala termică Riello în condensaţie 31.77 kw
Centrala termică Riello în condensaţie 48.5 kw
Centrala termică Riello în condensaţie 96.8 kw

Istoria companiei Riello

Compania Riello a fost înființată în anul 1922 în orașul Verona, Italia de către Pilade Riello. Primul produs al companiei este un arzător, care mai târziu, în anul 1950, reușește să schimbe total modul de încălzire cu sobe pe lemne. În anul 1929 a fost înființată fabrica în care s-au produs primele cazane Riello.

În anii ’30 sunt lansate primele arzătoare automate Riello de către compania Riello. În anul 1962, fabrica își mută sediul în Padova, acesta devenind locul din care centralele termice Riello și-au început ascensiunea în lume. În anul 1976, sistemele de încălzire Riello pătrund pe piața din Statele Unite ale Americii, iar în anul 1980 este lansat Mectron, primul arzător electronic.

Este perioada de înflorire a companiei Riello care își schimbă denumirea în RBL Riello Burners Legnago SpA. Grupul înglobează 10 subdiviziuni care operează atât în Italia, cât și în străinătate, acestea acționând în mod intens către transformarea firmei într-un brand internațional.

In 2001 compania își triplează producția, iar în anul 2008, centralele termice Riello sunt o emblemă a brandului. În plus, compania investește masiv în panourile solare Riello și în sistemele integrate Riello pentru protejarea mediului înconjurător.

Astfel, obiectivul principal al companiei este identificarea celor mai bune soluții pentru încălzire bazate pe utilizarea energiei regenerabile.

Producţia de centrale termice Riello

Riello beneficiază de o îndelungată experiență în domeniul încălzirii. Soluțiile sale de încălzire sunt ideale pentru orice tip de locuință.

Atunci când ai nevoie de centrale termice și opțiuni de încălzire și producerea de apă caldă menajeră, iată care sunt cele mai benefice opțiuni în materie de centrale termice pe gaz de la Riello.

Date de contact pentru Riello România
• Str. Copilului, nr. 20, Sector 1, Bucuresti
• Telefon: 021-2246648/ 0800814725 (tel verde)
• Email: office@riello.ro
• Site: http://www.riello.ro/

Garanţie
Garanţia standard a centralelor de încălzire în condensaţie Riello este de 24 de luni.

Alte resurse
• Riello pe Internet
Site-ul Riello

Centralele termice Riello sunt o soluție pentru orice gospodărie din România, grație caracteristicilor sale. Încălzirea locuinței este mult mai accesibilă acum datorită acestor centrale termice în condensație de la Riello.

Dacă ești posesorul unei astfel de centrale termice, părerea ta contează! Ajută-i cu un sfat pe cei care sunt interesați de achiziționarea unui dispozitiv de încălzire Riello prin intermediul secțiunii de comentarii.

Centrala termica Riello
Written by: blogdeinstalatii.ro
Date Published: 12/26/2017
Prezentul articol este despre centrale termice Riello, unele dintre cele mai fiabile şi solide produse ale grupului român Riello.
5 / 5 stars

Click Here to Leave a Comment Below

Client "fript" - last year Reply

Or fi bune aceste centrale insa service-area lasa de dorit, mai ales daca ai achizitionat-o de la Romstal.
Garantia este “vanduta” de Romstal catre firme de instalatii…. iar astia din urma nu au interes sa iti ofere o garantie reala ci doar carpeli ieftine…

  Blog de Instalatii - last year Reply

  Multumim pentru comentariu, este bine de stiut.

Valeriu - last year Reply

În anii 80 am avut un arzător pe motorină Riello pe caldarina (șa se spunea pe la centralele termice de pe nave) de la vapor. Erau arzătoare foarte fiabile.

  Blog de Instalatii - last year Reply

  Produc in continuare arzataoare industriale pe langa gama de centrale termice.

   Client "fript" - last year Reply

   In fapt Riello este specializata pe productia de arzatoare, in fapt, ei producand pentru mai toate firmele producatoare de centrale termice pe gaz sau combustibili lichizi.

Client "fript" - last year Reply

In fapt Riello este specializata pe productia de arzatoare, in fapt, ei producand pentru mai toate firmele producatoare de centrale termice pe gaz sau combustibili lichizi.

Dan Bojan - last year Reply

Va salut , și salut aceasta apariție , mulțumesc acestui blog ca avem posibilitatea sa devenim membrii ai unui juriu public , Am montat centrale duo 50/50 adică 100kw , părere personală ,nota MAX , funcționare silențioasă , modulată , fără avarii, doar sa avem tensiune stabilizată . Electronica super profii dar sensibilă la fluctuațiile de tensiune . DPDV hidraulic și al randamentului arderii poziția suflantei este super, au folosit injecția de Flacăra întoarsă , la fel ca și la cazanele lemn gazeificare . . Nu pot sa spun viața lunga , și sa avem pe piața echipamente profi .

doinastela - last year Reply

centralele de perete sunt de fapt facute de Beretta.. Riello e mai mult cu arzatoarele. 🙂

Ovidiu - last year Reply

Am achiziționat de la Romstal o astfel de centrală în 2015.
Am încheiat un contract de prestări servicii cu un reprezentant Romstal prin care mi se asigura garanția pe o perioadă de până la 5 ani pentru suma de 170 lei.
Luna trecută a început să funcționeze deficitar iar ieri s-a oprit din funcționare definitiv.
Azi a venit reprezentantul Romstal care în schimbul sumei de 220 lei a desfăcut-o, a bătut cu șurubelnița sau o cheie în câteva componente, pe moment centrala a început să funcționeze din nou, omul de la Romstal m-a certat că nu am respectat nu știu ce reguli, și mi-a adus la cunoștință că garanția nu poate fi luată în considerare pentru că, conform contractului, suma de 170 lei trebuia plătită anual, și de asemenea trebuia ca în fiecare an să-i chem pe cei de la Romstal să facă verificarea tehnică, lucru pe care tebuie să recunosc l-am aflat abia ieri, după ce am citit întreg contractul.
Așa că da… garanția nu mai era valabilă.
Mulțumesc Romstal!!! Am mai învățat o lecție, iar dvs. ați mai câștigat un client și neamul lui.

  Dan Bojan - last year Reply

  Buna seara . Important , dacă am ales samsung , sau iPhone , nu este vina mea ca a căzut bateria , sau modelul , am ales după publicitate ,, după fler , și după alegere , opțiune , decizie . PUNCT . Nu este nimeni mai presus de hazard . Și acum sa revenim , am montat acum 9 ani Riello 50 kw , și 200 Kw , când merge nu te interesează , când pică intri in colaps , centrală ta are o problema generală , gazul românesc , importat de la Ruși , via Ucrainian , știm ca LukOil are o ca in benzina sulf mult și din aceasta cauza au in rafinare un procedeu sa eliminare a Sulfului ,, deci și gazul e la fel deaceea avem problema cu unele centrale care au prea fff multe filtre sau duze super fine in regulatoare de gaz , se comporta defectos după un tip , rupe contractul cu cei care vor doar sa ia bani . Trebuie sa faci o revizie , totala dacă centrală are mai mult de 4 ani . , vezi email

Ovidiu - last year Reply

Iar în seara asta, ghiciți….. centrala …. …. s-a oprit din nou.

  Dan Bojan - last year Reply

  Ok se oprește pt ca se protejează am ocentrala care intra in avarie di cauza Pompei de circulație , nu mai crează diferența de presiune , și se oprește din cauza presostatului diferențial 0720990719. Trimit pe un coleg specializat pe Riello

  Dan Bojan - last year Reply

  Ce tip de centrală avetizările ???

Marilena Cliseru - last year Reply

O CENTRALA CU CARE AM AVUT NUMAI PROBLEME!
MULTE PROBLEME APARUTE INCA DIN PRIMII 2 ANI DE LA MONTAJ.
NU O RECOMAND!

teo - last year Reply

acum 4 ani am cumparat de la romstal centrala riello cu boiler..7000 lei ,dupa ce a iesit din garantie au aparut problemele…placa de baza…200 euro…dupa cateva luni schimbatorul de caldura care nu se poate repara…unul nou costa 3000 lei,plus manopera,asa ca am renuntat si am luat bosch …binenteles tot de la romstal.Dupa 2 luni …surpriza nu mai merge,am chemat un meserias care de 5 luni tot schimba piese la ea,dar am timp mai sunt 4 luni pana vine frigu.

  Dan - last year Reply

  Buna ziua , cred ca aveți mai putina bafta . Dacă centrală este in garanție , chemați pana o pun pe picioare , după 3 intervenții și soldate cu eșec , adresați-va direct la Bosch România , unde depuneți p sesizare , la care atașați și intervențiile innpeeiooasa dd garanție , inclusiv periodicitatea , și cereți sa vina de la departament tehnic de la ei ( Bosch ).

Leave a Reply: