Aerul Conditionat Face Zgomot [Uite De Ce]Cand  aerul conditionat face zgomot, te poate enerva peste masura!

O astfel de perturbare a linistii iti da dureri de cap, mai ales atunci cand lucrezi de acasa sau atunci cand doresti sa te odihnesti ori sa dormi.

Ceea ce trebuie sa te deranjeze cu adevarat este natura aparitei acestui zgomot. Si poate ca te intrebi: de ce aerul conditionat face zgomot si care ar putea fi motivele?

Cu siguranta ca problema este de la aerul conditionat, asa ca trebuie sa o gasim si sa vedem cum scapam cat mai rapid de zgomot!

Aerul Conditionat Face Zgomot [Uite De Ce]

Solutie curatare aer conditionat


Spray curatarea aer conditionat spray curatare aer conditionat

  • curata sistemul de aer conditionat
  • neutralizeaza mirosul aerului conditionat
  • distruge microorganismele si bacteriile
Vezi aici pretul

 


Detergent igienizare aer conditionatDetergent igienizare aer conditionat

  • curata radiatoarele lamelare ale aerului conditionat
  • igienizeaza aerul conditionat
  • curata aerul conditionat
Vezi aici pretul

 


Daca ai un aparat de aer conditionat, am pregatit pentru tine cateva sfaturi si trucuri care sa te ajute.

Hai sa le vedem impreuna:

Aerul conditionat face zgomot

Trebuie facuta o constatare daca ai o problema cu aerul conditionat, si aceasta sa fie remediata. Fiindca ignorarea acestor probleme nu poate decat sa inrautateasca situatia.

Iar unitatea de aer conditionat se poate strica si mai mult, ajungand pana la situatia in care sa nu mai fie functionala.

Asa ca nu proceda precum strutul, bagandu-ti capul in nisip. infrunta zgomotul enervant si afla de ce aerul conditionat face zgomot.

Iata cateva posibile motive pentru care acesta se comporta precum motoarele unei rachete ce se pregateste sa decoleze.

Aerul conditionat face zgomot

Aerul conditionat are probleme la ventilator

Daca sistemul de ventilatie din interiorul unitatii de aer conditionat este murdar, acesta va incepe sa emita niste zgomote asemanatoare rotirii unei elice.

Pentru a preveni aparitia unei astfel de probleme, tot ceea ce trebuie sa faci este sa cureti aerul conditionat.

Sa ai grija de intretinerea lui in fiecare an. In cazul in care aerul conditionat face zgomot asemanator unei zbarnaieli, atunci poate mai trebuie stranse suruburile.

Sa stii ca nu este deloc greu sa o faci chiar tu. Tot ceea ce ai de facut este sa deschizi capacul unitatii, sa identifici ventilatorul si sa-l cureti foarte bine.

De asemenea, vezi daca nu cumva sunt si alte corpuri straine care ar fi putut intra acolo, iar in caz ca sunt, scoate-le.

Daca lamele trebuie stranse, poti face acest lucru de unul singur cu o cheie sau cu o surubelnita.

Iar daca sunt indoite sau curbate, aceasta poate fi sursa zgomotului, asa ca treci la treaba si adu-le la forma initiala, dar cu cat mai multa blandete.

Aerul conditionat are probleme la ventilator

Legaturile sau accesoriile sunt slabite

Daca un surub este slabit pe undeva, atunci legatura poate sa zbarnie si sa cauzeze functionarea proasta a unitatii de aer conditionat.

Vibratiile unitatii in sine pot cauza aceste slabiri. Ceea ce poate conduce la slabirea foarte usoara a suruburilor, rezultatul fiind ca aerul conditionat face zgomot.

Din fericire, aceasta problema este foarte usor de remediat cu ajutorul unei surubelnite obisnuite si nu o sa te coste nimic fata de cat ai fi platit unui specialist!

Verifica unitatea de aer conditionat cautand semne ale slabirii suruburilor, iar in momentul in care le-ai identificat, strange-le si problema o sa se resolve rapid si simplu. Aici poti sa vezi mai multe aparate de aer conditionat.

Zgomot unitate exterioara aer conditionat

Fa o revizie periodica a aparatului de aer conditionat

In mod normal aparatul tau de aer conditionat are nevoie de o intretinere regulata.

Daca ai neglijat acest aspect, cu siguranta ca acesta este unul dintre motivele pentru care aerul conditionat face zgomot.

Daca il lasi asa, inseamna ca nu-ti pasa de el, iar efectele o sa le simti abia atunci cand vine vara!

Inlocuieste filtrele cu regularitate sau curate-le atat pe cele din interiorul unitatii, cat si din exterior. Poti folosi chiar si aspiratorul pentru a aspira prin micile colturi si deschideri ale acestuia.

Este obligatorie asigurarea unei evaluari profesioniste, cel putin o data pe an, ca sa stii ca totul este in ordine si aparatul functioneaza la capacitatea maxima.

Mai mult ca sigur ca firma care ti-a asigurat montajul aerului conditionat va fi deosebit de bucuroasa ca sa-ti faca o vizita pentru a efectua procedura de intretinere.

Cu siguranta ca este mai mult mai ieftin decat daca ai astepta pana cand aparatul se va defecta.

Fii intotdeauna atent la modul de functionare al aparatului tau de aer conditionat si o sa ai grija, in acest fel, si de tine.

Cheltuirea unor sume mici de bani pentru asigurarea intretinerii regulate este de preferat situatiei in care va trebui sa dai mai multi bani pentru reparatia acestuia sau, mai rau, pentru inlocuirea aparatului de aer conditionat.

revizie periodica a aparatului de aer conditionat

Solutii de curatat aparatul de aer conditionat

Daca nu-ti doresti sa ajungi in situatia de a te intreba de ce aerul conditionat face zgomot, iata cateva optiuni de solutii de curatare care te vor scuti pentru vreme indelungata de orice griji.

  • Scapa de orice griji utilizand spray de curatat aerul conditionat care poate fi folosit oricand este nevoie. Doar porneste aparatul de aer conditionat pe flux de aer rece si aplica solutia pe zona pe care doresti sa o cureti.
  • Pe langa faptul ca o sa curete impecabil, aceasta solutie de curatat aerul conditionat are si un miros foarte placut, ceea ce va ajuta la improspatarea aerului din camera.

Acum stii ce ai de facut si cum sa rezolvi problemele atunci cand aerul conditionat face zgomot.

Solutii de curatat aparatul de aer conditionatClick Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: